Μέσες καιρικές συνθήκες στο Destin της Φλόριντα

Οι αφρώδεις λευκές παραλίες του Destin και το σμαραγδένιο νερό το καθιστούν δημοφιλή προορισμό για διακοπές κάθε εποχή του χρόνου. Βρίσκεται στο Panhandle της Βορειοδυτικής Φλώριδας κατά μήκος της λεγόμενης ακτής Emerald, η παγκοσμίως γνωστή αλιεία του χαρακτηρίζει ως το "πιο ευτυχισμένο ψαροχώρι του κόσμου". Λαμβάνοντας υπόψη τη συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία των 78 F και ένα μέσο όρο χαμηλό των 54 F, δεν είναι περίεργο ότι είναι ένας προορισμός γκολφ όλο το χρόνο επίσης.

Αν σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Destin, φροντίστε να ελέγξετε τις τοπικές καιρικές προγνώσεις, ώστε να μπορείτε να πακετάρετε καλύτερα για το ταξίδι σας. Παρόλο που μπορεί να χρειαστείτε κάτι περισσότερο από μαγιό, σορτς και σανδάλια το καλοκαίρι, το φθινόπωρο και το χειμώνα μπορεί να χρειαστεί ζεστή στολή και ένα ελαφρύ σακάκι για τα πιο δροσερά βράδια.

Η υψηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία στο Destin ήταν 107 F το 1980 και η χαμηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία ήταν πολύ κρύα 4 F το 1985. Ωστόσο, το πιο ζεστό και υγρό μήνα του Destin είναι ο Ιούλιος, ενώ ο ψυχρότερος και πιο ξηρός είναι ο Ιανουάριος. Φυσικά, ο καιρός της Φλόριντα είναι απρόβλεπτος, ώστε να παρατηρήσετε υψηλότερες ή χαμηλότερες θερμοκρασίες ή περισσότερες βροχοπτώσεις από τον μέσο όρο στο ταξίδι σας.

Διαρκής ενημέρωση για τον Καιρό στο Destin

Η εποχή του τυφώνα του Ατλαντικού τρέχει από την 1η Ιουνίου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, οπότε αν σχεδιάζετε διακοπές στη Φλόριντα κατά τους μήνες αυτούς, είναι σημαντικό να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές για ταξίδια κατά τη διάρκεια της εποχής τυφώνα .

Ωστόσο, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου που σκοπεύετε να επισκεφθείτε, θα θέλετε να ελέγξετε τις τοπικές προβλέψεις, καθώς ο καιρός της Φλόριντα είναι γνωστό ότι είναι δραματικά ευμετάβλητος, ειδικά κατά τη διάρκεια της εποχής τυφώνα.

Ο καλύτερος και πιο αξιόπιστος ιστότοπος που θα επισκεφθείτε για τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες, τις προβλέψεις πέντε και 10 ημερών και τις ακραίες καιρικές ενημερώσεις είναι Weather.com, αλλά εάν σχεδιάζετε διακοπές ή διαφυγή στη Φλόριντα , μάθετε περισσότερα για τον καιρό, τα γεγονότα και το πλήθος από τους οδηγούς μας ανά μήνα .

Οι μέσες θερμοκρασίες, οι βροχοπτώσεις και οι θερμοκρασίες νερού για το Destin δεν διαφέρουν πολύ καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά το ψυγείο του νερού στο τέλος του χειμώνα και το θερμότερο στο τέλος του καλοκαιριού - ακόμα, θα πρέπει να ελέγξετε τι ο καιρός πρόκειται να είστε σαν κατά τη διάρκεια της διαμονής σας εάν ελπίζετε να παραμείνετε άνετοι στο ταξίδι σας.

Τυπικές προγνώσεις καιρού από την εποχή

Η πιο δημοφιλής εποχή για να επισκεφθείτε το Destin, Florida είναι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες του Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου. Τα μέσα μέγιστα για αυτή τη χρονική περίοδο κυμαίνονται μεταξύ 90 F τον Ιούνιο και 91 F τον Αύγουστο, με τον Σεπτέμβριο να ψύχεται ελαφρώς σε υψηλά επίπεδα 88. Τα χαμηλά - συχνά συχνά μόνο τη νύχτα - μέση τιμή μεταξύ 68 F τον Ιούνιο και 66 F το Σεπτέμβριο. Ωστόσο, το καλοκαίρι είναι επίσης η εποχή των βροχών στο Panhandle, φέρνοντας κατά μέσο όρο έξι ίντσες βροχής τον Ιούνιο, σχεδόν επτά ίντσες τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο και σχεδόν 10 ίντσες τον Ιούλιο. Οι θερμοκρασίες του υδροφόρου ορίζοντα παραμένουν στα υψηλά 80s όλο το καλοκαίρι.

Όταν η πτώση έρχεται στη βόρεια Φλόριντα, φέρνει με τον ελαφρώς πιο δροσερό καιρό - η μέση μηνιαία μέση θερμοκρασία του Οκτωβρίου φτάνει τα 80 F ενώ ο Νοέμβριος πέφτει στις 72 και ο Δεκέμβριος έχει υψηλό 64. Τα χαμηλά για κάθε έναν από αυτούς τους μήνες πέφτουν επίσης στα 54, 39, αντίστοιχα, ενώ η βροχή σταματά να πέφτει συνεχώς με μόνο τέσσερις έως πέντε ίντσες κάθε μήνα. Επίσης, οι θερμοκρασίες του Κόλπου κυμαίνονται μεταξύ 77 F τον Οκτώβριο και 68 F το Δεκέμβριο.

Ο χειμώνας είναι ακόμα πιο κρύος, με υψηλές πτώσεις στα 61 F και χαμηλά στα 37 F τον Ιανουάριο, αλλά ο ζεστός καιρός στις παραλίες εμφανίζεται και πάλι τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο, ενώ ο Μάρτιος αναρριχεί μέχρι 71 F και 46 F. Οι βροχοπτώσεις παραμένουν μεταξύ πέντε και επτά ίντσες για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν και ο κόλπος παραμένει ο ψυχρότερος για αυτή τη χρονική περίοδο, από 64 F τον Ιανουάριο έως 66 F τον Μάρτιο.

Η άνοιξη θερμαίνεται ακόμη περισσότερο με τον Απρίλιο φτάνοντας τα υψηλά επίπεδα των 78 F και τα χαμηλά των 51 F ενώ ο Μήνας παίρνει το υψηλό στις 84 και το χαμηλό στις 60 και τον Ιούνιο ανεβαίνοντας μέχρι τα 90 F. Δεν βρέχει πολύ την άνοιξη, πέντε ίντσες για κάθε μήνα της σεζόν.