Χειμερινό Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα Gaithersburg 2016

Δωρεάν δραστηριότητες στην πόλη του Gaithersburg

Η πόλη του Gaithersburg φιλοξενεί δωρεάν φιλικές προς την οικογένεια παραστάσεις ως μέρος των θερινών ψυχαγωγικών σειρών της. Από μια μπάντα Beatles Tribute στο μουσικό ζωολογικό κήπο σε υπαίθριες ταινίες και συναυλίες στο κατώφλι, η σειρά On Stage φέρνει καλοκαιρινή διασκέδαση στο Gaithersburg του Maryland. Όλες οι υπαίθριες παραστάσεις είναι δωρεάν.

Τοποθεσία
Pavilion Δημαρχείου, 31 S. Summit Ave., Gaithersburg, MD

4 Ιουνίου, 4 - 8 μ.μ. - Ημέρα εορτασμού - Εορτασμός της μουσικής του Ευαγγελίου με παραστάσεις τοπικών και περιφερειακών καλλιτεχνών.

12 Ιουνίου, μεσημέρι 5 μ.μ. Γιορτάστε Gaudesburg Olde Street Street Festival - Απολαύστε μια γεύση του Gaithersburg, ζωντανή ψυχαγωγία και θεματικές περιοχές δραστηριότητας για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα.

Καλοκαίρι 2016 Παιδική σειρά ψυχαγωγίας

Οι συναυλίες πραγματοποιούνται την Πέμπτη, 2 Ιουνίου έως 28 Ιουλίου, στις 10:30 π.μ. στο Pavilion Concert Hall του Δημαρχείου. Από τη μαγεία στο θέατρο στην επιστήμη, οι γονείς και τα παιδιά θα απολαμβάνουν την ποικιλία των δωρεάν παραστάσεων. Μετά τις συναυλίες, το κοινοτικό μουσείο Gaithersburg φιλοξενεί την "Discovery Thursdays", που περιλαμβάνει δραστηριότητες που ενισχύουν τα θέματα και τις παραστάσεις από νωρίτερα εκείνη την ημέρα. Η ανακάλυψη Πέμπτων πραγματοποιείται μέσα από τον Ιούνιο και τον Ιούλιο μεταξύ 11:30 π.μ. και 1 μ.μ. και είναι κατάλληλη για παιδιά ηλικίας 5 έως 10. Ενώ οι παραστάσεις στο Pavilion Concert Hall του Δημαρχείου είναι δωρεάν, η είσοδος είναι $ 2 ανά παιδί για την Discovery Thursdays στο Κοινοτικό Μουσείο σε 9 λεωφόρο South Summit. Τα υλικά μπορεί να είναι περιορισμένα. συνιστώνται κρατήσεις.

2 Ιουνίου - Yosi συναντά τον Eugene - Ο Eugene είναι ένα υπερ-φιλικό, υπερ-ισχυρό, υπερβολικά φουσκωμένο τέρας που παρεξηγείται από σχεδόν όλους εκτός από μικρά παιδιά. Μαζί με τους φίλους του, τον βραβευμένο παιδικό καλλιτέχνη Yosi και τον κουκλοθέατρο / ηθοποιό Johnny Beirne, ο Eugene μπορεί να είναι και ο φίλος σου. Τα τραγούδια, οι ιστορίες και το μεγάλο χιούμορ φέρνουν τα παιδιά πιο κοντά στην κατανόηση ότι η διαφορετικότητα δεν είναι μόνο καλή, είναι φανταστική.

9 Ιουνίου - Christylez Bacon - Ως δυναμικό μέλος του προοδευτικού κινήματος hip hop, ο Christylez Bacon φέρνει την καινοτομία σε μια μορφή τέχνης που είναι ήδη γνωστή για τη συνεκτίμηση ποικίλων αστικών μουσικών στυλ. Το Bacon προσθέτει μια νέα γεύση στο μείγμα, εναρμονίζοντας τα μουσικά είδη από όλο τον κόσμο σε μια πολυπαραγοντική εξερεύνηση του box beat, του rap, του go-go, της κλασικής μουσικής και πέραν αυτού. Δημιουργώντας διαπολιτισμικές συνδέσεις, αυτές οι παρουσιάσεις βοηθούν το κοινό να αποκτήσει γνώσεις σχετικά με την καθολικότητα της καλλιτεχνικής έκφρασης και να ενθαρρύνει την άμεση συμμετοχή τους στην εμπειρία απόδοσης με τη χρήση κλήσης και απόκρισης.

