Δοκιμάστε ένα μασάζ με τέσσερα χέρια ενώ ταξιδεύετε

Το μασάζ με τέσσερα χέρια είναι ένα μασάζ όπου οι δύο θεραπευτές δουλεύουν ταυτόχρονα με εσάς, αντικατοπτρίζοντας τις κινήσεις των άλλων, προκειμένου να προσφέρουν στους ασθενείς μια πιο ολοκληρωμένη θεραπεία.

Για να συγχρονιστεί, ένας θεραπευτής θα πάρει το προβάδισμα, ενώ ο άλλος θα ακολουθήσει και θα αισθανθεί χαρακτηριστικά ότι και οι δύο κάνουν το ίδιο πράγμα ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, κάποιος μπορεί να εργάζεται σε ένα χέρι ή πόδι ταυτόχρονα με τον άλλο ή ένας θεραπευτής θα δουλέψει στη δεξιά πλευρά της πλάτης ενώ ο άλλος λειτουργεί στην αριστερή πλευρά.

Συνήθως, οι μασάζ θεραπευτές που δίνουν μασάζ με τέσσερα χέρια θα έχουν εργαστεί από κοινού στο παρελθόν για να είναι σε θέση να προσφέρουν περισσότερη συγχρονικότητα στην κίνηση, την πίεση και το ρυθμό τους. Ως αποτέλεσμα, τα μασάζ με τέσσερα χέρια, επίσης γνωστά ως μασάζ duo, συχνά κοστίζουν διπλάσια από τα κανονικά μασάζ.

Πάρτε μασάζ Duo ενώ ταξιδεύετε

Αν ταξιδεύετε και χρειάζεται να χαλαρώσετε - ειδικά από μια μακρά πτήση στο εξωτερικό - μπορείτε να επιλέξετε αυτό το εξαιρετικά βυθιστικό μασάζ στα περισσότερα spa και σαλόνια που προσφέρουν θεραπεία μασάζ εφ 'όσον εργάζονται περισσότεροι από ένας θεραπευτές εκείνη τη στιγμή.

Όταν γίνεται καλά, ένα μασάζ τεσσάρων χεριών αισθάνεται σαν να είστε εντελώς περιτυλιγμένοι σε επαφή, κάτι που μπορεί να είναι μια θαυμάσια εμπειρία. Θα κοστίσει δύο φορές περισσότερο, επειδή έχετε δύο θεραπευτές, αλλά εάν είστε σπαρλάνι spa και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι τουλάχιστον μία φορά, θα πρέπει σίγουρα να το δοκιμάσετε.

Το μασάζ με τέσσερα χέρια βγαίνει από την παράδοση της Αγιουρβέδα, όπου ονομάζεται abhyanga.

Το μασάζ με τέσσερα χέρια είναι μοντέρνο και έχει προστεθεί στα μενού spa σε πολλά ιαματικά λουτρά , ενώ μερικά έχουν μάλιστα μασάζ με οκτώ χέρια και τέσσερις θεραπευτές ταυτόχρονα. Σε αυτή τη ρύθμιση, είναι λιγότερο πιθανό να πάρετε θεραπευτές που έχουν εργαστεί από πριν. Για μια πιο αυθεντική εμπειρία, αποκτήστε το σε ένα σπα που ειδικεύεται στις θεραπείες της Αγιουρβέδα.

Γιατί τέσσερα χέρια είναι καλύτερα από δύο

Αν και τα μασάζ με τέσσερα χέρια μπορεί να μην είναι για όλους - ειδικά για εκείνους που είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι στην αφή - είναι ιδιαίτερα καλοί για τους ανθρώπους που έχουν τις προκλήσεις που αφήνουν να πάνε και να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια ενός μασάζ.

Ίσως να είστε διατεθειμένοι να προσπαθήσετε να συνεχίσετε με το ποιος θεραπευτής είναι εκεί που όταν ξεκινήσει η θεραπεία, αλλά καθώς και οι δύο πηγαίνουν να εργαστούν μασάζ ολόκληρο το σώμα σας, σύντομα θα χάσετε το ίχνος του τι κάνει ο κάθε θεραπευτής, επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε πλήρως στην αφή.

Ένα άλλο πλεονέκτημα για τη συνεργασία με δύο θεραπευτές ταυτόχρονα είναι ότι το μασάζ πολλαπλών τμημάτων του σώματος ταυτόχρονα -ιδίως τα πόδια και τα χέρια- βοηθά το αίμα σας να κυκλοφορεί καλύτερα, πιο γρήγορα. Η θεραπεία μασάζ σας σε όλο το σώμα θα πάρει πολύ λιγότερο χρόνο με δύο άτομα, αλλά θα έχετε όλα τα οφέλη μιας πλήρους ώρας με έναν θεραπευτή, κάτι που είναι υπέροχο αν βιάζεστε για να πάρετε μια συνάντηση ή να κάνετε check in το ξενοδοχείο σας.

Πάρτε ένα μασάζ: Πριν και μετά

Λάβετε υπόψη ότι τα μασάζ με τέσσερα χέρια είναι συνήθως πιο χαλαρωτικά από τα κανονικά μασάζ, επομένως ίσως ακόμη και να κοιμηθείτε κατά τη διάρκεια της θεραπείας - κάτι που είναι απολύτως αποδεκτό και συχνά ενθαρρύνεται.

Ωστόσο, δεν πρέπει να αισθάνεστε πόνο και να αισθάνεστε άνετα να εκφράζετε οποιαδήποτε δυσφορία κατά τη διάρκεια της θεραπείας στους θεραπευτές σας.

Ακόμα κι αν είστε κρύος ή τρελός, η αφήγηση των θεραπευτών σας θα βελτιώσει σημαντικά την έκβαση της εμπειρίας σας και θα σας βοηθήσει να φτάσετε σε μια πραγματικά χαλαρή κατάσταση.

Τέλος, πρέπει να θυμάστε να ενυδατώσετε και να ξεκουραστείτε πριν και μετά το ραντεβού μασάζ. Η αποκατάσταση μυών από το μασάζ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποσότητα νερού στο σύστημά σας. ένα ενυδατωμένο σώμα είναι πολύ πιθανότερο να επωφεληθεί από ένα μασάζ από ένα αφυδατωμένο. Μπορεί επίσης να αισθανθείτε ζάλη ή ζάλη μετά από ένα μασάζ, οπότε σχεδιάστε λίγο περισσότερο χρόνο στη συνέχεια για να χαλαρώσετε και να επανέλθετε στην εστίαση πριν γυρίσετε πίσω στα ταξίδια σας.