Μήπως ο Elvis Presley έχει αδελφούς ή αδελφές;

Ερώτηση: Μήπως ο Έλβις Πρέσλι έχει αδελφούς ή αδελφές;

Απάντηση: Ο Έλβις είχε έναν ταυτόσημο δίδυμο αδερφό, τον Jesse Garon, που πέθανε κατά τη γέννηση. Ο Elvis δεν είχε άλλα αδέλφια και μεγάλωσε ως μόνο παιδί.

Ο Elvis γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1935 στο Tupelo του Μισισιπή στους γονείς Gladys και Vernon Presley. Αυτός ο πανομοιότυπος δίδυμος αδελφός ήταν θνητός. Μετά από αυτό, οι γονείς του δεν είχαν ποτέ άλλα παιδιά.

Όχι και ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Gladys Presley (μητέρα του Elvis), ο Vernon Presley (ο πατέρας του Elvis) ξαναπαντρεύτηκε σε μια γυναίκα που ονομάστηκε Davade "Dee" Stanley.

Η Dee είχε τρεις γιους από τον πρώτο γάμο της. Ο Έλβις ήταν πολύ μεγαλύτερος από τα τρία παιδιά του Στάνλεϊ και έγινε κάτι πατριωτικό σ 'αυτούς τους αδελφούς. Στα επόμενα χρόνια, ο Bill, ο David και ο Rick Stanley έγιναν μέλη της "Μέμφιδης Μαφίας", ενεργώντας ως βοηθούς και εμπιστευτικές στον Έλβις.

Το 2016, ο David Stanley δημοσίευσε ένα μνημείο, ο αδελφός μου Elvis: Τα τελευταία χρόνια που περιγράφει το χρόνο του που μεγαλώνει με τον Elvis, που χρησιμεύει ως σωματοφύλακας του τραγουδιστή και πηγαίνει με μεγάλη λεπτομέρεια στο λογαριασμό του David για τη χρήση ναρκωτικών και το θάνατο του Elvis. Ένας άλλος από τους αδελφούς βίους, Rick Stanley, είναι πρώην τοξικομανής και ταξιδιωτικός ευαγγελιστής υπουργός. Ο Bill Stanley, ο μεγαλύτερος βιότοπος, εργάστηκε σε ένα ντοκιμαντέρ για την εποχή του με τον Elvis που ονομάζεται A Ride To Remember το 2010, αλλά φαίνεται ότι ποτέ δεν είχε κυκλοφορήσει.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μια γυναίκα έχει προέλθει να ισχυριστεί ότι είναι το παράνομο παιδί του Vernon Presley.

Αυτό φυσικά θα έκανε την μισή αδελφή του Elvis. Ενώ αρκετοί άνθρωποι με την πάροδο των χρόνων έχουν ισχυριστεί ότι σχετίζονται με τον Elvis με κάποιο τρόπο, λίγοι έχουν παράσχει τόσα πολλά στοιχεία όπως ο Eliza Presley. Η Ελίζα είχε το DNA της σε σύγκριση με εκείνο ενός από τα πατρικά ξαδέλφια του Ελβις. και τα αποτελέσματα του εργαστηρίου έδειξαν συγγένεια.

Είχε επιπλέον το DNA της σε σύγκριση με εκείνο ενός ανθρώπου που ισχυριζόταν ότι είναι Elvis, ο ίδιος. Τα αποτελέσματα αυτά έδειξαν ότι ήταν η μισή αδερφή του άντρα. Ένας σταθμός ειδήσεων του Cleveland έκανε περαιτέρω δοκιμές που επαλήθευαν τα αρχικά αποτελέσματα. Παρόλο που αυτό δεν είναι οριστική απόδειξη, είναι αρκετά συναρπαστικό για να δικαιολογήσει περαιτέρω εξερεύνηση.

Το μόνο επιβεβαιωμένο βιολογικό αδελφό του Elvis Presley είναι, φυσικά, ο δίδυμος αδελφός του Jesse Garon. Σήμερα, οπαδοί του Elvis μπορούν να κάνουν προσκύνημα στο Graceland στο Μέμφις. Στο Κήπο Διαλογισμού θα βρουν τον τάφο του Elvis δίπλα στους γονείς του, τη γιαγιά του, καθώς και ένα μνημείο για τον Jesse Garon.

Περισσότερες Συχνές Ερωτήσεις Σχετικά με τον Elvis