Φιλικοί προορισμοί στο Tallahassee

Φιλικές στις LGBTQ εγκαταστάσεις στην πρωτεύουσα της Φλόριντα

Αν και η πρωτεύουσα της Φλόριντα φιλοξενεί χιλιάδες προοδευτικούς φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα και στο πανεπιστήμιο A & M της Φλόριντα, μπορεί να σοκάρει μερικούς να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχουν gay bars στο Tallahassee.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τίποτα να κάνουμε και να δούμε ότι είναι LGBTQ φιλικό σε αυτή τη βόρεια πόλη Φλόριντα-η πόλη φιλοξενεί ακόμη και μια αρκετά μεγάλη γιορτή Pride που ονομάζεται Tallahassee PrideFest κάθε Απρίλιο.

Ωστόσο, ενώ οι λίγες γκέι μπάρ που έκτισαν το Tallahassee έκλεισαν λόγω οικονομικών δυσχερειών μεταξύ 2010 και 2017, μερικά από τα άλλα μπαρ της πόλης εξακολουθούν να προσφέρουν ξεχωριστές γκέι νύχτες και πολλά από τα εστιατόρια, καφέ και καταστήματα της πόλης είναι αρκετά LGBTQ -φιλικός.

Ανάμεσά τους, το All Saints Cafe, το Black Dog Cafe και το Cypress Restaurant είναι το πιο ανοιχτά φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους.

Φιλικές στις LGBTQ εγκαταστάσεις κοντά στην πρωτεύουσα

Στη γειτονιά All Saints, το All Saints Cafe (903 Avenue Railroad) είναι ένα φιλικό προς το γκέι, ιδιόμορφο μικρό σημείο που είναι ανοιχτό 24 ώρες, περιστασιακά έχει ζωντανή ψυχαγωγία και είναι ένας καλός χώρος για συναντήσεις με φίλους ή συνάντηση νέων. Όλοι οι Άγιοι εξυπηρετούν ιταλικές σόδες, ποτά εσπρέσο και ελαφριά γεύματα (με έμφαση στο vegan ναύλο) και πολλοί φοιτητές φοιτητών περνούν τον χρόνο τους πριν επισκεφθούν το κοντινό Ζυμωτήριο.

Με θέα στην πανέμορφη λίμνη Ella, το Black Dog Cafe (229 Lake Ella Drive) είναι ένα ζεστό και ελκυστικό μικρό καφενείο και χορτοφαγικό εστιατόριο με ένα κατάστρωμα. Επίσης, κοντά στη λίμνη Ella και σερβίροντας φρέσκα και δημιουργικά «φτιάχνετε τα δικά σας» quesadillas, τα μπολ, τα μπισκότα, τις σούπες και τις σαλάτες, το 1 Fresh Grill Grill (1820 North Monroe Street 850-422-2111) είναι ένα δημοφιλές, επιλογή που καλωσορίζει όλους.

Αν ψάχνετε για μερικά από τα πιο δημιουργικά και καλλιτεχνικά προετοιμασμένα τρόφιμα κοντά στο κέντρο της πόλης, σκεφτείτε να δειπνήσετε στο Cypress Restaurant (320 East Tennessee Street), το οποίο ειδικεύεται στην περιοχή της Νότιας Αφρικής με αμερικανική πτήση. Οι αξιοσημείωτες επιλογές περιλαμβάνουν μια σαλάτα μπέικον, μπλε τυρί και ψητά λαχανάκια Βρυξελλών. μια διπλή στοίβα τραβηγμένου χοιρινού με κέικ καλαμποκιού, πιπέρι και μια σάλτσα μπάρμπεκιου με ροδάκινο. και γαρίδες της Φλώριδας και σιταριού με ζαμπόν χώρα, μανιτάρια shiitake, και ένα πορτοκαλί-θυμάρι-bourbon jus.

Άλλοι προορισμοί της Φλόριντα για ταξιδιώτες LGBTQ

Αν και ο Tallahassee είναι μια κοινότητα γενικά αποδεκτής, η απουσία γκέι μπαρ και συλλόγων ίσως καθιστά λιγότερο ελκυστική για κάποιους ταξιδιώτες του LGBTQ. Ευτυχώς, υπάρχουν αρκετές πόλεις στη Φλόριντα που παρέχουν μια πιο ακμάζουσα και ισχυρή σκηνή νυχτερινής διασκέδασης για ομοφυλόφιλους και λεσβίες.

Το Panama City Beach στα δυτικά φιλοξενεί το Splash Bar και το No Name Lounge, ενώ τόσο στο Ορλάντο όσο και στην Τάμπα προς τα νότια είναι γεμάτα γκέι μπαρ, κλαμπ, χώρους και ακόμη και λουτρά. Το Μαϊάμι, το Τζάκσονβιλ και το Pensacola είναι επίσης δημοφιλείς προορισμοί για τουριστικό γκέι.

Ωστόσο, η κεντρική Φλόριντα μπορεί να είναι ο ιδανικός προορισμός για τους ταξιδιώτες LGBTQ, όπως ο Ορλάντο και η Τάμπα και οι δύο έχουν πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων ξενοδοχείων και θέρετρα που καλωσορίζουν όλους τους προσανατολισμούς ανοιχτά. Το Bradley's του 7ου και του City Side είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Τάμπα και μπορείτε να μείνετε στο κοντινό Flamingo Resort στην Αγία Πετρούπολη αν ψάχνετε για καταλύματα φιλικά προς LGBTQ.