Εστιατόρια όπου τα παιδιά τρώνε δωρεάν στο Φοίνιξ της Αριζόνα

Εστιατόρια στην περιοχή Φοίνικας όπου τα παιδιά μπορούν να τρώνε δωρεάν (ή σχεδόν δωρεάν)

Δεν υπάρχει τίποτα λάθος να κερδίζετε πολλά, ειδικά όταν έχετε παιδιά. Υπάρχουν μερικές καταπληκτικές επιλογές για εστιατόρια στην περιοχή του Greater Phoenix όπου μπορείτε να πάτε και να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα "Kids Eat Free".

Τα παιδιά τρώνε δωρεάν (ή σχεδόν δωρεάν) στο μεγαλύτερο Φοίνιξ

Όλα τα προγράμματα, οι λεπτομέρειες και οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλείστε να καλέσετε το εστιατόριο εκ των προτέρων για να επαληθεύσετε τις απαιτήσεις προώθησης, συμπεριλαμβανομένων των διαθέσιμων ωρών.

5 & ​​Diner

Τα παιδιά ηλικίας 12 ετών και κάτω μπορούν να παραγγείλουν ένα γεύμα από το Kids Menu για $ .99 (99 σεντς), ένα ανά παιδί που πληρώνει. Από Δευτέρα έως Παρασκευή, όλη την ημέρα. Paradise Valley, Peoria και Mesa. Το εστιατόριο Surprise έχει την ίδια προσφορά, αλλά μόνο την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη. Η Scottsdale προσφέρει τη συμφωνία μόνο την Πέμπτη. Το αρχικό Phoenix 5 & Diner δεν συμμετέχει.

Το Applebee

Κάθε παιδί 12 ετών και κάτω συνοδευόμενος από έναν ενήλικα που πληρώνει για ένα εισιτήριο μπορεί να παραγγείλει ένα παιδικό γεύμα για $ .99 (99 σεντς) την Τετάρτη. Ένα παιδικό γεύμα 99 € ανά ενήλικα. Οι περισσότερες τοποθεσίες συμμετέχουν, αλλά όχι όλες.

Μεξικάνικη σχάρα Arriba

Κουζίνα του Νέου Μεξικού. Τις Κυριακές, τα παιδιά τρώνε δωρεάν από το Μενού των Παιδιών όταν συνοδεύονται από έναν ενήλικα που παραγγέλλει ένα εισιτήριο. Ένα παιδί ανά ενήλικα.

Η μεγάλη μήλα του Bill Johnson

Ένα παιδί τρώει δωρεάν με ενήλικα που πληρώνει μετά τις 5 μ.μ. τις Τετάρτες. Τοποθεσίες στο Φοίνιξ, Μέσα.

charr - μπαρ AMERICAN BURGER

Αγοράστε ένα ενήλικα εισιτήριο και πάρτε ένα παιδικό εισιτήριο δωρεάν την Τρίτη, από τις 3 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. Για παιδιά ηλικίας 10 ετών και κάτω όταν γευματίζουν και παραγγέλνουν το παιδικό μενού.

Φοίνιξ.

Δείπνο του Chase

Κάθε μέρα, κάθε παιδί 12 και κάτω μπορεί να έχει εντολή από το Παιδικό Μενού για μισή τιμή, ένα παιδί ανά ενήλικα που αγοράζει ένα σάντουιτς ή πιατέλα με πλήρη τιμή. Παιδικά γεύματα έρχονται με ένα ποτό και διατιμώνται κανονικά σε $ 2 ή $ 3.

Το Chompie

Την Τρίτη όλη την ημέρα. Κάθε παιδί ηλικίας 10 ετών και κάτω παίρνει ένα δωρεάν γεύμα από το Μενού των Παιδιών όταν συνοδεύεται από έναν ενήλικα που πληρώνει ($ 8 ή περισσότερο).

Phoenix, Scottsdale, Tempe, Chandler.

Κρύα πέτρα κρέμας

Την Τετάρτη από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. παιδιά ηλικίας 12 και κάτω μπορούν να λάβουν παγωτό Kids Creation με ένα μείγμα με την αγορά οποιουδήποτε μεγέθους Signature Creation. Ένα ανά πελάτη ανά επίσκεψη. Ισχύει στις 10210 W. McDowell Rd., Avondale, και 13681 Ν. Litchfield Rd., Μόνο θέσεις έκπληξη.

David Hamburgers και μεξικάνικο φαγητό

Όλη την Κυριακή, παιδιά ηλικίας 12 ετών και κάτω τρώνε δωρεάν όταν παραγγέλνουν από το παιδικό μενού με τουλάχιστον έναν ενήλικα που πληρώθηκε. Scottsdale.

Ο Ντένι

Την Τρίτη, μέχρι 2 παιδιά (10 και κάτω) ανά ενήλικα τρώνε δωρεάν όταν παραγγέλνουν από το Μενού των Παιδιών, τα ποτά και το επιδόρπιο δεν περιλαμβάνονται.

Το ψάρι του μπάρμπεκιου του Dickey

Την Κυριακή, ένα δωρεάν γεύμα παιδιού από παιδικό μενού για κάθε ενήλικο γεύμα που έχει πληρωθεί ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, παιδιά ηλικίας 12 ετών και κάτω. Δείπνο μόνο, δεν ισχύει με άλλες εκπτώσεις ή προσφορές. Δωρεάν παγωτό κάθε μέρα. Φοίνιξ, Μέσα, Σκότσντεϊλ.

Μεξικάνικο εστιατόριο του Γκαρσία

Τα παιδιά τρώνε δωρεάν ή για $ .99 (ανάλογα με την τοποθεσία) τις Κυριακές, όλη την ημέρα, για κάθε παιδί 12 και κάτω. Ένα παιδί ανά ενήλικα που πληρώνει ένα εισιτήριο. Όλες οι τοποθεσίες του Phoenix εκτός από το Tempe / Warner συμμετέχουν.

