Πώς να φτάσετε στην Valle de Guadalupe από το Σαν Ντιέγκο

Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται την Tecate και την τεκίλα όταν σκέφτονται το Μεξικό - σίγουρα δεν είναι κρασί. Αλλά η Valle de Guadalupe, μόλις 90 μίλια νότια του Σαν Ντιέγκο στο βόρειο Baja, είναι ένας ρουστίκ προορισμός κρασιού που ήδη ονομάζεται Νάπα του Μεξικού.

Λέμε ότι είναι ακόμα καλύτερο. Η περιοχή είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κρασιά στον κόσμο, με περίπου 150 οινοποιεία, όμως παραμένει άτακτος και χαλαρός - και κάθε οινοποιείο προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία.

Σιγουρευτείτε ένα λαμπερό ροζέ στη Vena Cava, ένα οινοποιείο κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα υλικά όπως τα αλιευτικά σκάφη της δεκαετίας του '60. δείγμα nebbiolos στο Montefiori, ένα οινοποιείο που ανήκει σε Ιταλό μετανάστη που έφερε σταφύλια κατ 'ευθείαν από την πατρίδα. ή να πιείτε ένα τολμηρό tempranillo στο Adobe Guadalupe ενώ παίζετε με τάπας από ένα φορτηγό τροφίμων.

Εν ολίγοις: Ελέγξτε την κοιλάδα ASAP, προτού να γίνει η Napa (ακριβότερη, πιο ανεπτυγμένη). Το ταξίδι είναι εύκολο να γίνει ως ημερήσια εκδρομή ή ένα μακρύ Σαββατοκύριακο από το Σαν Ντιέγκο ή το Λος Άντζελες. εδώ είναι μερικοί τρόποι να φτάσετε από τη Νότια Καλιφόρνια στην Valle de Guadalupe.

Μίσθωση οδηγού περιηγήσεων

Η γρήγορη ανάπτυξη στην κοιλάδα έχει φέρει μια πληθώρα ομάδων περιοδείας και οδηγών που θα φροντίζουν για όλη την εφοδιαστική για εσάς, συμπεριλαμβανομένης της παραλαβής και της αποβίβασης στο Σαν Ντιέγκο, των ταχείας κυκλοφορίας των συνόρων στις ΗΠΑ και του εστιατορίου τις παραγγελίες που έγιναν εύκολα - για να μην αναφέρουμε έναν καθορισμένο οδηγό να πάρει τον τροχό ενώ τρώτε τα εξαιρετικά κόκκινα μέρη της περιοχής.

Αυτό είναι αναμφισβήτητα ο ευκολότερος τρόπος να απολαύσετε μια μέρα στους τοπικούς αμπελώνες και τα ζυθοποιεία. Μερικά αγαπημένα:

Οδηγήστε τον εαυτό σας

Η πλειοψηφία της κίνησης από το Σαν Ντιέγκο προς το Ensenada είναι μια τέλεια κρουαζιέρα κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού, σε έναν πλακόστρωτο δρόμο με διόδια. Οι ανώμαλοι χωματόδρομοι συνδέουν τα οινοποιεία στην κοιλάδα, οπότε βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας μπορεί να χειριστεί το έδαφος.

Η εφοδιαστική διαφέρει ανάλογα με το αν ενοικιάζετε αυτοκίνητο ή οδηγείτε το δικό σας όχημα:

Καλέστε ένα Uber

Το Uber έχει διευκολύνει περισσότερο από ποτέ να εξερευνήσετε το βόρειο Baja χωρίς αυτοκίνητο, ακόμα και αν έρχεστε από το Σαν Ντιέγκο ή το Λος Άντζελες.

Αναμένετε αύξηση των τιμών για βόλτες που περιλαμβάνουν διέλευση των συνόρων και ελέγξτε ότι το σχέδιό σας δεδομένων θα λειτουργήσει στο Μεξικό αν πρόκειται να βασιστείτε στην Uber.

Ώρα της διέλευσης των συνόρων σας

Το Valle de Guadalupe βρίσκεται κοντά στο Σαν Ντιέγκο, αλλά η διασταύρωση πίσω στις ΗΠΑ περιλαμβάνει συχνά μεγάλες γραμμές και έντονους χρόνους αναμονής. Μερικές συμβουλές για την αποφυγή του χειρότερου από αυτό: