Τι είναι ο καιρός στη Νάπολη, Φλόριντα

Μέση μηνιαία θερμοκρασία και βροχοπτώσεις στη Νάπολη

Η Νάπολη, που βρίσκεται στην παραλιακή ακτή της Νοτιοδυτικής Φλόριντα, είναι ο ιστορικός ζωολογικός κήπος της Νάπολης στους Κήπους της Καραϊβικής . Με συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία 85 ° και μέσο όρο χαμηλό των 64 °, δεν είναι περίεργο ότι η Νάπολη είναι ένας δημοφιλής προορισμός διακοπών για τους λάτρεις της παραλίας και τους λάτρεις του γκολφ.

Εκτός από την ύπαρξη ενός από τα ομορφότερα κέντρα της πόλης στη Φλώριδα που προβάλλει τον τεράστιο αριθμό των γκαλερί τέχνης της πόλης, η βραβευμένη παραλία της Νάπολης δεν είναι μακριά και είναι αρκετός λόγος για να συσκευάσετε ένα μαγιό για το ταξίδι σας.

Ακόμη και αν τα νερά του Κόλπου είναι λίγο ψυχρά το χειμώνα, η απομόνωση ή η βόλτα στην παραλία δεν ξεφεύγει.

Άλλα αντικείμενα στη λίστα συσκευασίας θα πρέπει να είναι δροσερά ενδυμασία το καλοκαίρι, ίσως σορτς και σανδάλια. Φυσικά, θα πρέπει να σημειώσετε ότι τα εστιατόρια της περιοχής είναι λίγο κομψά και θα πρέπει να ντυθείτε ανάλογα. Φέρτε μαζί το κομψό θέρετρο φορέματα και ντυμένος σανδάλια και θα χωρέσει ακριβώς μέσα. Απλά προσθέστε παλτά και ένα πουλόβερ για το χειμώνα.

Φυσικά, όπως και με τον καιρό της Φλόριντα, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, ακραίες καιρικές συνθήκες συμβαίνουν. Η χαμηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία στη Νάπολη ήταν μια πολύ ψυχρή 26 ° το 1982 και η υψηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία ήταν 99 ° το 1986. Κατά μέσο όρο, ο θερμότερος μήνας του Νεάπολ είναι ο Ιούλιος και ο Ιανουάριος είναι ο μέσος όρος του μέσου όρου. Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει τον Ιούνιο.

Η εποχή των τυφώνων της Φλόριντα διαρκεί από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου. και, αν και η Νάπολη, όπως και η πλειοψηφία της Δυτικής Ακτής της Φλόριντα, δεν έχει επηρεαστεί από τυφώνα τα τελευταία χρόνια, η παράκτια τοποθεσία της αφήνει ευάλωτη.

Αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε τη Φλόριντα κατά τους μήνες αυτούς, φροντίστε να λάβετε υπόψη σας αυτές τις συμβουλές για ταξίδια κατά τη διάρκεια της εποχής τυφώνα, για να διατηρήσετε την οικογένειά σας ασφαλή και να προστατέψετε την επένδυση των διακοπών σας.

Μέσες θερμοκρασίες, βροχοπτώσεις και θερμοκρασίες του Κόλπου του Μεξικού για τη Νάπολη:

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Ενδέχεται

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Επισκεφθείτε το weather.com για τρέχουσες καιρικές συνθήκες, πρόβλεψη για 5- ή 10 ημέρες και πολλά άλλα.

Αν σχεδιάζετε διακοπές ή αποδράσεις από τη Φλώριδα , μάθετε περισσότερα για τους καιρούς, τα γεγονότα και τα επίπεδα πλήθους από τους οδηγούς μας κάθε μήνα .