Σακραμέντο Σχολικές Επαρχίες

Γενικές πληροφορίες για κάθε σχολική συνοικία του νομού Σακραμέντο.

Υπάρχουν περίπου 16 σχολικές περιοχές στο νομό Σακραμέντο, που περιλαμβάνουν πόλεις όπως το Σακραμέντο, το Elk Grove, το Elverta, το Folsom, το Galt, το Rio Linda, το Herald, το Antelope, το Rio Vista και το Carmichael.

Σύμφωνα με το Γραφείο Εκπαίδευσης του County Sacramento, η εγγραφή σε αυτές τις συνοικίες ανερχόταν σε 237.781 τον Οκτώβριο του 2006. Αυτές οι σχολικές περιοχές μπορούν να είναι τόσο μικρές όσο 300 φοιτητές στην Κοινή Σχολική Περιοχή Elverta ή έως και 60.000 στο Elk Grove Unified School District.

Εδώ είναι οι περιοχές με αλφαβητική σειρά:

Σχολική περιοχή Arcohe Union

Βρίσκεται σε μια αγροτική πόλη του Herald, στην Καλιφόρνια στο νότιο Σακραμέντο County, η Arcohe Union School District διαθέτει ένα σχολείο - την Σχολή Arcohe. Υπάρχουν περίπου τρεις αίθουσες διδασκαλίας για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση και δύο αίθουσες διδασκαλίας για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Κεντρικό Ενιαίο Σχολικό Τομέα

Το CUSD έχει περίπου 9 σχολεία στην περιοχή του, συμπεριλαμβανομένων δύο σχολών ναύλωσης. Η περιοχή γιόρτασε την 149η χρονιά τον περασμένο Απρίλιο. Τα περισσότερα σχολεία στην περιοχή αυτή είναι εγκατεστημένα στην Antelope, με τη μόνη μέση σχολή της στο Roseville.

Εκπαιδευτική περιοχή Del Paso Heights

Τα τέσσερα από τα πέντε σχολεία που απαρτίζουν την σχολική περιοχή ύψους Del Paso είναι δημοτικά σχολεία. Το πέμπτο σχολείο διδάσκει ένα νηπιαγωγείο μέσα από το νηπιαγωγείο.

Αυτή η βορειοανατολική περιοχή εξυπηρετεί έναν διαφορετικό φοιτητικό πληθυσμό.

Elk Grove ενοποιημένη σχολική περιοχή

Το EGUSD καλύπτει περίπου το ένα τρίτο της επαρχίας του Sacramento με περίπου 60 σχολεία σε αγροτικές, αστικές και ασυνήθιστες περιοχές Elk Grove, Sacramento, Florin, Franklin, Laguna Creek, Laguna West, Wilton, Vineyard, Rancho Murieta, Sheldon, Valley Hi και Sloughouse.

Κοινή σχολική συνοικία Elverta

Τα τρία σχολεία που αποτελούν την κοινή σχολική συνοικία Elverta είναι ένα νηπιαγωγείο, δημοτικό σχολείο και ένα γυμνάσιο. Η πόλη της Elverta βρίσκεται στο βόρειο Sacramento County.

Foliom Cordova ενοποιημένη σχολική περιοχή

Η Folsom Cordova Unified προσφέρει μια ποικιλία εκπαιδευτικών ευκαιριών, από τα παραδοσιακά σχολεία έως την εκπαίδευση ενηλίκων. Υπάρχουν 30 σχολεία στην περιοχή, η οποία καταλαμβάνει το βορειοανατολικό τμήμα του Σακραμέντο County σε Folsom και Rancho Cordova. Θα υπάρχει άνοιγμα στοιχειώδους και γυμνασίου για το φθινόπωρο του 2007.

Galt Δημοτικό Σχολείο

Πέντε δημοτικά σχολεία και δύο μεσαία σχολεία αποτελούν την Κοινή Σχολική Σχολή του Galt, η οποία εξυπηρετεί την πόλη Delta του Galt. Ενώ τα σχολεία των βορειοδυτικών και ανατολικών ΗΠΑ μπορεί να βιώσουν χιόνι, η ακραία ομίχλη μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις στους μαθητές του GJUSD.

Κοινή Ένωση Γυμνασίου Γκάλτ

Δύο γυμνάσια και ένα σχολείο εκπαίδευσης ενηλίκων αποτελούν αυτή τη σχολική περιοχή.

Ένα νέο γυμνάσιο βρίσκεται στα στάδια του σχεδιασμού.

Grant Κοινή Ένωση High School District

Υπάρχουν 19 σχολεία στην Κοινή Ένωση Γυμνασίου της Grant District. Οι νέες εξελίξεις στον τομέα της στέγασης στην περιοχή θα προκαλέσουν αύξηση της εγγραφής στο επίπεδο του γυμνασίου, σύμφωνα με τις προβλέψεις της περιοχής.

Ενιαία σχολική συνοικία Natomas

Πολλά σχολεία NUSD μπορούν να βρεθούν στο προάστιο Natomas, μια αναπτυσσόμενη περιοχή στο βόρειο Σακραμέντο. Η τελευταία προσθήκη στην περιοχή είναι το Inderkum High School, το οποίο άνοιξε το 2004. Η πανεπιστημιούπολη φιλοξενεί επίσης τη Βόρεια Natomas Library και το Natomas Center του American River College.

Βόρεια Σακραμέντο σχολική περιοχή

Η σχολική περιοχή North Sacramento είναι από τις πιο διαφορετικές περιοχές του νομού με 80% πληθυσμό. Αυτά τα 10 σχολεία εξυπηρετούν τους βόρειους και κεντρικούς κατοίκους του Σακραμέντο.

Περιφέρεια της σχολής Rio Linda Union

Η Ένωση Rio Linda κέρδισε ένα βραβείο εξαιρετικού επιτεύγματος για το ακαδημαϊκό έτος 2005-06. Τα σχολεία RLUSD βρίσκονται στο North Highlands, στο Rio Linda και στο Σακραμέντο.

Unified School District του Δέλτα του ποταμού

Τα δημοτικά, μεσαία, υψηλά και ενήλικα σχολεία του Ενιαίου Σχολικού Δρυμού του ποταμού Δέλτα εξυπηρετούν τις πόλεις Delta του Courtland, Clarksburg, Isleton, Rio Vista και Walnut Grove.

Σχολική περιοχή Robla

Αυτή η βορειοανατολική σχολική συνοικία εξυπηρετεί προσχολική εκπαίδευση μέσα από την έκτη τάξη. Η σχολική συνοικία Robla αποτελείται από έξι σχολεία.

Sacramento ενοποιημένη σχολική περιοχή

Η SCUSD συγκαταλέγεται στις 10 μεγαλύτερες σχολικές συνοικίες του κράτους. Εκτός από τους σχεδόν 50.000 σπουδαστές K-12, η ​​περιοχή εξυπηρετεί επίσης 20.000 σπουδαστές εκπαίδευσης ενηλίκων. Η SCUSD επιβλέπει σχεδόν 90 σχολεία, τα οποία βρίσκονται όλα στην πόλη του Σακραμέντο.

Ενιαία σχολική συνοικία San Juan

Το San Juan Unified εξυπηρετεί τις πόλεις και τις γειτονιές του Σακραμέντο, Arcade, Arden, Orangevale, Carmichael, Citrus Heights, Folsom, Gold River και Fair Oaks.