Κληρονομιά και εορταστική εκδήλωση στο O'Fallon του Μιζούρι

Ένας τρόπος διασκέδασης για να γιορτάσει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας στο St. Charles County

Η Heritage & Freedom Fest είναι η ετήσια γιορτή της Ημέρας της Ανεξαρτησίας στο O'Fallon, Missouri. Υπάρχουν τρεις μέρες εορτασμών που περιλαμβάνουν παρέλαση, καρναβάλι, ζωντανή μουσική, φαγητό, πυροτεχνήματα και πολλά άλλα. Ακολουθούν όλες οι λεπτομέρειες για το φετινό Φεστιβάλ Κληρονομιάς & Ελευθερίας.

Πότε και που

Το Heritage & Freedom Fest πραγματοποιείται κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια των διακοπών της Ημέρας της Ανεξαρτησίας. Το 2017, είναι 2 Ιουλίου από τις 4 μ.μ. έως 10 μ.μ., 3 Ιουλίου από τις 4 μ.μ. έως τις 11 μ.μ. και 4 μ.μ. από το μεσημέρι έως τις 10 μ.μ. Το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο αθλητικό συγκρότημα Ozzie Smith στη διασταύρωση του TR

Τη λεωφόρο Hughes και τη λεωφόρο Tom Ginnever στο O'Fallon του Μιζούρι.

Καρναβάλι διασκέδαση

Το Heritage & Freedom Fest ξεκινά με την Ημέρα της Οικογένειας στις 2 Ιουλίου. Τα παιδιά (και οι ενήλικες) μπορούν να απολαύσουν καρναβαλίστικες βόλτες και παιχνίδια από τις 16:00 έως τις 22:00. Την Ημέρα της Οικογένειας, οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν ένα βραχιολάκι για απεριόριστες βόλτες για $ 20. Οι αποδράσεις καρναβαλιού συνεχίζονται στις 3 και 4 Ιουλίου, με εισιτήρια που πωλούνται για μεμονωμένες βόλτες.

Παιδική Ζώνη

Η περιοχή παιχνιδιού Kids Zone είναι μια άλλη διασκεδαστική επιλογή για οικογένειες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Τα παιδιά μπορούν να πηδήσουν σε γιγάντια φουσκωτά, να λάβουν μέρος σε παιχνίδια με αλεξίπτωτα και να μάθουν να χούλα χουπ. Υπάρχουν επίσης πολλές τέχνες και βιοτεχνίες, συμπεριλαμβανομένης της ζωγραφικής προσώπου, της δημιουργίας γάζας και της διακόσμησης γυαλιού. Όλες οι δραστηριότητες στη Ζώνη Kids είναι δωρεάν. Η Παιδική Ζώνη είναι ανοιχτή 3 Ιουλίου από τις 4 μ.μ. έως τις 9:30 μ.μ. και 4 Ιουλίου από τις 12 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Η παρέλαση

Η παρέλαση είναι η 4η Ιουλίου στις 9:30 π.μ. Θα λάβουν μέρος δεκάδες πλωτήρες, μπάντες πορείας, προφυλακτήρες τιμής και περισσότεροι.

Η διαδρομή της παρέλασης ξεκινά από τους Τρίτους και Κύριους Δρόμους, μετά πηγαίνει βόρεια στο Main, ανατολικά στην λεωφόρο Tom Ginnever και τελειώνει στο TR Hughes Ballpark. Χρειάζονται περισσότερες από δύο ώρες για να συμμετάσχουν όλοι οι συμμετέχοντες κατά μήκος της διαδρομής παρέλασης, αλλά οι διοργανωτές προτείνουν την άφιξη νωρίς για να πάρετε μια καλή εικόνα. Όλοι ενθαρρύνονται επίσης να φορούν κόκκινο, λευκό και μπλε για να δείξουν το πατριωτικό τους πνεύμα κατά τη διάρκεια της παρέλασης.

Διασκέδαση βασικού σκηνικού

Κάθε χρόνο, το Heritage & Freedom Fest φέρνει σε δημοφιλή τοπικά και εθνικά γνωστά μουσικούς να εκτελούν δωρεάν συναυλίες. Εδώ είναι η κύρια θεατρική παράσταση για το τρέχον έτος:

3 Ιουλίου
6:45 μ.μ. - Ουίσκι πρωί
8:45 μ.μ. - Eric Paslay

4η Ιουλίου
5:45 μ.μ. - Παγκόσμια Rockers
8 μ.μ. - Πιστοποίηση Clearwater Revisited

Εμφάνιση πυροτεχνημάτων

Το φεστιβάλ προσφέρει δύο νυχτερινές εμφανίσεις πυροτεχνημάτων. Το 2017, τα πυροτεχνήματα θα είναι στις 3 Ιουλίου στις 10:15 μ.μ. και στις 4 Ιουλίου στις 9:30 μ.μ. Οι διοργανωτές λένε ότι οι χώροι του φεστιβάλ είναι το καλύτερο μέρος για να παρακολουθήσουν τα πυροτεχνήματα, αλλά μπορείτε επίσης να δείτε τις οθόνες από το Westhoff Park. Το πάρκο ανοίγει 30 λεπτά πριν από τα πυροτεχνήματα για να επιτρέψει σε όλους να βρουν ένα σημείο για προβολή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπο Heritage & Freedom Fest.

Πού να πάρκο

Ο χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος σε διάφορες τοποθεσίες κοντά στο αθλητικό συγκρότημα Ozzie Smith. Μπορείτε να σταθμεύσετε δωρεάν στο Fort Zumwalt North High School ή στο χριστιανικό γυμνάσιο. Δωρεάν δρομολόγια τρέχουν μεταξύ των σχολείων και των χώρων του φεστιβάλ στις 3 και 4 Ιουλίου. Εάν δεν σας πειράζει να ξοδέψετε λίγα χρήματα, μπορείτε να σταθμεύσετε για $ 10 στο TR Hughes Ballpark και να κάνετε το σύντομο περίπατο στους χώρους του φεστιβάλ. Υπάρχει χώρος στάθμευσης για άτομα με ειδικές ανάγκες στη βόρεια παρτίδα στο πάρκο.

Για πληροφορίες σχετικά με άλλους τρόπους για να γιορτάσετε την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, δείτε 15 κορυφαίες 4 Ιουλίου εορταστικές εκδηλώσεις στην περιοχή του Αγίου Λουίς ή οδηγός για το δίκαιο Αγίου Λουδοβίκου ή την εκκένωση του προφήτη .