Το Gurney's Inn & Spa στο Montauk

Το μοναδικό σπα της θαλασσοθεραπείας της Αμερικής

Βρίσκεται στην ανατολική άκρη του Long Island, το Gurney's είναι ένα όργανο Montauk, και το πλησιέστερο πράγμα που η Αμερική έχει σε ένα σπα θαλασσοθεραπείας. Το Gurney's είναι γνωστό για την εκπληκτική θέα στον ωκεανό, την πανέμορφη παραλία και τους διάσημους γείτονές του, όπως ο Robert DeNiro και ο Ralph Lauren.

Οι κοινόχρηστοι χώροι και τα δωμάτια του Gurney έχουν ενημερωθεί σε μοντέρνο στιλ παραλίας και όλα τα δωμάτια, σουίτες και εξοχικά σπίτια έχουν θέα στον ωκεανό και ιδιωτικά καταστρώματα για τον εαυτό σας.

(Προειδοποίηση: Κρατήστε τα ρούχα σας αν βρίσκεστε στο ισόγειο - υπάρχει πεζοδρόμιο!)

Τι κάνει το Spa Thalassotherapy του Gurney

Η θαλασσοθεραπεία είναι η θεραπευτική χρήση του θαλασσινού και θαλάσσιων προϊόντων όπως τα φύκια, τα φύκια και η θαλάσσια λάσπη για την προώθηση της υγείας και της ευεξίας. Είναι πιο δημοφιλές στη Γαλλία και την Ισπανία. Οι ΗΠΑ έχουν εξίσου μεγάλη ακτογραμμή, αλλά η ανάπτυξη της πραγματικής θαλασσοθεραπείας παρεμποδίστηκε από την έλλειψη παράδοσης και κανονισμών που απαιτούν την προσθήκη χλωρίου σε πισίνες - ακόμη και πισίνες με θαλασσινό νερό όπου αλλάζει καθημερινά το νερό.

Η εσωτερική πισίνα θαλασσινού νερού του Gurney είναι η μόνη του είδους στην Αμερική, γεμάτη με τοπικό ωκεάνιο νερό που φιλτράρεται με άμμο και θερμαίνεται σε μια ευχάριστη θερμοκρασία. Τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή προσφέρουν απέραντη θέα στον ωκεανό, ενώ το καλοκαίρι οι γυάλινες πόρτες ανοίγουν σε ένα υπαίθριο σαλόνι. Δυστυχώς για τους καθαρολόγους, πρέπει να προσθέσουν χλώριο για να συμμορφωθούν με τους κρατικούς νόμους, αλλά να προσθέσουν όσο το δυνατόν λιγότερα.

Το θέμα της θαλασσοθεραπείας συνεχίζεται στο σπα, το οποίο χτίστηκε το 1978 και χρονολογείται, αλλά έχει μερικά πλεονεκτήματα. Όταν τα περισσότερα ιαματικά λουτρά μόλις προσθέτουν κονιοποιημένα φύκια ή μέταλλα στο νερό της βρύσης, το Gurney μπορεί να χρησιμοποιήσει πραγματικό θαλασσινό νερό σε μια σύγχρονη μπανιέρα υδροθεραπείας.

Τα αποτοξίνωση των φυκιών με φύκια γίνονται με πολύ καθαρά προϊόντα που βασίζονται στη θάλασσα από την Spa Technologies, η οποία συλλέγει φύκια στη Britanny της Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν parabens, τεχνητά αρώματα ή χρωστικές στα προϊόντα τους.

Η υπογραφή Marine Kur των 90 λεπτών με το Gurney περιλαμβάνει μπανιέρα με θαλασσινό νερό, απολέπιση με πηκτώματα τόνωσης φυκιών, ακολουθούμενη από ελβετικό ντους, περιτύλιγμα φυκιών και μασάζ κεφαλής ακολουθούμενη από ένα άλλο ελβετικό ντους και εφαρμογή λοσιόν σώματος από φύκια. Αυτό γίνεται από «θεραπευτές σώματος» που έχουν πολυετή εμπειρία αλλά δεν έχουν άδεια για μασάζ. Είναι μια πολύ ωραία περιποίηση σώματος , αλλά θα ήθελα να ζητήσω έναν θεραπευτή μασάζ.

Για σουηδικό , βαθύ μασάζ ιστών ή μασάζ με ζεστές πέτρες , ζητήστε τον Gene Hamilton. Είναι ένας βετεράνος μασάζ που έχει πάθος για το έργο του και εξαιρετικά εξειδικευμένα χέρια. Μπορείτε να πάρετε ένα μασάζ στην παραλία. Η εισπνοή του φρέσκου ωκεάνιου αέρα έχει πραγματικά οφέλη από τη θαλασσοθεραπεία .

Η σάουνα ροκ φινλανδικού τύπου προσφέρει ξηρή θερμότητα, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε υψηλές θερμοκρασίες και βαθιά φυσικά οφέλη. Καθώς χαλαρώνετε, μπορείτε να εκτοξεύσετε νερό αρωματοθεραπείας στους θερμαινόμενους βράχους για να αυξήσετε προσωρινά την υγρασία και να δώσετε υγρασία στο δέρμα. Τα πλεονεκτήματα υγείας των σάουνων περιλαμβάνουν ανακούφιση από τον πόνο, βελτιωμένη κυκλοφορία και χαμηλότερη αρτηριακή πίεση.

Η υγρή θερμότητα (120 βαθμοί Φαρενάιτ, 100 τοις εκατό υγρασία) έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για να απελευθερώσει ακαθαρσίες μέσω της εφίδρωσης.

Η θερμότητα και η υγρασία του ατμού μας με έγχυση ευκαλύπτου ανοίγει τους πόρους και τα περιφερειακά τριχοειδή αγγεία και λιπαίνει την ανώτερη αναπνευστική οδό. Μετά τη λήψη ατμού, αναζωογονήστε το σώμα σας με ένα υδρόβιο μασάζ στο ελβετικό ντους.

Το γυμναστήριο του είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο για τους επισκέπτες του θερέτρου και τα μέλη. Είναι εξοπλισμένο με treadmills, εξοπλισμό κυκλώματος, ελλειπτικά μηχανήματα, σταθερά ποδήλατα και μια σειρά εξοπλισμού κατάρτισης βάρους. Οι κατηγορίες είναι δωρεάν για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Προβλέπονται επίσης προσωπικές εκπαιδευτικές συνεδρίες. Το Gurney's έχει συνεργαστεί με την εταιρεία εμπειρίας Wellthily που σχεδιάστηκε για λόγους ευεξίας και ταξίδια, η οποία παρουσιάζει υγιεινό προγραμματισμό για το ακίνητο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Οι περισσότεροι άνθρωποι έρχονται στο Gurney's από τη Νέα Υόρκη για να περάσουν το χρόνο τους στην παραλία.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξερευνήσετε τον Montauk. Έχει πολλά κρατικά πάρκα με μονοπάτια πεζοπορίας, το διάσημο φάρο Montauk, ένα γοητευτικό κέντρο της πόλης, ακόμα και ιππασία στο πρώτο αγρόκτημα βοοειδών στην Αμερική.

Τα Day Pass Passes δεν θα είναι διαθέσιμα από την 1η Ιουλίου έως τις 31 Οκτωβρίου. Μόνο οι επισκέπτες με προγραμματισμένες συναντήσεις θα έχουν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις σπα.

Το θέρετρο και το θαλασσινό θέρετρο Gurney's Spa με μια ματιά: