Κατάλογος συσκευασίας για τη Γερμανία

Συσκευασία για τη Γερμανία; Μην ξεχάσετε αυτά τα βασικά στοιχεία

Που ήδη συσκευάζετε τη βαλίτσα σας για τη Γερμανία; Σταματήστε για ένα λεπτό και δείτε αυτό το χρήσιμο κατάλογο συσκευασίας που περιλαμβάνει τα απαραίτητα ταξιδιωτικά αγαθά για το ταξίδι σας στη Γερμανία. Για τη βροχή , τον ήλιο , το χιόνι , το Oktoberfest, για τις πολλές διαφορετικές εποχές της Γερμανίας - μερικές φορές όλες σε μια μέρα - αυτός ο κατάλογος συσκευασίας για τη Γερμανία αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο του προγραμματισμού του ταξιδιού σας στη Γερμανία .

Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε αυτή τη λίστα και να τη χρησιμοποιήσετε κατά τη συσκευασία - απλά διαγράψτε τα στοιχεία που αναφέρονται, αφού τα συσκευάσατε.

Και μην ανησυχείτε, αν ξεχάσετε κάτι στο σπίτι, θα μπορείτε να αγοράσετε τα περισσότερα πράγματα στα πολλά καταστήματα της Γερμανίας (καθώς και να παραλάβετε μοναδικά δώρα για να πάρετε σπίτι).

Ταξίδι Essentials:

Πάντα καλό να έχετε:

Ποια ρούχα να συσκευάσουν για τη Γερμανία

Καλοκαίρι ή χειμώνα, βροχή ή λάμψη - φροντίστε να συσκευάσετε τα παρακάτω απαραίτητα ρούχα για το ταξίδι σας στη Γερμανία:

Λίστα συσκευασίας για τα Γερμανικά Χειμερινά

Οι γερμανοί χειμώνες μπορεί να είναι πολύ κρύοι με θερμοκρασίες που κυμαίνονται μεταξύ 33 F και 45 F. Προετοιμαστείτε για το χιόνι, τη βροχή, το χαλάζι και τους παγετούς ανέμους:

Κατάλογος συσκευασίας για τα Γερμανικά καλοκαίρια

Από την άλλη πλευρά, τα γερμανικά καλοκαίρια μπορεί να είναι αρκετά ζεστά.

Οι θερμοκρασίες κυμαίνονται μεταξύ 68 F και 86 F, αλλά μπορεί επίσης να είναι βροχερές και δροσερές. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συσκευάσει τα εξής:

Λίστα συσκευασίας για το Oktoberfest

Το Oktoberfest είναι καλύτερο όταν φοράτε το κομμάτι. Μάθετε πού να αγοράσετε Tracht (παραδοσιακά ρούχα) και τι να φοράτε:

Lederhosen : Αυτό αναφέρεται μόνο στα παραδοσιακά βαυαρικά παντελόνια, αλλά ολόκληρη η στολή περιλαμβάνει συνήθως ένα άσπρο ή πολύχρωμο ελεγμένο πουκάμισο με ανθεκτικά κουμπιά, καλυμμένες με καλώδιο καλώδια-κάλτσες, Haferlshuhe που δένουν την πλευρά και ακόμη και ένα σακάκι και καπέλο.

Dirndls : Φούστα, μπούστο ( Mieder ), ποδιά ( Schürze ) και μπλούζα ( Bluse ) σε οριζόντια χρώματα που κυμαίνονται από μαύρο σε μπλε έως μαλακό ροζ με γοητευτική διακόσμηση Edelweiß (λουλούδι)