Ο εθνικός διαγωνισμός για το μελόψωμο

Παραδοσιακή παράδοση στο Omni Grove Park Inn:

Ο Εθνικός Διαγωνισμός Gingerbread House είναι μια ετήσια παράδοση διακοπών στο Omni Grove Park Inn Resort & Spa στο Asheville της Βόρειας Καρολίνας. Ο επίσημος διαγωνισμός διεξάγεται τον Νοέμβριο, προσελκύοντας περίπου 400 συμμετοχές κάθε χρόνο με περισσότερες από 3000 συμμετοχές από 26 χώρες από το 1993. Οι συμμετοχές κρίνεται βάσει της συνολικής εμφάνισης, της πρωτοτυπίας και της δημιουργικότητας, της δυσκολίας, της ακρίβειας και της συνέπειας του θέματος.

Εκτός από τη βάση, οι καταχωρήσεις πρέπει να είναι κατασκευασμένες από βρώσιμα υλικά.

Κατηγορίες εγγραφών:

Υπολογίζονται τέσσερις κατηγορίες - οι κατηγορίες και οι ηλικίες υπόκεινται σε αλλαγές:

Ημερομηνίες για τον Εθνικό Διαγωνισμό για το Μεσογειακό Σπίτι 2013:

Οι ημερομηνίες για τον 21ο Ετήσιο Εθνικό Διαγωνισμό και Έκθεση για την Μεσογειακή Διατροφή είναι:

Φωτογραφίες με Gingerbread:

Απολαύστε φωτογραφίες από μερικές από τις νικητές:

Προβολή των Δημιουργιών Ψωμιού:

Μετά την τελική τελετή απονομής των βραβείων και των βραβείων, πολλές από τις φανταστικές και μοναδικές καταχωρήσεις παραμένουν στην έκθεση στο Omni Grove Park Inn Resort για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου και την προβολή του κοινού μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου.

Οι επισκέπτες εκτός του θέρετρου μπορούν να βλέπουν τις οθόνες τις Κυριακές μέχρι τις Πέμπτες μόνο με εξαίρεση τις αργίες. Δεν υπάρχει χρέωση για την προβολή του διαγωνισμού. Ωστόσο, οι επιβάτες στο θέρετρο θα επιβαρύνονται με ένα τέλος στάθμευσης, το οποίο ξεκινά από τα 10 δολάρια ανά αυτοκίνητο.

Σημείωση: Τα οχήματα μεγαλύτερα από τα οκτώ επιβατικά οχήματα πρέπει να κάνουν κρατήσεις στάθμευσης με το τμήμα ασφαλείας του θέρετρου και οι ημερομηνίες ομαδικής προβολής εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα.

Για αρκετά χρόνια, έχει γίνει η παράδοση να μεταφέρει το νικηφόρο Gingerbread House και μια σειρά από άλλες καταχωρήσεις σε διάφορους χώρους για λόγους δημοσιότητας, συχνά κατά τις επτά ημέρες πριν και μετά τα Χριστούγεννα. Αν ελπίζετε να δείτε το αριστούργημα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το πρόγραμμα δημοσιότητας για να αποφύγετε την απογοήτευση.

Εποχιακά Πακέτα:

Καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν, προσφέρονται διάφορα πακέτα διακοπών με θέμα το πακέτο διακοπών Gingerbread, καθώς και πακέτα γιορτών των ευχαριστιών, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Επιπλέον πληροφορίες:

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την είσοδο στον διαγωνισμό, προβολή των πακέτων θέσεων Gingerbread House ή τουριστικών καταλυμάτων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Omni Grove Park Inn Resort & Spa.