«Το Τραγούδι Χριστουγεννιάτικο Δέντρο» στο Μέμφις

Η Παραδοσιακή Παραδοσιακή Εκκλησία της Bellevue Baptist Church είναι μια αγαπημένη παράδοση

Το Bellevue Baptist είναι μια μεγαλειώδης εκκλησία στην Κόρδοβα, Τένεν. , Ακριβώς ανατολικά του Μέμφις που είναι γνωστή για την ετήσια παραγωγή του "Το Τραγούδι Χριστουγεννιάτικο Δέντρο". Με σχεδόν 30.000 μέλη, είναι η μεγαλύτερη εκκλησία στην περιοχή του Μέμφις και μία από τις μεγαλύτερες εκκλησίες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κάθε χρόνο, η Bellevue Baptist ασχολείται με μια παραγωγή επαγγελματικών διαμετρήματος που ονομάζεται "Το Τραγούδι Χριστουγεννιάτικο Δέντρο", που αντλεί ανθρώπους από όλο το Νότο για να το βλέπει κάθε χρόνο.

Αυτή η παράσταση καθιερώνει το πρότυπο για τις άλλες χριστουγεννιάτικες παραγωγές megachurch και έχει γίνει μια ετήσια παράδοση.

Το "Singing Christmas Tree" είναι ένα πρωτότυπο έργο που λέει μια σύγχρονη ιστορία όλο το χρόνο ενσωματώνοντας την ιστορία της γέννησης του Ιησού. Η ιστορία είναι διαφορετική κάθε χρόνο και είναι πάντα φιλική προς την οικογένεια και αίσθηση καλό γεγονός. Η κορυφή της παραγωγής είναι το 44-πόδι-ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο με τραγουδιστές που εκτελούν χριστουγεννιάτικα κάλαντα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η χορωδία είναι ανοιχτή σε φοιτητές από την τέταρτη τάξη έως το κολλέγιο.

"Το Τραγούδι Χριστουγεννιάτικο Δέντρο" Τότε και Τώρα

Ο Bellevue Baptist παρουσίασε για πρώτη φορά το "The Singing Christmas Tree" το 1976 στην προηγούμενη τοποθεσία της εκκλησίας στο Midtown Memphis . Κατά τα επόμενα χρόνια και δεκαετίες, η παραγωγή έχει αυξηθεί τόσο σε μέγεθος όσο και σε διαμετρήματα και μεταφέρθηκε άψογα το 1989 στο νέο σπίτι της εκκλησίας στο Cordova.

Σήμερα η παράσταση περιλαμβάνει περισσότερα από 100.000 φώτα και περισσότερα από 400 μέλη cast, χορωδία και ορχήστρα.

Με την υψηλής ποιότητας μουσική, τα φώτα, τα κοστούμια και την ιστορία, μπορεί να ξεχάσετε ότι παρακολουθείτε μια εκκλησιαστική παραγωγή παρά ένα επαγγελματικό παιχνίδι ή το μουσικό του Broadway.

Ο Bellevue Baptist καθίζει πάνω από 7.000, γεγονός που βοηθάει να φιλοξενήσει τις δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που έρχονται να δουν κάθε μία από τις πολλές παραστάσεις "The Singing Christmas Tree".

"Το τραγούδι Χριστουγεννιάτικο Δέντρο" 2017 Παραγωγή

Η φετινή παραγωγή έχει τίτλο "Ένα ταξίδι ... μια πιθανότητα ... μια αλλαγή". Η ιστορία πραγματοποιείται στο Arravista Mountain Resort, όπου ο Regina, ο διευθυντής του θέρετρου, είναι αποφασισμένος να αξιοποιήσει στο έπακρο τα Χριστούγεννα φέτος. Ωστόσο, όταν αποξενωθούν τα μέλη της οικογένειας, ένα ζευγάρι που έχει δεσμευτεί και ένα μέλος του προσωπικού ρακέτες σε πλούτη εισέρχονται στην εικόνα, σίγουρα θα συμβούν παρεξηγήσεις και ενοχλητικά συναισθήματα. Είναι μέρος της ζωής, έτσι; Αλλά ίσως σε αυτό το ταξίδι, κάποιος θα πάρει μια ευκαιρία - μια ευκαιρία που θα μπορούσε να αλλάξει τα πάντα.

Παραστάσεις

Εισιτήρια: Αγοράστε στο διαδίκτυο, τηλεφωνικά στο 901-347-5500, ή προσωπικά στην εκκλησία Baptist Bellevue.

Παιδική φροντίδα : Η φροντίδα για παιδιά είναι διαθέσιμη έναντι αμοιβής για τα νεογνά ηλικίας τριών ετών.