Ημέρα του Πατέρα στο Μέμφις

Ημέρα του Πατέρα είναι 16 Ιουνίου 2013. Θέλετε να κάνετε τον μπαμπά σας να νιώθει ξεχωριστός; Ελέγξτε αυτά τα γεγονότα και τις ιδέες φιλικές προς τον πατέρα, που πηγαίνουν σε όλη την πόλη.

Ημέρα του Πατέρα Zoo Snooze

Πάρτε μπαμπά σε περιπέτεια μια μέρα στην άλλη στο ζωολογικό κήπο του Μέμφις. Οι μπαμπάδες και τα παιδιά τους θα πάρουν ένα σαφάρι σε φεγγάρι μέσα από τον ζωολογικό κήπο, θα μάθουν για την πατρότητα των ζώων και θα παίξουν διασκεδαστικά παιχνίδια. Το Snooze ξεκινά στις 14 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. και τα εισιτήρια είναι $ 65 ανά άτομο (μη μέλη).

Σικάγο στη συναυλία: Αν ο μπαμπάς σας είναι ένας κλασικός ανεμιστήρας βράχου, τον φέρτε κάτω στους Βοτανικούς Κήπους του Μέμφις για να δείτε τη Γη, τον Άνεμο και τη Φωτιά να ζουν συναυλία στις 15 Ιουνίου. Τα εισιτήρια είναι $ 45 και οι πύλες είναι ανοικτές στις 6:30 μ.μ.

Ημέρα του Πατέρα Ψάρεμα Rodeo

Πάρτε μπαμπά κάτω στη λίμνη της Ελευθερίας στο Millington για ένα απόγευμα της αλιείας. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν άδεια αλιείας και πρέπει να προκαταχωρίσουν την εκδήλωση μέχρι τις 7 Ιουνίου. Το κόστος είναι $ 10 ανά άτομο.

Brunch στο ξενοδοχείο Peabody

Φροντίστε τον μπαμπά σας σε μια ειδική γιορτή στο Peabody. Το Brunch σερβίρεται από τις 11:00 έως τις 2:30 μ.μ. και η σαμπάνια διατίθεται μετά τις 12:00 μ.μ. Το Brunch Day Father είναι 37,00 δολάρια για ενήλικες και 12,00 δολάρια για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν φόρο και δωρεάν. Καλέστε 901-529-3668 για κρατήσεις.

Πόκερ

Οι παίκτες πόκερ που παίζουν θα είναι ενθουσιασμένοι με ένα ταξίδι κάτω στην Tunica για να δοκιμάσουν την τύχη τους στα καζίνο. Ορισμένες από τις χαρτοπαικτικές λέσχες έχουν ακόμη ειδικές προωθήσεις της Πατρικής Πρωτομαγιάς που διαρκούν όλο το Σαββατοκύριακο.

Δείπνο μπάρμπεκιου

Οι μπαμπάδες αγαπούν το μπάρμπεκιου, οπότε γιατί να μην μεταχειριστείτε τον πατέρα σας σε μερικές αυθεντικές μορφές Memphis ή τραβηγμένες χοιρινές; Με τόσες πολλές εστιατόρια για να επιλέξετε από την περιοχή του Μέμφις, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε το τέλειο μπάρμπεκιου για τον μπαμπά.

Παίξε γκολφ

Ο μπαμπάς σου παίζει γκολφ; Περάστε την ημέρα στο πράσινο μαζί του σε ένα από τα οκτώ μαθήματα γκολφ του Μέμφις.

Απλά φροντίστε να τον αφήσετε να κερδίσει!

Ιδέες δώρων για πατέρα

Ο δικτυακός τόπος του WMC προσφέρει μερικά προσεκτικά δώρα της Ημέρας του Πατέρα που δεν κοστίζουν τίποτα. Δείτε και εκτυπώστε τα χαριτωμένα κουπόνια της ημέρας του Πατέρα που θα δώσουν στον πατέρα σας το πρωινό στο κρεβάτι, την δωρεάν φροντίδα γκαζόν και άλλα καλούδια που θα αγαπήσει.