Αθλητική σχάρα Half Moon

Τα παιδιά κάτω των 12 ετών τρώνε δωρεάν κάθε μέρα από τις 4 έως τις 8 μ.μ., όταν συνοδεύονται από έναν ενήλικα που παραγγέλνει ένα κανονικό γεύμα σε τιμές.

Δύο θέσεις στο Φοίνιξ.

Hooter's

Παιδιά τρώνε δωρεάν τα Σάββατα, όλη την ημέρα, για κάθε παιδί 12 και κάτω συνοδεύεται από έναν ενήλικα που πληρώνει. Phoenix, Mesa, Peoria, Tempe.

IKEA Cafeteria

Παιδιά κάτω των 12 τρώνε δωρεάν από τις 11 το πρωί για να κλείσουν την Τρίτη όταν επιλέγουν ένα σύνθετο γεύμα από το παιδικό μενού $ 2.49. Tempe.

Τζόνι Ρόκετς

Την Τετάρτη τα παιδιά κάτω των 12 ετών λαμβάνουν ένα δωρεάν παιδικό γεύμα με την αγορά κάθε ενήλικου εντέρου και πίνουν σε κανονική τιμή μενού. Τοποθεσία Gilbert μόνο.

Lakeside Bar και Grill

Τα παιδιά ηλικίας 10 ετών και κάτω τρώνε δωρεάν (από το "Guppie Menu") όλη την ημέρα την Τρίτη, ένα παιδί ανά ενήλικα. Δεν ισχύει με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση / ειδικό / κουπόνι. Δείπνο μόνο. Προσφέρεται Οκτώβριος έως Μάιο.

Το ωραίο φαγητό του Μανουέλ

Την Τετάρτη, ένα παιδί (12 ετών και κάτω) για κάθε συνοδεύον ενήλικα που πληρώνει, τρώει δωρεάν. Η είσοδος ενηλίκων πρέπει να υπερβαίνει τα 7 δολάρια.

Όλες οι τοποθεσίες συμμετέχουν.

Το Μεγάλο Ελληνικό Εστιατόριο μου

Παιδιά 12 και κάτω τρώνε δωρεάν κάθε μέρα μετά τις 4 μ.μ. όταν παραγγέλνουν από το Kids Menu. Ένα παιδί ανά ενήλικα που πληρώνει για είσοδο. Germann Road (Chandler) και Mill Avenue (Tempe) μόνο. Δεν διατίθεται με άλλες προσφορές ή κουπόνια.

Πίτσα NYPD

Κάθε Τετάρτη και Κυριακή μετά τις 4 μ.μ. παιδιά κάτω των 10 ετών λαμβάνουν παιδικό γεύμα (συμπεριλαμβάνουν ποτό και παγωτό) με την αγορά μεσαίας πίτσας, ζυμαρικών, ήρωας ή μεγάλης σαλάτας.

Rainforest Cafe

Κάθε παιδί 10 ετών και κάτω συνοδεύεται από έναν ενήλικα που πληρώνει ένα παιδικό γεύμα για $ 2,99 μετά τις 5 μ.μ. τις Τετάρτες. Μύλοι της Αριζόνα στο Τέμπε.

Το RigaTony

Τη Δευτέρα τα παιδιά κάτω των 12 ετών τρώνε δωρεάν με κάθε ενήλικα μεσημεριανό γεύμα. Ένα παιδί ανά ενήλικα. Tempe.

Πάτος

Τη Δευτέρα και την Τρίτη τα παιδιά 12 και κάτω τρώνε δωρεάν όλη την ημέρα με κάθε ενήλικα μεσημεριανό γεύμα στην αγορά. Ένα παιδί ανά ενήλικα. Arrowhead, Έρημος.

Ruby Τρίτη

Κάθε Τρίτη από τις 5 μ.μ. για να κλείσει ένα παιδί τρώει δωρεάν ανά ενήλικα εισιτήριο. Phoenix, Avondale, Tempe, Gilbert.

Rumbi Island Grill

Τα παιδιά κάτω των 12 ετών τρώνε δωρεάν μετά τις 16:00 τη Δευτέρα και την Τρίτη. Ένα παιδί ανά ενήλικα που πληρώνει, παιδί παραγγείλει από το παιδικό μενού. Chandler, Avondale, Mesa.

Ράκερ του Shane

Την Τετάρτη από τις 17:00 έως τις 20:00. παιδιά κάτω των 10 ετών κάτω από το φαγητό δωρεάν, παιδικό γεύμα ανά ενήλικα που πληρώθηκε. Westgate Entertainment District, τοποθεσία Glendale μόνο.

Άγιος Φραγκίσκος

Τα παιδιά 10 και κάτω τρώνε δωρεάν, επιλέγοντας από το μενού των παιδιών, όλη την ημέρα κάθε μέρα όταν συνοδεύεται από έναν ενήλικα που πληρώνει. Αυτό το εστιατόριο εμφανίστηκε στα Diners, Drive-Ins και Dives στο δίκτυο τροφίμων.

Το μπαρ του θείου Bear και το γκριλ

Κάθε Τετάρτη όλη μέρα. Παιδιά 10 ετών και κάτω απολαμβάνουν ένα δωρεάν γεύμα από το Kids Menu με ένα πληρωμένο γεύμα για ενήλικες.

Valle Luna

Κάθε Τετάρτη μετά τις 5 μ.μ. ένα παιδικό γεύμα είναι $ 1,50 για τα παιδιά που συνοδεύεται από έναν ενήλικα που παραγγέλλει ένα ενήλικο εισόδημα.