Μπαρμπάντος θέρετρα για οικογένειες

Το Μπαρμπάντος είναι ένα πολύ ανεπτυγμένο νησί της Καραϊβικής που είναι γνωστό για τη βρετανική επιρροή που είναι ακόμα αποδεδειγμένο, με κρίκετ, υψηλό τσάι και με κατεύθυνση προς τα αριστερά. Το Μπαρμπάντος είναι το πιο ανατολικό νησί της Καραϊβικής και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους επισκέπτες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Τα παρακάτω θέρετρα περιλαμβάνουν πολλές επιλογές all inclusive και ένα θρυλικό πολυτελές θέρετρο που καλωσορίζει τις οικογένειες.

• Almond Village Resort
Ένα all-inclusive θέρετρο στα δυτικά "Gold Coast", πολύ δημοφιλές με επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο.

• Το Bougainvillea Beach Resort
Στη "φθηνή και χαρούμενη" νότια ακτή, αυτό το μεσαίου μεγέθους θέρετρο διαθέτει 100 ευρύχωρες σουίτες σε έκταση 2,5 στρεμμάτων με πισίνες ελεύθερης μορφής, μπαρ κολύμβησης και καταρράκτες. Διατίθενται σχέδια φαγητού. Το Bougainvillea είναι "Green Globe" πιστοποιημένο, που σημαίνει ότι πληροί ορισμένα περιβαλλοντικά πρότυπα.

Ο κόλπος Fairmont Glitter Bay
Ο οδηγός της Καραϊβικής με τα παιδιά λέει ότι "θα νιώσετε την κομψότητα και τη φινέτσα του Μπαρμπάντος και της Βρετανίας" σε αυτό το θέρετρο, χτισμένο ως το σπίτι του ναυτικού μεγιστάνα Sir Edward Cunard. Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα, με παιδική πισίνα και παιδική λέσχη.

Ξενοδοχείο Sandy Lane
Ένα κορυφαίο θέρετρο, για όσους αναζητούν πολυτέλεια και κύρος. Τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα, με Tree House Club για ηλικίες 3 έως 12 ετών, συμπεριλαμβανομένων μερικών βραδινών ωρών. Γωνιά των μικρών παιδιών και το κέντρο Teen Den.

Turtle Beach Resort
Μέρος του Elegant Hotels Group για τα Μπαρμπάντος, το Turtle Beach είναι ένα "πλούσιο" μέρος στη νότια ακτή, με 1500 πόδια της λευκής άμμου. και το Kids Club.

(Πολλά άλλα κομψά ξενοδοχεία βρίσκονται στην αριστοκρατική δυτική ακτή, μερικά έχουν κλαμπ για παιδιά.)

Εκτός θέρετρα : πολλές οικογένειες επισκέπτονται Μπαρμπάντος ενοικίαση βίλες / condo's? η πολυσύχναστη νότια ακτή είναι μια προνομιακή περιοχή. Βλέπε Διαμονή Μπαρμπάντος.

- Παρακαλώ σημειώστε ότι ο συγγραφέας δεν έχει επισκεφθεί αυτοπροσώπως όλα αυτά τα ακίνητα και πάντα ελέγχει τους ιστοτόπους των θέρετρων για ενημερώσεις.