ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ: Το Mirror Lake Inn & Spa στο Lake Placid, Νέα Υόρκη

Δεν υπάρχει πιο όμορφο μέρος από τα βουνά Adirondack της Νέας Υόρκης και το κόσμημα της είναι η λίμνη Placid, τοποθεσία των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 1932 και του 1980. Γνωστή ως "Χειμερινό Σπορ Πρωτεύουσα του Κόσμου", με εξαιρετική σκι, παγοδρόμια και μια σειρά από διεθνείς αθλητές στην κατάρτιση, Lake Placid είναι σχεδόν εξίσου δημοφιλής το καλοκαίρι και το φθινόπωρο εποχές φύλλων.

Οι περισσότερες από τις ακτές της πραγματικής λίμνης Placid αγκαλιάζονται από σπίτια πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και βάρκες.

Αν δεν είστε ιδιοκτήτης, δεν είναι τόσο εύκολο να αποκτήσετε μια προβολή μέχρι να βρεθείτε στο νερό. Η κοντινή λίμνη Mirror είναι ο φιλικός προς τους ταξιδιώτες προορισμός με το χωριό Lake Placid ακριβώς στις όχθες του, με εκπληκτική θέα στα κρυστάλλινα νερά που υποστηρίζονται από τις κορυφές των βουνών σε απόσταση.

Εκπληκτικές προβολές από κάθε δωμάτιο

Καθισμένος σε μια βουνοπλαγιά στη βορειοδυτική ακτή της λίμνης, ο λευκός νάρθηκας, το πράσινο-παλιό Mirror Lake Inn στοιβάζονται το καλύτερο μέρος για να δείτε το 1926, όταν ήταν μια απλή συλλογή από σπίτια. Σήμερα, ένα από τα 131 δωμάτια του Mirror Lake Inn βλέπει στη λίμνη και έχει θέα. Όλα τα μπαλκόνια μετατράπηκαν σε δωμάτια το καλοκαίρι με ηλιόλουστες γαλλικές πόρτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή, ώστε να μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε την θέα από μια άνετη δερμάτινη καρέκλα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου και να απολαύσετε φρέσκο ​​αέρα το καλοκαίρι.

Ρωτήστε για έναν υψηλό όροφο

Όσο υψηλότερο είναι το πάτωμά σας, τόσο καλύτερη είναι η θέα. Ήμουν στον τρίτο όροφο του κτιρίου Mountain View σε ένα δωμάτιο Oak Knoll και μπορώ ειλικρινά να πω ότι δεν έχω περάσει περισσότερο χρόνο απλά κρέμονται γύρω από το δωμάτιο του ξενοδοχείου μου επειδή ήταν το πιο όμορφο μέρος που θα μπορούσα να είμαι.

Απέναντι από το δρόμο, τα δωμάτια του Cottage Cottage είναι ακριβώς δίπλα στο νερό, όπως και οι απέραντες, ευρύχωρες σουίτες στο Colonial House, οι οποίες είναι αρκετά μεγάλες για να φιλοξενήσουν άνετα τις οικογένειες. Όλοι οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε ιδιωτικό σκάφος και παραλία, όπου μπορείτε να κολυμπήσετε, να χαλαρώσετε ή να εξερευνήσετε τη λίμνη σε ένα καγιάκ. Πηγαίνετε σε έναν περίπατο 3 μιλίων σε ένα πλακόστρωτο μονοπάτι που περιβάλλει τη λίμνη, περνώντας μέσα από το γοητευτικό χωριό της Λίμνης Πλάκιδ, γεμάτο με γοητευτικά καταστήματα.

Υπέροχος!

Ευρωπαϊκή γοητεία

Το πανδοχείο χτίστηκε το 1978 (και το κεντρικό κτίριο ανακατασκευάστηκε μετά από πυρκαγιά το 1988), αλλά διατηρεί μια επίσημη ευρωπαϊκή αίσθηση, με ξύλινη επένδυση, πυρκαγιές, κεφαλές ελαφιών και ένα υπέροχο βιτρό παράθυρο στην είσοδο. Η υπηρεσία και το φαγητό είναι πραγματικά εξαιρετική.

