Διεθνές Αεροδρόμιο του Μέμφις

Ο Διεθνής Αερολιμένας Memphis είναι μια εγκατάσταση 3,900 στρεμμάτων με τέσσερις διαδρόμους που μεταφέρουν περισσότερους από 10 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως. Επειδή βρίσκεται ο παγκόσμιος κόμβος της FedEx και μια μονάδα διαλογής UPS, υπήρξε ο πιο πολυσύχναστος αερολιμένας φορτίου παγκοσμίως από το 1993.

Αεροπορικές εταιρείες:

Το Memphis International είναι ένας κόμβος της Northwest Airlines και προσφέρει επίσης πτήσεις μέσω των ακόλουθων επιπλέον αεροπορικών εταιρειών:

Στάθμευση:

Το Memphis International προσφέρει τόσο βραχυπρόθεσμη όσο και μακροχρόνια στάθμευση στο χώρο του ξενοδοχείου. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά μακρόχρονες θέσεις στάθμευσης που βρίσκονται εκτός του χώρου. Ένας κατάλογος αυτών των παρτίδων μπορεί να βρεθεί εδώ.

Ασφάλεια:

Όλοι οι επιβάτες θα υποβληθούν σε έλεγχο ασφαλείας από το προσωπικό της TSA πριν να επιτραπεί η είσοδος στους τερματικούς σταθμούς. Ο ιστότοπος της TSA έχει πλήρη λίστα κανόνων ασφαλείας που πρέπει να διαβάσετε πριν πάρετε μια πτήση. Επιπλέον, ο αερολιμένας συνιστά τα εξής:

Επιβίβαση επιβατών:

Υπάρχουν τρεις επιλογές κατά την παραλαβή των επιβατών στο Memphis International:

Δείπνο:

Εκτός από τους κανονικούς του αεροδρομίου, όπως το Einstein Bagels, το Starbucks και το Arby, το Memphis International προσφέρει τώρα και τοπική γεύση. Αυτά τα κεντρικά ιδρύματα του Memphis περιλαμβάνουν το διαβατήριο BBQ, Folly's Folly, Lenny's, Corky's, το Grisanti's Bol a Pasta και το Huey's.

Μεταφορές εδάφους:

Υπάρχουν διάφορες επιλογές για τη χερσαία μεταφορά προς και από το αεροδρόμιο: