Επισκεφθείτε το Πάρκο Safari του Τενεσί

Ένα κρυμμένο κόσμημα στη Δυτική Τενεσί

Αν ψάχνετε για μια δραστηριότητα Σαββατοκύριακου για όλη την οικογένεια, μπορείτε να πάρετε τα παιδιά στο πάρκο Safari του Τενεσί στο Alamo, Tennessee για να δείτε (και ζωοτροφών!) Εξωτικά ζώα από κοντά και προσωπικά. Αυτό το πάρκο με το αυτοκίνητο είναι μια σαφής έλξη για την αγροτική περιοχή.

Αν και είναι το νομαρχιακό κάθισμα της κομητείας Crockett, ο Alamo (με πληθυσμό περίπου 2.500 κατοίκων) θα ήταν σχετικά άγνωστος αν δεν ήταν η πρώτη του αξίωση για φήμη, το πάρκο Safari του Tennessee.

Πολλοί κάτοικοι του Δυτικού Τενεσί δεν γνωρίζουν καν ότι αυτό το πάρκο υπάρχει, καθιστώντας το ένα από τα κρυμμένα πετράδια της περιοχής. Το πάρκο βρίσκεται σε ένα αγρόκτημα που χρησιμοποιείται για την καλλιέργεια βαμβακιού και την εκτροφή βοοειδών.

Τα ζώα

Το Safari Park του Tennessee διαθέτει πάνω από 400 ζώα από 80 διαφορετικά είδη. Μερικά από τα ζώα που μπορείτε να δείτε κατά την επίσκεψή σας είναι λαλάδες, ζέβρες, emus, καγκουρό, καμηλοπάρδαλες, πιθήκους και warthogs. Υπάρχουν συχνά νέα μωρά που γεννιούνται στο πάρκο, οπότε αν είστε τυχεροί, μπορείτε ακόμη να έχετε την ευκαιρία να δείτε μερικά μικρά κατά την επίσκεψή σας.

Η εμπειρία

Υπάρχουν δύο μέρη στο πάρκο-ένα γύρο οδήγησης δύο μιλίων και ένας ζωολογικός κήπος. Όταν μπαίνετε στο πάρκο μπορείτε να αγοράσετε ένα κουβά της τροφής. Καθώς οδηγείτε μέσα στο πάρκο, τα ζώα θα έρθουν στο αυτοκίνητό σας ψάχνοντας φαγητό. Πολλοί από αυτούς θα κολλήσουν με ανυπομονησία τα κεφάλια τους στο αυτοκίνητό σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να πετάξετε και να τα ταΐσετε. Αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία φωτογραφίας και πολλή διασκέδαση για τα παιδιά και τους ενήλικες. Στο ζωολογικό κήπο, έχετε την ευκαιρία να ταΐσετε και να πετάξετε άλλα ζώα, συμπεριλαμβανομένης μιας καμηλοπάρδαλης!

Πριν φύγεις

Ωρες λειτουργίας

Το πάρκο είναι ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα από νωρίς την άνοιξη μέχρι αργά το φθινόπωρο.

Επικοινωνία

Πάρκο Safari του Τενεσί
637 Conley Road
Alamo, ΤΝ 38001
www.tennesseesafaripark.com

Ενημερώθηκε από τον Holly Whitfield, Ιανουάριος 2018