Συνταγή καθαρισμού με άλατα

Πώς να φτιάξετε το δικό σας καθαρισμένο αλάτι

Μπορείτε να αγοράσετε αλάτι τρίβει για $ 30, ή μπορείτε να κάνετε το δικό σας αλάτι τρίβει στο σπίτι για ένα κλάσμα του κόστους. Αλάτι τρίβει είναι ένα από τα ευκολότερα σπιτικά προϊόντα spa να κάνει - και ένα μεγάλο δώρο, αν το βάλετε σε ένα όμορφο βάζο.

Με αυτή την εύκολη συνταγή για το αλάτι, μπορείτε να απολέσετε το δέρμα σας στο σπίτι αντί να πληρώσετε $ 90 ή περισσότερο για μια λάμψη αλατιού στο σπα.

Χρόνος προετοιμασίας: 5 λεπτά

Συστατικά:

Παρασκευή:

Βάλτε το αλάτι σε ένα μικρό μπολ.

Προσθέστε το λάδι, ανακατεύοντας καλά με κουτάλι ή ξύλινο ραβδί. Η υφή πρέπει να είναι αρκετά υγρή ώστε να συγκρατεί μαζί, αλλά όχι υπερβολικά λιπαρή. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ποσότητα λαδιού (ή να προσθέσετε περισσότερο αλάτι) για να επιτευχθεί αυτή η υφή.

Στη συνέχεια, αγγίξτε απαλά τις σταγόνες αιθέριου ελαίου και συνδυάστε καλά. Εάν ενδιαφέρεστε περισσότερο για αρωματοθεραπεία μπορείτε να προσαρμόσετε τη συνταγή σας χρησιμοποιώντας διαφορετικά αιθέρια έλαια και να διαφέρουν ανάλογα με την εποχή.

Μπορείτε να δοκιμάσετε πορτοκαλί με κάποιο θρυμματισμένο σκελίδες την εποχή των Χριστουγέννων, για παράδειγμα.

Τώρα είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το σπιτικό αλάτι σας - μία φορά την εβδομάδα είναι άφθονο. Εδώ είναι πώς μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας έναν καθαρισμό αλατιού στο σπίτι. Αυτή η συνταγή θα πρέπει να σας οδηγήσει σε τρεις τρίβει αλάτι.