Κατάλογος των Μουσείων του Σακραμέντο

Μουσεία να επισκεφθείτε στο Σακραμέντο.

Από τα αεροπλάνα μέχρι τα σιδηρόδροχα και από την τέχνη μέχρι την ιστορία, τα μουσεία του Σακραμέντο προσφέρουν μια ποικιλία μόνιμων εκθεμάτων και επισκέψεις δόσεων για να διεγείρουν το ενδιαφέρον σας. Οι δηλωμένες ονομαστικές αμοιβές είναι γενικά λιγότερο από $ 10 ανά άτομο.

Αεροδιαστημικό Μουσείο Καλιφόρνιας

Παλαιότερα το Μουσείο Αεροπορίας McClellan, αυτό το μουσείο αποτίει φόρο τιμής στην αεροπορική κληρονομιά του Σακραμέντο, ενώ εκπαιδεύει το κοινό στην επιστήμη της αεροδιαστημικής. Ο επισκέπτης μπορεί να πάρει το Pavilion αεροδιαστημικής Hardie Setzer του μουσείου, το McClellan Memorial Plaza, το Air Park, το κέντρο αεροδιαστημικής εκπαίδευσης και το ιστορικό κέντρο αεροπορίας.

Μουσείο Ιστορίας Χυτηρίων της Καλιφόρνια

Το μουσείο παρουσιάζει το μέρος της πλούσιας ιστορίας χυτηρίου της πολιτείας που χρονολογείται από την εποχή της χρυσής βιασύνης. Υπάρχουν οπτικές οθόνες, φωτογραφίες, προφορικές συνεντεύξεις συνεντεύξεων και αντικείμενα από διάφορους άνδρες και γυναίκες που ήταν η ραχοκοκαλιά της βιομηχανίας χυτηρίου της Καλιφόρνια. Το μουσείο βρίσκεται τώρα στο Lodi ως μέρος της ιστορικής τους κοινωνίας.

Καλιφόρνια State Capitol Museum

Αυτό το μουσείο είναι ένα μουσείο εργασίας που βρίσκεται στο σπίτι του νομοθετικού κλάδου του κράτους και του γραφείου του κυβερνήτη. Οι επισκέπτες με ξεναγό αντιμετωπίζουν τη μεγάλη αρχιτεκτονική του Καπιτώνα Ροτόντα ή αισθάνονται μια μεγάλη αίσθηση του πολιτικού καθήκοντος, ενώ κάθονται στα γραφεία της Συνέλευσης ή της Γερουσίας.

Κρατικό Ινδικό Μουσείο

Υπήρχαν περισσότερες από 150 ινδικές φυλές που ονόμαζαν την Καλιφόρνια στο σπίτι. Αυτό το μουσείο παρουσιάζει χάντρες, basketwork, φωτογραφίες και άλλα αντικείμενα από τους περισσότερους από 500.000 Ινδοί που κατοικούσαν εδώ.

Υπάρχουν επίσης διαδραστικοί σταθμοί όπου οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ινδικά εργαλεία ή να αντλήσουν ένα τρυπάνι που χρησιμοποιείται σε χάντρα.

Καλιφόρνια Κρατικό Μουσείο Σιδηροδρόμων

Τα τρένα μεγάλα και μικρά και όλα στο μεταξύ μπορούν να εκτιμηθούν στο Κρατικό Μουσείο Σιδηροδρόμων της Καλιφόρνιας. Σε ορισμένες χρονικές περιόδους του έτους, το μουσείο λειτουργεί μια ατμομηχανή στον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Σακραμέντο. Το μουσείο προσφέρει επίσης διάφορες ειδικές εκδηλώσεις.

Μουσείο τέχνης Crocker

Τέχνη από την Καλιφόρνια, την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική είναι ένα από τα πολλά αντικείμενα που μπορείτε να βρείτε στο Crocker. Οι εκτιμητές της τέχνης μπορούν να δουν τις πρώιμες ζωγραφιές της Καλιφόρνιας, τα κύρια σχέδια, τη πορσελάνη Meissen και τα σύγχρονα έργα καλλιτεχνών της Καλιφόρνιας.

Παλιό Μουσείο Σχολείου Σάσεμιντο

Αυτό το μουσείο είναι ένα αντίγραφο σχολείων ενός δωματίου που βρέθηκαν σε όλη την κοιλάδα του Σακραμέντο. Το εσωτερικό του μουσείου είναι επιπλωμένο με κομμάτια εποχής, όπως γραφεία, σόμπα και φωτογραφίες.

Μουσείο C alifornia Auto

Αν εκτιμάτε αυτοκίνητα, πρέπει να επισκεφτείτε το Μουσείο Towe Auto. Κλασικά αυτοκίνητα από το βαγόνι Omnibus του 1880 με διπλό κάθισμα σε ένα NASCAR Chevy Monte του 2002 εμφανίζονται. Δεν είναι ικανοποιημένοι με το να τους κοιτάς απλά; Τότε το δικό σου. Ορισμένα αυτοκίνητα είναι προς πώληση από μια συνεχώς μεταβαλλόμενη απογραφή.

Μουσείο Ιστορίας Wells Fargo

Υπάρχουν δύο θέσεις του Σακραμέντο για αυτά τα μουσεία. Η τοποθεσία του Old Sacramento είναι ένα μικρότερο μουσείο που παρουσιάζει διάφορα αντικείμενα εποχής Gold Rush. Η τοποθεσία στο κέντρο της πόλης διαθέτει γραφείο περιπάτου και πρακτικό λεωφορείο Concord.