Στο Taste Bistro & Bar, δοκιμάστε το μπιφτέκι Kilcoyne Farms με μπέικον πλάκας, καραμελοποιημένα κρεμμύδια και κοφτό cheddar από την ΝΥ σε ένα κατσαρόλα Kaiser, ακολουθούμενο από το σπιτικό παγωτό όπως καραμέλα με brownie. Η θέα προσφέρει πρωινό και το βράδυ, επίσημο δείπνο με πιάτα όπως καπνιστή πέστροφα με κρέμα fraiche και ιριδίζουσα πέστροφα και φιλέτο Atlantic Cod ψημένο με βουτυρωμένο φλοιό brioche. Για μεσημεριανό γεύμα, κατευθυνθείτε απέναντι από το The Cottage, το οποίο βρίσκεται ακριβώς πάνω στο νερό.

Το σκι είναι η μεγάλη κλήρωση το χειμώνα. Στην πραγματικότητα, ο γιος των ιδιοκτητών, Andrew Weibrecht έχει δύο ολυμπιακά μετάλλια κρέμονται πίσω από τη ρεσεψιόν για νίκες στο 2010 και 2014 Super G εκδήλωση. Αλλά υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα να κάνουμε στη λίμνη Placid όλο το χρόνο. Μπορείτε να κάνετε το Ολυμπιακό Μουσείο, να κάνετε μια βόλτα με γόνδολα στην κορυφή του βουνού Whiteface, πεζοπορία, ψάρι και βάρκα - αλλά πάντα με ενδιαφέρει το σπα!

Μικρό αλλά Εξαιρετικό Spa

Το σπα βρίσκεται στον κάτω όροφο, οπότε απλώς κατεβείτε στην μπροστινή σκάλα και είστε εκεί - χωρίς ατέλειωτη περιπλάνηση.

Το σπα είναι μικρό από τα σημερινά πρότυπα, αλλά έχει σχεδιαστεί καλά και χρησιμοποίησε υλικά υψηλής ποιότητας, οπότε έχει κρατηθεί καλά. Απολαύστε το ατμόλουτρο από ευκαλύπτους προτού αρχίσετε σε μια μικρή αίθουσα για να περιμένετε τον θεραπευτή σας από τη φωτιά.

Πολλά ιαματικά λουτρά προσφέρουν Scrubs Sugar Maple, αλλά στο Mirror Lake Inn, κάνουν το δικό τους θάμνους με μίγμα καφέ ζάχαρης, λευκής ζάχαρης, πραγματικού σιροπιού σφενδάμου και λαδιών σώματος. Αντί να χρησιμοποιήσετε ένα μικροσκοπικό υπερβολικά ακριβό προϊόν γεμάτο συντηρητικά, χρησιμοποιούν πολύ φρεσκοκομμένο θάμνο ενώ βρίσκεστε κάτω από ένα ντους Vichy. Στο τέλος εφαρμόζουν μια τοπικά κατασκευασμένη λοσιόν βανίλιας από τοπικό και σας προειδοποιούν ότι οι μέλισσες μπορεί να σας ακολουθήσουν εάν βγείτε έξω.

Την επόμενη μέρα, προσπάθησα κάτι - Ashiatsu - όπου ο θεράπων μασάζ σας με τα πόδια (καθαρά πλυμένα).

Είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάποιον που του αρέσει το βαθύ μασάζ ιστού , γιατί ο θεραπευτής μπορεί εύκολα να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση σε μια ευρύτερη περιοχή, με λιγότερη δυσφορία. Τα πόδια μου, τα οποία είναι στενά σφιχτά και ποτέ δεν φαίνεται να έχουν αρκετή προσοχή κατά τη διάρκεια ενός μασάζ, αισθάνθηκαν πιο ζωντανά όταν ανέβηκα από το τραπέζι και τα οφέλη ήταν μακράς διαρκείας.

Δίπλα στο σπα υπάρχει μια εσωτερική πισίνα για γύρους με ένα ζεστό υδρομασάζ και μια ευρύχωρη σάουνα, και από την άλλη πλευρά ένα γυμναστήριο για να συμβαδίσει με την κατάρτιση δύναμης σας στις διακοπές. Εξωτερικά υπάρχει μια εξωτερική πισίνα και γήπεδο τένις, και με επιπλέον χρέωση μπορείτε να πάρετε μια τάξη γιόγκα, να πάτε σε ένα οικογενειακό αλιευτικό ταξίδι ή να πάρετε ένα ταξίδι με κανό στην έρημο. Το Mirror Lake Inn είναι πραγματικά ένα υπέροχο μέρος για να μείνετε και να χτυπήσετε κάθε σήμα ποιότητας.