Επισκεφθείτε την κοιλάδα Scenic Verde της Αριζόνα

Βασικά στοιχεία της κοιλάδας του Verde:

Τοποθεσία: Η κοιλάδα Verde βρίσκεται στις περιοχές γύρω από το Interstate 17 βόρεια του Phoenix και νότια του Flagstaff, Αριζόνα.
Χάρτης εντοπισμού
Τοπικός χάρτης της κοιλάδας Verde

Verde Valley για Επισκέπτες:

Η κοιλάδα Verde είναι πλούσια λόγω του ποταμού Verde και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε με ένα πικ-νικ, να συμβεί με μια φωλιά του αετού ή απλώς να απολαύσετε την ατμόσφαιρα της μικρής πόλης. Σε σύγκριση με το Phoenix, η κοιλάδα Verde είναι αραιοκατοικημένη με λιγότερο από 65.000 ανθρώπους, που ζουν σε έκταση 46 τετραγωνικών μιλίων.

Πολλά μικρά αγροκτήματα και αγροκτήματα ενισχύουν τον αγροτικό τρόπο ζωής. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε για τα ερείπια και την ιστορία της Native American, καθώς και για την πιο πρόσφατη ιστορία της Άγριας Δύσης.

John McCain Ranch Τοποθεσία:

Πολλοί δεν γνωρίζουν την ομορφιά της κοιλάδας Verde, αλλά ο γερουσιαστής John McCain και η οικογένειά του σίγουρα κάνουν! Το αγρόκτημα McCain βρίσκεται στο Cornville. Οι ντόπιοι μου λένε ότι είναι η σελίδα Page Springs Road και είναι μια πολύ μεγάλη ιδιοκτησία με απέραντους χλοοτάπητες. Ορισμένοι αναφέρονται στην περιοχή των επτά ακρών McCain, η οποία βρίσκεται στο τέλος ενός χωματόδρομου, όπως το Hidden Valley ή το Page Springs, αλλά επειδή βρίσκεται μέσα στον ταχυδρομικό κώδικα 86325 θεωρείται μέρος του Cornville.

Αν θέλετε να αποκτήσετε μια αίσθηση της ομορφιάς που απολαμβάνει ο McCain, επισκεφθείτε την τοποθεσία της Σελίν Σπρινγκς που βρίσκεται κοντά και καθίστε στο κατάστρωμα σας απολαμβάνοντας ένα ποτήρι εξαιρετικό κρασί.

Verde Canyon Railway:

Έπεσα στην αγάπη με τον ποταμό Verde καθώς απολάμβανα ένα χαλαρό ταξίδι στο σιδηρόδρομο Verde Canyon .

Μπορείτε, επίσης, να πάρετε ταξίδι με το τρένο μέσα από ένα όμορφο φαράγγι στην κεντρική Αριζόνα. Ο σιδηρόδρομος Verde Canyon (πρώην σιδηρόδρομος της κοιλάδας του Verde) της Αριζόνα χτίστηκε αρχικά για να υποστηρίξει το πλουσιότερο ορυχείο χαλκού της Αριζόνα, που βρίσκεται στο Jerome. Τώρα οι επισκέπτες απολαμβάνουν τις εκδρομές του σιδηροδρόμου Verde Canyon για να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό ταξίδι, να δουν το φυσικό περιβάλλον και να συμμετάσχουν στις ειδικές εκδηλώσεις του σιδηροδρόμου.

Sedona:

Oak Creek τρέχει μέσω Sedona και προσφέρει λίγο την ίδια αίσθηση με τον ποταμό Verde, αλλά Sedona είναι ένας εντελώς ξεχωριστός προορισμός. Με τους διάσημους κόκκινους βράχους και μυστηριώδεις στροβίλους , η Sedona προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο και δεν έχει την αίσθηση της μικρής πόλης από την υπόλοιπη κοιλάδα του Verde. Περισσότερα για την Sedona.

Ιστορία των εγγενών αμερικανών:

Ο λαός που καθόριζε αυτήν την κοιλάδα ήρθε για το νερό και την πλούσια ζωή κατά μήκος του ποταμού. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το τεράστιο κάστρο του Μοντεζούμα , να κάθουν βόρεια και να εξερευνήσουν το βουνό του Montezuma και να κάνουν ένα ταξίδι στο Tuzigoot National Monument με μερικά μεγάλα ερείπια για να εξερευνήσουν και ένα κέντρο επισκεπτών.

