Είναι το Pet Boarding η καλύτερη επιλογή για διακοπές;

Βρείτε τη σωστή φροντίδα των διακοπών για το κατοικίδιό σας

Οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων που αγαπούν να ταξιδέψουν αντιμετωπίζουν μια δύσκολη επιλογή όταν ο χρόνος των διακοπών κυλάει γύρω. Πρέπει ο Fido να έρθει στο ταξίδι, ή καλύτερα να αφήσει τα αγαπημένα κατοικίδια ζώα στο σπίτι; Pet boarding είναι μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για τους ταξιδιώτες των οποίων τα κατοικίδια ζώα δεν τους αρέσει να χτυπούν το δρόμο με τους ανθρώπους τους.

Μπορείτε να βρείτε κατοικίδιο ζώο επιβίβασης, τώρα που ονομάζεται συχνά θέρετρα κατοικίδιων ζώων ή ξενοδοχεία κατοικίδιων ζώων, στην πόλη σας ή σε μια κοντινή πόλη.

Τα περισσότερα κατοικίδια ζώα επιβίβασης σε κατοικίδια ζώα δέχονται σκύλους και γάτες, αν και μερικοί λαμβάνουν μόνο ένα είδος ζώου. Εάν έχετε ένα πουλί, ένα ερπετό ή ένα πιο εξωτικό κατοικίδιο ζώο, ίσως έχετε πρόβλημα να βρείτε μια εγκατάσταση επιβίβασης στο κατοικίδιο ζώο. Ρωτήστε τον κτηνίατρό σας για εξωτικά ρείθρα κατοικίδιων ζώων, αν δεν είστε σίγουροι από πού να αρχίσετε την αναζήτησή σας.

Πλεονεκτήματα της Pet Boarding

Επαγγελματική Προσοχή

Εκπαιδευμένο προσωπικό θα φροντίσει για το κατοικίδιο ζώο σας. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, θα ξέρουν πώς να χορηγούν φάρμακα και να χορηγούν στο σκύλο σας εγκεκριμένες θεραπείες ενώ είστε μακριά.

Ιατρική φροντίδα

Εάν το κατοικίδιο ζώο σας παίρνει φάρμακα κάθε μέρα, ένα κατοικίδιο ζώο μπορεί να είναι το καλύτερο μέρος για να αφήσει το κατοικίδιο ζώο σας ενώ ταξιδεύετε. Οι εκπαιδευμένοι υπάλληλοι θα δίνουν στο κατοικίδιο ζώο σας κάθε δόση φαρμάκου.

Σωστή άσκηση και διατροφή

Τα κατοικίδια ζώα, ειδικά τα σκυλιά, χρειάζονται καθημερινή άσκηση και καλή διατροφή. Ένα καλαίσθητο ρείθρο επιβίβασης στο κατοικίδιο ζώο θα προσφέρει χρόνο άσκησης και θα είναι πρόθυμο να συνεργαστεί μαζί σας αν το κατοικίδιο ζώο σας είναι σε ειδική διατροφή.

Ασφάλεια

Θα είστε σε θέση να ταξιδέψετε με σιγουριά, γνωρίζοντας ότι το κατοικίδιο ζώο σας είναι απίθανο να δραπετεύσει στους δρόμους.

Μειονεκτήματα της Pet Boarding

Έκθεση σε ασθένεια

Οι καλύτεροι τρόποι για να διατηρήσετε το κατοικίδιό σας υγιές σε ένα ρείθρο επιβίωσης είναι να διατηρείτε τους εμβολιασμούς του μέχρι σήμερα και να βεβαιωθείτε ότι το εκτροφείο απαιτεί όλα τα ζώα να εμβολιαστούν σωστά.

Άγνωστο περιβάλλον

Τα κατοικίδια ζώα σας μπορεί να τονίσουν γιατί είναι μακριά από το σπίτι. Ενώ ορισμένα κατοικίδια ζώα ανέχονται καλά την αλλαγή, άλλοι, ιδιαίτερα οι γάτες, προτιμούν να μένουν στο σπίτι. Θα χρειαστεί να εξετάσετε προσεκτικά τις προσωπικότητες και τις ανάγκες των κατοικίδιων ζώων σας προτού επιλέξετε ένα κουτάβι επιβίωσης κατοικίδιων ζώων.

Αλλα ζώα

Τα κατοικίδια ζώα που γίνονται νευρικά γύρω από άλλα ζώα μπορεί να μην απολαμβάνουν τη διαμονή τους σε κατοικίδιο ζώο.

