Φεστιβάλ και εκδηλώσεις της Φλόριντα

Εδώ είναι, οι εορτασμοί της ιστορίας, του πολιτισμού και των θρυλικών ετήσιων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται γύρω από τη Φλόριντα σε σχεδόν τέλειο κλίμα. Αναζητήστε τους είτε στο Ημερολόγιο Γεγονότων της Φλόριντα Ταξίδια (πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript) είτε από μήνα, εύχρηστο κατάλογο Α, Ζ ή εποχή.

Τι είναι αυτό το μήνα;

Ένας εύχρηστος οδηγός μήνα σε μήνα σχετικά με τις καιρικές συνθήκες, τις καιρικές συνθήκες, τις θερμοκρασίες του νερού, τον καλύτερο χρόνο για να πάτε και ειδικές εκδηλώσεις γύρω από τη Φλόριντα.

Πηγαίνοντας στον κόσμο της Disney ; Ανατρέξτε σε αυτές τις εύχρηστες συμβουλές καθοδήγησης κάθε μήνα, ώστε να γνωρίζετε τι μπορείτε να περιμένετε - από τα επίπεδα πλήθους έως τα προνόμια, τις προειδοποιήσεις και τις προειδοποιήσεις.

Είναι η Universal Orlando στα σχέδιά σας; Εάν ναι, ελέγξτε αυτούς τους βολικούς οδηγούς κατά μήνα που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε τον καλύτερο χρόνο για να επισκεφτείτε την οικογένειά σας.

Εκδηλώσεις Φλόριντα από Α έως Ζ

Φινλανδικά εποχικά γεγονότα

10 φεστιβάλ μικρών πόλεων
Φεστιβάλ μικρών πόλεων στη Φλώριδα. Φεστιβάλ στις μικρές κοινότητες Fellsmere, Ruskin, San Antonio, Umatilla, Williston, Zellwood και πολλά άλλα.

Φεστιβάλ φθινοπώρου της Φλόριντα
Είτε πρόκειται για φιστίκια είτε για ύφος του σπιτιού, οι Φλοριώτες βγαίνουν στους δρόμους σε μια ποικιλία από φεστιβάλ τέχνης και βιοτεχνίας πτώσης.

Εκθέσεις της Φλόριντα
Ποιος δεν αγαπάει μια δίκαιη; Η Φλόριντα έχει 51 από αυτές διασκορπισμένες σε όλη την πολιτεία και πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του χειμώνα και την άνοιξη - Οκτώβριο, Νοέμβριο, Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο - και η Κρατική Έκθεση της Φλώριδας είναι μια βιτρίνα για την καλύτερη Φλόριντα που έχει να προσφέρει.

Διεξάγεται κάθε Φεβρουάριο στην Τάμπα της Φλόριντα.

Διακοπές στην Φλόριντα

Οι εορτασμοί του τέταρτου Ιουλίου της Φλόριντα
Η Φλόριντα γιορτάζει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας και την ελευθερία της Αμερικής με οικογενειακή διασκέδαση και πυροτεχνήματα για μια κόκκινη, άσπρη και έκρηξη!

Οι Απόκριες της Φλόριντα
Σε όλη την πολιτεία μια ποικιλία από εορταστικές εκδηλώσεις θα σηματοδοτήσει το "Hallow Even". Εκτός από τη συνήθη χαλάρωση και το παιχνίδι των παιδιών με φάρσες, υπάρχουν συναυλίες και ειδικές εκδηλώσεις σε αξιοθέατα που προσφέρουν τρομακτικές και όχι τόσο τρομακτικές εναλλακτικές λύσεις για να γιορτάσουν την ευκαιρία.

Χριστούγεννα στη Φλόριντα
Ο καιρός έξω δεν μπορεί να είναι τρομακτικός, αλλά τα Χριστούγεννα στη Φλόριντα μπορεί να είναι τόσο ευχάριστο.

Εορτασμοί Πρωτοχρονιάς της Φλόριντα
10 ... 9 ... 8 ... 7 ... 6 ... 5 ... 4 ... 3 ... 2 ... 1 ... Ευτυχισμένο το Νέο Έτος! Λοιπόν, σχεδόν. Ήρθε η ώρα να κάνετε αυτά τα σχέδια του νέου έτους. Εάν θα είστε στη Φλόριντα για να χτυπήσετε στη νέα χρονιά, θα θελήσετε να είστε σε μια από αυτές τις εορταστικές εκδηλώσεις.