Πού είναι ο Elvis Presley Buried;

Ο Elvis Presley πέθανε στις 16 Αυγούστου 1977. Είναι θαμμένος στον κήπο διαλογισμού στο αρχοντικό Graceland στην οδό Elvis Presley του 3764 στο Μέμφις του Τενεσί. Το Graceland ήταν το σπίτι του Elvis από το 1957 μέχρι το θάνατό του το 1977. άνοιξε ως μουσείο το 1982. Λαμβάνει περισσότερους από 600.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο κάθε χρόνο, καθιστώντας το ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα της πόλης και ένα από τα πιο επισκέψιμα ιδιωτικά σπίτια στον κόσμο.

Μετά το θάνατο του Ελβις, το σώμα του αναπαρήχθη σε ένα μαυσωλείο στο νεκροταφείο Forest Hills στο Μέμφις . Η μητέρα του μεταφέρθηκε από τον αρχικό τάφο του για να τον συνοδεύσει εκεί. Η ιδιωτική κηδεία του Elvis πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Αυγούστου 1977. Υπάρχουν αναφορές ότι περισσότεροι από 75.000 άνθρωποι συρρέουν στη Μέμφιδα για να πληρώσουν τις απόψεις τους για τον Elvis και οι πενθούντες είχαν διαδοθεί για μίλια κατά μήκος της λεωφόρου Elvis Presley μπροστά από το Μέγαρο Graceland .

Λίγους μήνες αργότερα, υπήρχε μια εικαζόμενη προσπάθεια να παραβιαστεί ο τάφος και λίγο μετά την μετακίνηση και των δύο σωμάτων στον Κήπο Διαλογισμού στο Graceland.

Σήμερα, οπαδοί του βασιλιά της Rock 'n' Roll μπορούν να κάνουν προσκύνημα στον τελευταίο χώρο ανάπαυσης, όπου οι γονείς του Vernon και Gladys και η γιαγιά του Minnie Mae είναι επίσης θαμμένοι μαζί του. Υπάρχει επίσης ένα μνημείο για τον δίδυμο αδερφό του Elvis, ο οποίος πέθανε κατά τη γέννηση.

Επισκεφτείτε τον τάφο του Elvis

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον Κήπο Διαλογισμού χωρίς χρέωση από τις 7:30 π.μ. έως τις 8:30 π.μ. κάθε μέρα εκτός από τις Ημέρες των Ευχαριστιών και των Χριστουγέννων.

Προκειμένου να συμμετάσχετε σε αυτήν την επιλογή "με τα πόδια", βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε μέσα στην πύλη πριν από τις 8:30 π.μ. και ότι αφήνετε τους δρόμους πριν από τις περιηγήσεις στο Graceland αρχίζουν στις 9 π.μ.

Για την πλήρη εμπειρία Graceland , αγοράστε ένα εισιτήριο για να επισκεφθείτε το αρχοντικό και τους χώρους. Οι εκδρομές διατίθενται γενικά από Δευτέρα μέχρι Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. και τις Κυριακές από τις 9 π.μ. έως τις 4 μ.μ. Υπάρχουν ειδικές ώρες για διακοπές και για εκδηλώσεις. μπορείτε να δείτε τις αναλυτικές ώρες για περιηγήσεις στην ιστοσελίδα Graceland.

Η βασική περιήγηση στο Graceland Mansion επιτρέπει στους επισκέπτες να δουν το εσωτερικό και τους χώρους του αρχοντικού και να περπατήσουν πέρα ​​από τον τάφο του Elvis στον Κήπο Διαλογισμού. Τα Special Platinum και VIP Tours περιλαμβάνουν επιπλέον εκθέματα όπως το Μουσείο Αυτοκινήτου του Elvis, ειδικά αρχεία και τα δύο έθιμα αεροσκάφη του.

Μπορείτε επίσης να κάνετε μια εικονική περιήγηση 360 ° στους χώρους του Graceland, συμπεριλαμβανομένου του Κήπου Διαλογισμού και του τάφου του Elvis, μέσω του Google Trekker.

Οι περισσότεροι δημοφιλείς χρόνοι για να επισκεφθείτε όπου Elvis Presley είναι Buried

Η Graceland φιλοξενεί την Εβδομάδα του Έλβις κάθε Αύγουστο, η οποία γιορτάζει τη ζωή του Έλβις με οκτώ ημέρες εκδηλώσεων στο Μέμφις. Αυτή την εβδομάδα προσελκύει χιλιάδες οπαδούς του Elvis από όλο τον κόσμο, πολλοί από τους οποίους παρακολουθούν την επετειακή εκδήλωση της εβδομάδας: το Vigil Candlelight.

Κάθε Αύγουστος 15 στις 8.30 μ.μ., η Graceland καλεί τους επισκέπτες που φέρουν κεριά να κάνουν μια πομπή μέχρι το δρόμο προς τον Κήπο Διαλογισμού και τον τάφο του Ελβις. Η επίσημη εκδήλωση είναι δωρεάν και δεν απαιτούνται κρατήσεις. Χρειάζεται συνήθως μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της 16ης Αυγούστου - την ημερομηνία του θανάτου του Elvis - για να διασκορπιστεί το πλήθος.

Άλλες δημοφιλείς στιγμές για να επισκεφθείτε τον τελευταίο χώρο αναψυχής του Elvis είναι κατά την γιορτή των γενεθλίων του Elvis στις αρχές Ιανουαρίου και κατά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, όταν το Graceland φωτίζεται με μπλε φώτα και παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο ντεκόρ.

Ενημερώθηκε τον Απρίλιο του 2017 από την Holly Whitfield