16 Ιουνίου - Ο κ. Jon & Friends - Ο κ. Jon & Friends κάνει μουσική για τα παιδιά και τις οικογένειές τους που εμπνέουν τη διασκέδαση, το γέλιο και το χορό. Μερικές φορές με μια μπάντα, μερικές φορές ως ένα δίδυμο και μερικές φορές σόλο, η βραβευμένη με το Βραβείο Γονείς επιλογή μουσικής του κ. Jon & Friends είναι βέβαιο ότι θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας.

23 Ιουνίου - Mutts Gone Nuts - Mutts Gone Nuts είναι ένα show κωμωδίας συναίσθημα σκύλου που προωθεί την υιοθέτηση των ζώων διάσωσης.

30 Ιουνίου - Lesole Dance - Χορεύστε το δρόμο σας στην άκρη της αφρικανικής ηπείρου. Βιώστε τρεις συναρπαστικές κουλτούρες: παραδοσιακό χορό Ndlamu από τα χωριά Zulu που δίνουν ένα στιγμιότυπο της ένδυσης, των τελωνείων, των ζωντανών drumming και της υψηλής ενέργειας της Νότιας Αφρικής. οι κινήσεις και οι κρουστικοί ήχοι του Gumboot , ένα είδος "στιγμιαίου μηνύματος" χορού χτυπημένο έξω από τις λαστιχένιες μπότες των ανθρακωρύχων χρυσού. και Pantsula , ένας αισιόδοξος αστικός χορός όπως ο αμερικανικός hip-hop αλλά με μια πολιτισμική συστροφή, ότι τα μέλη του ακροατηρίου καλούνται να μάθουν.

7 Ιουλίου - ενοποιημένο συγκρότημα Jazz - Sounds & Rhythms της Λατινικής Τζαζ παίρνει ενθουσιώδεις κριτικές για τη συναρπαστική εισαγωγή του Unified Jazz στους ρυθμούς της «samba» , της bossa nova ή της αφρικανικής μουσικής , καθώς και των καλλιτεχνών όπως ο Antonio Carlos Jobim και ο Stan Getz . Μαθαίνοντας Σχετικά με τη Jazz συνδέει μαζί ρυθμό, μαθηματικά, μουσική και μνήμη, με έμφαση στον αυτοσχεδιασμό και την ομαδική εργασία. Αυτό το μοναδικά αμερικανικό μουσικό πρόγραμμα διαθέτει τα διαφορετικά στυλ του Dizzy Gillespie, του Duke Ellington, του George Gershwin και πολλά άλλα.

14 Ιουλίου - οι Mark Jaster - οι διαφορετικές δεξιότητες, η φωτεινή φαντασία και η εκπαίδευση παγκόσμιας κλάσης του Mark Jaster αναφλέγονται σε μοναδικές και συναρπαστικές παραστάσεις. Αφήστε κατά μέρος ό, τι περιμένατε από το μίμο και προετοιμαστείτε για να απολαύσετε εξαιρετικά αρμονική χειρονομία, παιχνιδιάρικη αλληλεπίδραση, ευγενικό, ενθαρρυντικό χιούμορ, πνευματικές μουσικές εκπλήξεις και συναρπαστική εμπειρία με ένα ευρύ φάσμα ακροατηρίων.

Ο κορμός του Piccolo γοητεύει με ψευδαισθήσεις και χιουμοριστικές εκπλήξεις, το κοινό του Maestro είναι η ξεκαρδιστική του ορχήστρα και ο ασήμαντος που ονομάζεται «O» εκπλήσσει με το άγευστο πνεύμα ενός μεσαιωνικού φαινομένου.

21 Ιουλίου - Ο Gerdan - Gerdan κάνει μια παγκόσμια περιοδεία στην Ανατολική Ευρώπη, την Ασία και τη Λατινική Αμερική με κλασικές, εθνοτικές και λαϊκές μουσικές παραδόσεις. Η παράσταση διαθέτει εξωτικά φλάουτα όλων των μεγεθών - από το μικρό ocarina έως το μεγάλο fujara - συνοδευόμενο από λαϊκό χορό και μαγευτικό βιολί στο πρόγραμμα duo.

28 Ιουλίου - Anansegromma - Συμμετοχή στους "βασιλικούς πρεσβυτέρους" και μουσικούς ενός τυπικού χωριού της Δυτικής Αφρικής. Οι ντόπιοι Γκάνα Kofi Dennis και Kwame Ansah-Brew προσφέρουν μια συναρπαστική και αξέχαστη παράσταση παραδοσιακής μουσικής, αφήγησης και χορού. Μέσα από τα τραγούδια, τα παιχνίδια και τους ρυθμούς τυμπανισμού σε αυθεντικά όργανα, το Anansegromma προσφέρει μια συναρπαστική, από πρώτο χέρι εξερεύνηση των Δυτικοαφρικανικών πολιτιστικών παραδόσεων. Τα παιδιά θα είναι επάνω και χορεύουν με αυτό το ζωντανό δίδυμο σε μια αξέχαστη εμπειρία. Τα ποικίλα προγράμματα τους αφορούν θέματα συνεργασίας, θάρρους, ελπίδας, φροντίδας και συμμετοχής.

2016 Βραδινές συναυλίες στην πόλη Όλντε

Οι συναυλίες πραγματοποιούνται την Πέμπτη, από τις 2 Ιουνίου έως τις 28 Ιουλίου και από τις 1 έως τις 29, 2016 στις 6 μ.μ. στο Pavilion Concert Hall του Δημαρχείου.

2 Ιουνίου - Cadence - Ένα συγκρότημα A cappella με ένα υπνωτικό μίγμα αρμονιών και περίπλοκων ρυθμίσεων, σε συνδυασμό με σκηνικά στο στάδιο.

9 Ιουνίου - Rockin 'Pneumonia - Δυναμικός συνδυασμός χορευτικού ροκ, ψυχής, funk και ντίσκο που παίρνει τους ανθρώπους να μετακινούνται.

16 Ιουνίου - Fabulous Exaggerations - Τα δυνατά φωνητικά και τα όργανα προβάλλουν τα πάντα, από ροκ, τζαζ και funk μέχρι αμερικανικά πρότυπα.

23 Ιουνίου - Travis Tucker - Απίστευτα διαφορετικός διαγωνιζόμενος American Idol που παίζει μπαλάντες, raps, χορευτικές μελωδίες και άλλα.

30 Ιουνίου - Οι Colliders - Ζωντανή, ενεργητική μουσική σίγουρα για να πάρει το κοινό να χτυπά και να τινάξει για όλα αυτά αξίζει.

7 Ιουλίου - Sandra Dean Band - Καλύπτοντας τον Bob Seger, τον Santana, τον Bruce Springsteen και τα πάντα στο μεταξύ.

14 Ιουλίου - Παιδιά σε λεπτούς δεσμούς - μπάντα της δεκαετίας του '80 φέρνουν μερικά από τα καλύτερα τραγούδια από την εποχή του MTV.

21 Ιουλίου - Vintage # 18 - Δυναμική μπάντα ψυχής και μπλουζ με αυλάκωση σε οστά.

28 Ιουλίου - Effect Lloyd Dobler - Η πολυεπίπεδη και αισιόδοξη μουσική παρουσιάζει μια παγκόσμια έκκληση τόσο για τους σύγχρονους λάτρεις της ροκ, όσο και για το πολιτιστικά διαφορετικό κοινό.

1 Σεπτεμβρίου - Diamond Alley - Συναρπαστικός και ποικίλος συνδυασμός σύγχρονων και κλασικών επιτυχιών, μαζί με δημοφιλείς πρωτότυπες μελωδίες.

8 Σεπτεμβρίου - Ken Kolodner Trio - Σπρώχνοντας τα όρια της λαϊκής μουσικής της Απαλαχίας σε σφυρήλατα cobble, banjo και fiddles - με μια σύγχρονη συστροφή.

15 Σεπτεμβρίου - Το Crimestoppers - Blues εμπνευσμένο rock 'n roll από τους συμπαθείς Stevie Ray Vaughan, Eric Clapton, Neil Young και πολλά άλλα.

22 Σεπτεμβρίου - Savoy Truffle - Αυτή η ζώνη κάλυψης Beatles από τη Βόρεια Αγγλία εκτελεί με ένα εκλεκτικό μίγμα μπλουζ, τζαζ, βράχου και χώρας.

29 Σεπτεμβρίου - Η σύνδεση Hardway - Ρυθμός και μπλουζ που αντισταθμίζονται από τις οικογενειακές αξίες, προκαλώντας αισθήματα νοσταλγίας και αναμφισβήτητο καταναγκασμό στον χορό.

Διαβάστε περισσότερα για το Gaithersburg, Maryland