Τα λεωφορεία της Οκλαχόμα Σίτι

Πληροφορίες για δρομολόγια, τιμές, χρονοδιαγράμματα και άλλα

Λόγω του μεγάλου γεωγραφικού μεγέθους της, η Oklahoma City είναι μια κοινότητα που εξαρτάται από το αυτοκίνητο, αλλά πολλοί βασίζονται επίσης σε ένα αυξανόμενο σύστημα δημόσιων συγκοινωνιών. Επιπλέον, η χρήση λεωφορείων και άλλων δημόσιων συγκοινωνιών, όπου είναι δυνατόν, στην Oklahoma City είναι καλό για το περιβάλλον και ένας εξαιρετικός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα. Εδώ υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα λεωφορεία στην Oklahoma City, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογίων του μετρό, το ύψος των ναύλων και τον τρόπο αγοράς εισιτηρίων και περασμάτων.

Δημόσιες Συγκοινωνίες OKC

Το σύστημα δημόσιας συγκοινωνίας της Οκλαχόμα Σίτι ονομάζεται EMBARK, πρώην METRO Transit. Δημιουργήθηκε το 1966 από την πόλη της Οκλαχόμα πόλης και εξυπηρετεί περίπου 3 εκατομμύρια αναβάτες ετησίως, ενώ η EMBARK είναι υπεύθυνη για:

Πόσο είναι το λεωφορείο στο OKC;

Ένα ταξίδι με λεωφορείο από το Oklahoma City για ένα ταξίδι είναι 1,75 δολάρια. Ένα τακτικό λεωφορείο με ένα λεωφορείο είναι 3,00 δολάρια.

Οι ναύλοι "Special Patron" είναι διαθέσιμοι σε $ 0.75 ($ 1.50 express) για ηλικιωμένους (60+), άτομα με αναπηρίες, κάτοχοι καρτών Medicare και παιδιά ηλικίας 7-17 ετών. Για να δικαιούστε μειωμένο ναύλο αναπηρίας, πρέπει να υποβάλετε μια αίτηση .

Παιδιά 6 και κάτω από το ποδήλατο δωρεάν όταν συνοδεύεται από έναν ενήλικα που πληρώνει, και η υπηρεσία λεωφορείων είναι ΔΩΡΕΑΝ την 3η Παρασκευή κάθε μήνα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αντί των ημερών συναγερμού του όζοντος.

Τα απεριόριστα περάσματα διαδρομής ισχύουν για 30 ημέρες με κόστος $ 50 ($ 25 για το Special Patron), για 7 ημέρες με κόστος $ 14 ($ 7 για Special Patron) ή για 1 μέρα με κόστος $ 4 ($ 2 για το Special Patron).

Πώς μπορώ να αγοράσω εισιτήρια ή περάσματα;

Οι αναβάτες μπορούν να πληρώσουν για τα εισιτήρια λεωφορείων της Οκλαχόμα Σίτι, φυσικά, στο ίδιο το λεωφορείο μέσω της ακριβούς αλλαγής.

Επίσης, εισιτήρια λεωφορείων και εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν στο παράθυρο εξυπηρέτησης πελατών στο Downtown Transit Centre (420 NW 5th St.).

Τα περάσματα είναι διαθέσιμα στο "Neighborhood Pass Outlets":

Διαδρομές

Το EMBARK διαθέτει σήμερα πάνω από 20 δρομολόγια λεωφορείων στην πόλη της Οκλαχόμα. Κάντε λήψη ενός πλήρους χάρτη συστήματος ή δείτε τους ξεχωριστούς χάρτες διαδρομών.

* Σημειώστε ότι η υπηρεσία δεν λειτουργεί στις ακόλουθες αργίες: Πρωτοχρονιά, Ημέρα Μνήμης, Ημέρα Ανεξαρτησίας, Ημέρα Εργασίας, Ημέρα των Ευχαριστιών και Ημέρα των Χριστουγέννων.