Κρουαζιέρες ποταμών Οκλαχόμα

Εν συντομία:

Λαμβάνοντας μια βόλτα ταξί με νερό στο κανάλι Bricktown υπήρξε μια δημοφιλής δραστηριότητα εδώ και χρόνια. Τώρα, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες μπορούν να προσθέσουν μια άλλη μοναδική γραφική εμπειρία σε ένα άλλο από τα ολοένα αυξανόμενα αξιοθέατα της Οκλαχόμα, απολαμβάνοντας μια δημόσια, θεματική ή ιδιωτική κρουαζιέρα ποταμού Οκλαχόμα.

Μόλις ένα σχεδόν ξηρό βλέφαρο κάλεσε το βόρειο καναδικό, ο ποταμός Οκλαχόμα ανακαινίστηκε ως μέρος των αρχικών πρωτοβουλιών MAPS το 1993.

Τελικά ολοκληρώθηκε το 2004, η περιοχή έγινε γρήγορα ένας δημοφιλής προορισμός για γυμναστήριο και αναψυχή, καθώς και πλήθος εθνικών εκδηλώσεων όπως οι Ολυμπιακές δοκιμές καγιάκ, οι αγώνες με βάρκα και πολλά άλλα.

Στα τέλη Απριλίου 2008, οι Cruisers του ποταμού Οκλαχόμα άρχισαν την εξυπηρέτηση επιβατών. Περιηγηθείτε στην περιοχή των 7 μιλίων του ποταμού από το πάρκο Regatta έως το Meridian Landing σε ένα σκάφος ταξί 65 μέτρων που χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από την Devon Energy Corp. και λειτουργεί από την METRO Transit.

Θέσεις επιβίβασης:

Υπάρχουν επί του παρόντος τρεις τοποθεσίες επιβίβασης για τις κρουαζιέρες του ποταμού Οκλαχόμα: το πάρκο Regatta κοντά στο Chesapeake Boathouse , το Exchange Landing (1503 Exchange) και το Meridian Landing ακριβώς ανατολικά του Meridian κοντά στο SW 15th. Υπάρχει χώρος στάθμευσης και στις δύο θέσεις.

Αναμένεται ότι θα προστεθούν και άλλες στάσεις στις επικείμενες φάσεις. Αυτά περιλαμβάνουν την πόλη Stockyards City, τον εκθεσιακό χώρο της πολιτείας της Οκλαχόμα, την Dell, το αμερικανικό ινδικό πολιτιστικό κέντρο, τη δημόσια αγορά αγροτών , το πάρκο Wheeler, το πάρκο Wiley Post, το Riverfest Place και το Walnut Grove.

Δημόσιες κρουαζιέρες:

Δημόσιες κρουαζιέρες που διαρκούν περίπου 45 λεπτά ανά πόδι τρέχουν την Τετάρτη έως τις Κυριακές από τον Απρίλιο έως το Δεκέμβριο, φτάνοντας μέχρι 35 επιβάτες. Οι κρουαζιέρες μπορούν να ξεκινήσουν από οποιαδήποτε από τις τρεις περιοχές προσγείωσης και ποτά και σνακ είναι διαθέσιμα στο σκάφος. Δείτε το πλήρες ημερολόγιο για το δημόσιο πρόγραμμα κρουαζιέρας ή επικοινωνήστε με την (405) 702-7755 για περισσότερες πληροφορίες.

Οι επιλογές ενιαίου εισιτηρίου περιλαμβάνουν:

* Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα και δωρεάν βόλτα με εισιτήριο ενηλίκων.

Θεματικές κρουαζιέρες:

Θεματικές κρουαζιέρες είναι επίσης διαθέσιμες και περιλαμβάνουν ημερήσιες εκπαιδευτικές βόλτες καθώς και βραδινές βραδιές υψηλής ποιότητας με ψυχαγωγία, ορεκτικά, cash bar και πολλά άλλα. Οι τιμές εξαρτώνται από το συγκεκριμένο θέμα και συνήθως κυμαίνονται από $ 20-35.

Δείτε την επίσημη ιστοσελίδα για τα επερχόμενα θέματα.

Ιδιωτικές κρουαζιέρες:

Οι κρουαζιέρες του ποταμού Οκλαχόμα είναι επίσης μια μεγάλη ιδέα για μια ειδική εκδήλωση, όπως γάμος, δεξίωση, γενέθλια ή διακοπές. Πάρτε μέχρι και 35 άτομα σε 2 ώρες ιδιωτική εκδρομή ξεκινώντας από $ 650. Η υπηρεσία φαγητού, ψυχαγωγίας και οπτικοακουστικού εξοπλισμού διατίθενται με επιπλέον χρέωση.

Τα ιδιωτικά αιτήματα κρουαζιέρας μπορούν να γίνουν στο διαδίκτυο ή καλώντας (405) 702-7755.

Κανόνες κρουαζιέρας ποταμών Οκλαχόμα:

Οι καπετάνιοι Cruiser έχουν άδεια από την Αμερικανική Ακτοφυλακή. Οι κρουαζιέρες δεν επιτρέπουν εξωτερικά φαγητά και ποτά ή το κάπνισμα σε απόσταση 25 ποδιών από τα σκάφη. Επιπλέον, δεν επιτρέπονται όπλα στο σκάφος και δεν επιτρέπεται στους αναβάτες να κολυμπήσουν ή να βουτήξουν.

Κοντινά ξενοδοχεία και καταλύματα:

Θέλετε να μείνετε κοντά στον ποταμό Οκλαχόμα;

Εδώ είναι μερικές επιλογές ξενοδοχείου: