Νύχτα έναρξης - Εορτασμός Πρωτοχρονιάς της Οκλαχόμα

Το Συμβούλιο Τεχνών της Οκλαχόμα δημιούργησε τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της OKC από το 1987. Με φιλική προς την οικογένεια ατμόσφαιρα που περιλαμβάνει μουσικές ενέργειες όλη τη νύχτα, καλλιτέχνες δρόμου, παιδική περιοχή, φορτηγά τροφίμων και φανταστική επίδειξη πυροτεχνημάτων, είναι ο κορυφαίος τρόπος να χτυπήσει το νέο έτος για τους κατοίκους της Οκλαχόμα Σίτι. Κάθε χρόνο φέρνει περίπου 50.000 ανθρώπους στο κέντρο της πόλης για να γιορτάσουν.

Λάβετε πληροφορίες παρακάτω σχετικά με την τοποθεσία, το κόστος, τους εκτελεστές και άλλα.

Ημερομηνία και ώρα

31 Δεκεμβρίου, βέβαια. Το 5κ ξεκινάει στις 3 μ.μ., και οι εορταστικές εκδηλώσεις για τις διακοπές διαρκούν από τις 7 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα. Η τελική αντίστροφη μέτρηση αρχίζει στις 11:30 μ.μ. με τα πυροτεχνήματα που προγραμματίζονται για τη στιγμή που φτάνει ο νέος χρόνος.

Τοποθεσία και Χώρος στάθμευσης

Το διακοσμηνό πάρκο στο κέντρο της πόλης της Οκλαχόμα είναι ο χώρος της γιορτής της νύχτας του ξεκινώντας. Η σκηνή είναι εγκατεστημένη στο πάρκο μπροστά από το Αίθουσα Μουσικής Civic Center, ενώ τα φορτηγά τροφίμων σταθμεύουν κατά μήκος των γύρω δρόμων. Η Παιδική Περιοχή βρίσκεται στην Αίθουσα Καθρέφτη στην αίθουσα μουσικής Civic Center.

Το Bicentennial Park βρίσκεται ανάμεσα στο Walker και το Lee, νότια της λεωφόρου Robert S. Kerr και βόρεια του Main. Από το I-40, οι βόρειες εξόδους είναι διαθέσιμες στο Western και Robinson. Ο χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος στην περιοχή, αλλά γεμίζει γρήγορα, αφήνοντας την καλύτερη επιλογή για πολλούς να είναι τα κοντινά γκαράζ στάθμευσης στο κέντρο της πόλης .

Κόστος

Τα βραχιολάκια για την έναρξη της νύχτας είναι 8 δολάρια εκ των προτέρων και 10 δολάρια στην εκδήλωση, με τα παιδιά 5 και κάτω παραδεχόμενα δωρεάν. Οι προχωρημένες αγορές μπορούν να γίνουν από την 1η Δεκεμβρίου σε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα: κατάστημα Metro 7-11, τοποθεσίες MidFirst Bank, πολυτελές εμπορικό σήμα στη λεωφόρο 807 North Broadway στο Automobile Alley και στο Μουσείο Τέχνης OKC .

Ή μπορείτε να αγοράσετε online ακόμα και πριν από τον Δεκέμβριο.

Περισσότερες πληροφορίες

Κανένα αλκοόλ δεν θα εξυπηρετηθεί σε κανένα από τα μέρη και περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αποκτηθούν με την επίσκεψη στο Συμβούλιο Τεχνών της Οκλαχόμα Σίτι online ή μέσω τηλεφώνου (405) 270-4848.

2017-2018 Γεγονότα και χαρακτηριστικά

Περισσότερα για το Συμβούλιο Τεχνών της Οκλαχόμα Σίτι

Το Συμβούλιο Τεχνών της Οκλαχόμα καλλιεργεί καλλιτεχνικές επιδόσεις και παρουσιάσεις εδώ και χρόνια. Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός παράγει τέτοιου είδους εκδηλώσεις σε πόλεις όπως το Φεστιβάλ Τεχνών , το Φεστιβάλ Storytelling, Art Moves, Out of the Box και η σειρά Κυριακής Twilight Concert στο γκαζόν Myriad Botanical Gardens. Το Συμβούλιο Καλών Τεχνών υποστηρίζεται, μεταξύ άλλων, από την Sandridge Energy, τα 7-Eleven Stores της Οκλαχόμα, την Πατρίδα, το Party Galaxy, τις Air Comfort Solutions και το Bancfirst.

Το Συμβούλιο Τεχνών βασίζεται στη γενναιοδωρία των εθελοντών και των δωρεών. Για να συμμετάσχετε, απλώς συμπληρώστε ένα ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης πληροφοριών για να δηλώσετε πού θέλετε να βοηθήσετε, είτε πρόκειται για όλο το χρόνο είτε για συγκεκριμένο γεγονός.

Οι νομισματικές δωρεές μπορούν επίσης να γίνουν εύκολα online χρησιμοποιώντας μια μεγάλη πιστωτική κάρτα.