Τα καλύτερα λάδια μασάζ για οικιακή χρήση

Βιολογικά είναι ο τρόπος να πάει

Τα λάδια μασάζ δεν πρέπει να είναι ακριβά, αλλά πρέπει να αγοράσετε το σωστό είδος πετρελαίου - που σημαίνει πρώτα απ 'όλα, να λύσει το παιδικό λάδι. Τα καλύτερα λάδια μασάζ είναι φυτικής προέλευσης, έχουν ωραία, ελαφριά υφή για εύκολη ολίσθηση και δεν αφήνουν το δέρμα αίσιο λιπαρό. Εάν το αγοράζετε για μασάζ στο σπίτι , συνιστούμε να αγοράσετε βιολογικό ή άγριο λάδι. Τα σπα δεν το κάνουν γιατί είναι απαγορευτικά ακριβό.

Αλλά δεν περνάτε μεγάλες ποσότητες, οπότε αξίζει να μάθετε ότι δεν προσθέτετε το τοξικό φορτίο του σώματος.

Τα Καλύτερα Έλαια για Μασάζ Σώματος

1) Το γλυκό αμυγδαλέλαιο είναι ένα από τα αγαπημένα όλων των εποχών του μασάζ θεραπευτή. Προερχόμενο από ωριμασμένους, συμπιεσμένους αμυγδαλωτούς πυρήνες, απορροφά αργά μέσα στο δέρμα. Αυτό επιτρέπει μια μακρόχρονη ολίσθηση. Μέσο ιξώδες βάρους που παρέχει ταυτόχρονα λίπανση και πρόσφυση. Έχει μια ήπια οσμή και δεν αφήνει το σύντροφό σας να αισθάνεται λιπαρό. Είναι επίσης ένα από τα πιο ακριβά λάδια μασάζ. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε άτομα με αλλεργίες από ξηρούς καρπούς.

2) Λάδι πυρήνα βερίκοκου είναι παρόμοιο με το αμυγδαλέλαιο, αλλά λίγο ελαφρύτερο βάρος. Επίσης κοστίζει λίγο περισσότερο. Προερχόμενος από τον πυρήνα του βερίκοκου, είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε, και μια καλή εναλλακτική λύση για τους ανθρώπους με αλλεργίες σε ξηρούς καρπούς.

3) Το έλαιο Jojoba είναι τεχνικά ένας υγρός εστέρας κεριού που εξάγεται από τον σπόρο του θάμνου jojoba, ο οποίος αναπτύσσεται άγριος σε ξηρές περιοχές όπως η Αριζόνα.

Το κερί μοιάζει πολύ με το σμήγμα του σώματος, το οποίο το απορροφά εύκολα από το σώμα. Ενώ έχει εξαιρετική ολίσθηση, ίσως χρειαστεί να εφαρμόσετε ξανά πιο συχνά. Το Jojoba δεν γίνεται ζιζάνια, επομένως είναι καλή επιλογή αν δεν το χρησιμοποιείτε τακτικά. Επειδή απορροφά τόσο εύκολα, είναι ένα αγαπημένο λάδι φορέα για αρωματοθεραπεία.

4) Το Grapseed Oil είναι ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των θεραπευτών μασάζ για τη μη λιπαρή, ομαλή ολίσθηση και το γεγονός ότι δεν λεκέ φύλλα. Έχει ελάχιστη οσμή. Να είστε βέβαιος ότι αγοράζετε βιολογικά ή wildcrafted σε αυτό το ένα. Το περισσότερο έλαιο από κραμβέλαιο εκχυλίζεται από σπόρους σταφυλιών με τη χρήση διαλύτη αντί να πιέζεται εν ψυχρώ από τους σπόρους.

5) Το ηλιέλαιο είναι ένα ελαφρύ, μη λιπαρό έλαιο εκχυλισμένο από ηλιόσπορους, πλούσιο σε βασικά λιπαρά οξέα και βιταμίνες Α, D και Ε, όλα τα ισχυρά αντιοξειδωτικά. Ωστόσο, το ηλιέλαιο μπορεί να πάει τακτοποιημένα γρήγορα, οπότε θα πρέπει να αγοράζεται σε μικρές ποσότητες και να φυλάσσεται στο ψυγείο. Τα άτομα με αλλεργίες στα ξηροί καρποί θα πρέπει να αποφεύγουν το ηλιέλαιο.

Άλλα έλαια που είναι καλά για το δέρμα

Το λάδι αβοκάντο είναι πλούσιο σε βιταμίνες και καλό για το δέρμα, αλλά είναι τόσο βαρύ που χρειάζεται πολύ χρόνο για να διεισδύσει στο δέρμα. Μπορεί να το θεωρήσετε για ένα λάδι μασάζ μετά το μπάνιο που μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να τρίψετε πραγματικά.

Το σησαμέλαιο είναι πολύτιμο για τις θεραπείες της Αγιουρβέδα αλλά έχει μια ξεχωριστή οσμή που μπορεί να είναι ανοικτή σε μερικούς. Το Banyan Botanicals είναι μια καλή πηγή για το οργανικό σησαμέλαιο, καθώς και φυτικά έλαια που προορίζονται για τη θεραπεία συγκεκριμένων συνθέσεων.

Το ακατέργαστο έλαιο καρύδας έρχεται σε μια στερεή μορφή που ορισμένοι μασάζ θεραπευτές ορκίζονται ως το τελευταίο μαλακτικό δέρματος.

Θα έχει μια μυρωδιά καρύδας.

Λίγα Άλλες Συμβουλές Λάδι Μασάζ,

Μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου για να προσαρμόσετε τα δικά σας χαλαρωτικά έλαια μασάζ αρωματοθεραπείας. Η λεβάντα, το χαμομήλι και το σανταλόξυλο είναι εξαιρετικές επιλογές, αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι υψηλής ποιότητας.

Πάνω απ 'όλα, αποφύγετε να χρησιμοποιείτε λάδια πετρελαίου ως έλαια μασάζ, όπως το Johnson's Baby Oil. Το ορυκτέλαιο έχει μεγάλη διάρκεια ζωής, αλλά πολλοί άνθρωποι στο επάγγελμα μασάζ βεβαιώνουν ότι απλώς κάθεται στην επιφάνεια του δέρματος αντί να απορροφάται και δεν είναι τόσο υγιές όσο τα φυτικά έλαια μασάζ.

Τα φυτικά έλαια μασάζ μπορούν να γκρεμιστούν πιο γρήγορα, αγοράστε σχετικά μικρές ποσότητες και φυλάξτε τα στο ψυγείο.

Μπορείτε να μεταφέρετε έλαια μασάζ σε πλαστικά μπουκάλια για ευκολότερη χρήση κατά τη διάρκεια του μασάζ. Πολλοί επαγγελματίες μασάζ θεραπευτές φορούν μια "θήκη" κατά τη διάρκεια ενός μασάζ.

Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε τόσο πολύ - μόλις μισό κουταλάκι του γλυκού στην παλάμη του χεριού σας - πριν την εφαρμόσετε. Μην στρώνετε έλαια μασάζ απευθείας από το μπουκάλι πάνω στο άτομο που μασάζ.