Το μονοπάτι για το κρασί της κοιλάδας του Verde:

Η όμορφη κοιλάδα Verde της Αριζόνα, με τα πανύψηλα βαμβακόσπορα και τους συνεχώς μεταβαλλόμενους ουρανούς, απέχει πολύ από τη φασαρία των πιο γνωστών περιοχών του κρασιού όπως οι κοιλάδες Napa-Sonoma της Καλιφόρνιας. Ταξιδέψτε στο Wine Trail της βόρειας κοιλάδας της Βόρειας Αριζόνα και θα ανακαλύψετε μερικά νέα εστιατόρια και οινοποιεία και θα βρεθείτε να επιβραδύνετε το ρυθμό σας και να χαλαρώσετε σε μια κατάσταση χαλάρωσης. Περισσότερα για το μονοπάτι κρασιού της κοιλάδας του Verde.

Ιστορικό Jerome:

Jerome είναι μια εξορυκτική πόλη λόφων με θέα στην κοιλάδα Verde.

Σύμφωνα με το AZJerome.com, Ιδρύθηκε το 1876, Jerome ήταν κάποτε η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη στην περιοχή της Αριζόνα, αλλά τελικά έγινε μια πόλη-φάντασμα! Το 1967 ο Jerome ορίστηκε Εθνική Ιστορική Περιοχή από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Σήμερα ο Jerome είναι μια ακμάζουσα τουριστική και καλλιτεχνική κοινότητα με πληθυσμό περίπου 450. Ένας πολύ καλός τρόπος να περιπλανηθείτε στους δρόμους του Jerome είναι να παρακολουθήσετε τους Πρώτους Περίπατους Τέχνης της πόλης.

Clarkdale:

Clarkdale είναι μια χαριτωμένη μικρή πόλη Verde Valley και είναι το σπίτι του Verde Canyon Railway. Το Clarkdale είναι γνωστό ως η πύλη στην περιοχή Wilderness Canyon Sycamore στην πανέμορφη κοιλάδα του Verde. Ιδρύθηκε ως χώρος για τους ανθρακωρύχους να στεγάσουν τις οικογένειές τους.

Η κοιλάδα Verde είναι πράσινη, πλούσια και ειρηνική:

Η κοιλάδα Verde της Αριζόνα είναι ένα μέρος για να ξεφύγετε από τους κάκτους και το τοπίο της ερήμου και απολαύστε τις πηγές, τα ρέματα και τα καταπράσινα δέντρα βαμβακιού.

Είναι λίγο διαφορετικό ... δεν υπάρχουν μεγάλες πόλεις, μια μικρή ατμόσφαιρα της Αμερικής και ιστορικές ιστορίες.

Απολαμβάνω την κοιλάδα Verde γιατί είναι ... καλά ... πράσινο! Έχω δει αετούς κατά την οδήγηση του σιδηρόδρομου Verde Canyon και έχουν αποτυπώσει στη ζωή του Sinagua καθώς περπατούσα κατά μήκος των μονοπατιών του Κάστρου του Montezuma. Είναι ένα μέρος για να χαλαρώσετε ... να ξανακάνετε την αίσθηση μιας πιο απλής περιόδου.

Αν θέλετε ένα μικρό ενθουσιασμό, το Yavapai-Apache Nation διαθέτει το Cliff Castle Casino.

Αν σας αρέσει η ιστορία του Wild West, θα το βρείτε στην κοιλάδα του Verde. Το στρατόπεδο Verde λέει τις ιστορίες του ιππικού και των λευκών εποίκων που έρχονται στην Αριζόνα και φιλοξενεί επαναστάσεις.

Αξιοθέατα όπως το Πάρκο Άγριας Ζωής Out of Africa και ο σιδηρόδρομος Canyon Verde προσελκύουν επισκέπτες.

Η κοιλάδα του Verde είναι ένας τόπος που μπορεί να περάσετε απλά καθώς οδηγείτε βόρεια από το Φοίνιξ, αλλά όπως έχω βρει, αξίζει λίγες μέρες για να εξερευνήσετε και να απολαύσετε.