Προγραμματισμός αλλαγών

Εάν τα κατοικίδια ζώα σας είναι συνηθισμένα να τρέφονται και να ασκούνται σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, μπορεί να γίνουν πιέσεις εάν το πρόγραμμα των επιβατών δεν ανταποκρίνεται στις καθημερινές τους συνήθειες.

Θέματα Συμπεριφοράς

Ορισμένα κατοικίδια ζώα έχουν προβλήματα συμπεριφοράς που δεν ταιριάζουν καλά με το περιβάλλον ενός σκύλου επιβίβασης στο κατοικίδιο ζώο.

Κόστος

Η επιβίβαση στο κατοικίδιο σας μπορεί να είναι δαπανηρή. Τα κατοικίδια ζώα επιβίβασης στο κατοικίδιο ζώο χρεώνουν περίπου $ 15 - $ 40 ανά νύχτα για μια γάτα και $ 21 - $ 50 ανά διανυκτέρευση για ένα σκύλο. Ειδικές υπηρεσίες, όπως πεζοπόροι, χορήγηση φαρμάκων και λουτρά, κοστίζουν επιπλέον.

Πώς να επιλέξετε ένα κουτάβι Pet Boarding

Λάβετε συστάσεις

Ρωτήστε οικογένειες, φίλους και επαγγελματίες κατοικίδιων ζώων για τις προτάσεις τους. Ρωτήστε τους ποια κατοικίδια ζώα επιβίβασης στο κατοικίδιο ζώο πρέπει να αποφύγετε. σίγουρα θέλετε να μάθετε για πιθανά προβλήματα προτού κάνετε μια κράτηση για το κατοικίδιο ζώο σας.

Κανε τα μαθηματα σου

Μόλις έχετε μια λίστα συνιστώμενων σπιτιών, ερευνήστε το καθένα.

Διαβάστε τις αναφορές online. Επικοινωνήστε με το τοπικό γραφείο Better Business για αρνητικές αναφορές. Δημιουργήστε μια λίστα με τα κυνοτροφικά σκυλιά επιβιβάσεων κατοικίδιων ζώων που φαίνονται πολλά υποσχόμενα.

Επισκεφθείτε το Pet Boarding Facility

Μην παραλείψετε αυτό το βήμα. Αφήστε αρκετό χρόνο για να περιηγηθείτε στο ρείθρα και να θέσετε ερωτήσεις. Μάθετε σχετικά με τα χρονοδιαγράμματα, τους χρόνους άσκησης, τα γεύματα και τις απαιτήσεις εμβολιασμού. Ζητήστε έναν τιμοκατάλογο. Βεβαιωθείτε ότι το εκτροφείο είναι καθαρό και ευρύχωρο. Ελέγξτε τα μεγέθη του κλουβιού για να βεβαιωθείτε ότι το κατοικίδιο σας θα ταιριάζει άνετα. Εάν το προσωπικό του σκύλου επιβίβασης στο κατοικίδιο ζώο δεν σας επιτρέπει να δείτε τις περιοχές όπου φυλάσσονται τα κατοικίδια ζώα, μην επιβιβάζεστε στο κατοικίδιο ζώο σας εκεί.

Εκτελέστε μια Δοκιμαστική Εκτέλεση

Εάν προγραμματίζετε ένα μακρύ ταξίδι, δοκιμάστε να επιβιβαστείτε στο κατοικίδιο ζώο σας για μία νύχτα, πολύ πριν την ημερομηνία αναχώρησης, για να δείτε πώς το κατοικίδιο σας αντιδρά στην εμπειρία. Εάν τα πράγματα πάνε καλά, είστε σε καλή κατάσταση.

Εναλλακτικές λύσεις για την Pet Boarding

Εάν η επιβίβαση στο κατοικίδιο σας δεν είναι επιλογή, για λόγους υγείας ή άλλους λόγους, εξετάστε αυτές τις εναλλακτικές λύσεις:

Ρωτήστε έναν φίλο ή έναν γείτονα να παρακολουθήσουν το κατοικίδιο ζώο σας στο σπίτι σας.

Χρησιμοποιήστε έναν επαγγελματία σίτιση κατοικίδιων ζώων. Το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να σας ζητήσει να αποκτήσετε πληρεξούσιο.

Πάρτε το κατοικίδιο ζώο σας στο ταξίδι σας.