Ένας ταξιδιωτικός οδηγός για το πώς να επισκεφθείτε Graceland σε έναν προϋπολογισμό

Δείτε το σπίτι του Elvis Presley στο Μέμφις

Graceland, το θρυλικό σπίτι του Elvis Presley είναι πολλά πράγματα για πολλούς επισκέπτες. Μερικοί θεωρούν το ταξίδι τους ως επίσημη εμπειρία, ενώ άλλοι προκαλούνται από διασκέδαση ή περιέργεια. Όποια και αν είναι η αιτία για να έρθετε εδώ, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι μια στάση είναι μια μοναδική αμερικανική εμπειρία που προσελκύει ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Εδώ είναι μερικές στρατηγικές για μια αξέχαστη περιήγηση Graceland.

Πότε θα επισκεφθείτε

Ο χρόνος αιχμής για τους επισκέπτες είναι η ετήσια Εβδομάδα Ελίστας από τα πρώτα έως τα μέσα Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υπάρχουν πολλές ειδικές εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, κινηματογραφικές προβολές και μια έκθεση Elvis Expo (εκτός ιδιοκτησίας στο κέντρο του Μέμφις) των αναμνηστικών. Οι κρατήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου συνιστώνται ιδιαίτερα, καθώς τα μεμονωμένα γεγονότα πωλούνται μήνες μπροστά.

Έξοδα εισόδου

Η βασική εισδοχή στο αρχοντικό για ενήλικες είναι $ 38,75 USD ανά άτομο. Για $ 43.75, μπορείτε να προσθέσετε ξεναγήσεις από τα δύο έθιμα αεροσκάφη του Elvis, το μουσείο αυτοκινήτων, τα εκθέματα κοστουμιών και το εκθετήριο Private Presley. Για όσους θέλουν ακόμα περισσότερα, ένα εισιτήριο αξίας 75 δολαρίων προσθέτει προνόμια μπροστά και εξετάζει περιοχές που είναι εκτός ορίων για όλους, συμπεριλαμβανομένου ενός αποκατασταθέντος δωματίου και ενός αχυρώνα πίσω από το Graceland όπου ο Elvis ήθελε να χαλαρώσει. Τα παιδιά και οι φοιτητές λαμβάνουν εκπτώσεις σε όλα εκτός από το εισιτήριο VIP. παιδιά κάτω των 6 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο.

Ταξιδιωτικές ρυθμίσεις

Καθώς αναζητάτε πτήσεις και δωμάτια του ξενοδοχείου Memphis, σκεφτείτε τη θέση του Graceland.

Είναι μόλις τέσσερα μίλια από το Διεθνές Αεροδρόμιο Memphis (MEM), και μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν layovers για να κάνουν μια επίσκεψη αρχοντικό. Ο ναύλος του αεροσκάφους από το αεροδρόμιο υπολογίζει κατά μέσο όρο περίπου 15 δολάρια. Τα ξενοδοχεία στην περιοχή γύρω από το Graceland τείνουν να είναι υποβαθμισμένα ή ακριβά. Αλλά η εγγύτητα με το I-55 σημαίνει ότι μπορείτε να φτάσετε σε ένα παζάρι σε άλλο μέρος της πόλης αρκετά γρήγορα (εκτός αν είναι ώρα αιχμής).

Ορισμένες προσφορές αλυσίδας είναι καλές αξίες στην περιοχή Bartlett και ακριβώς απέναντι από τη γραμμή του κράτους στο Μισισιπή.

Πώς λειτουργούν οι εκδρομές

Το αρχοντικό και το περίπτερο περίπτερο / χώρο στάθμευσης παρκαρίσματος κάθονται στις αντίθετες πλευρές του Elvis Presley Blvd. Η μετακίνηση από το δρόμο προς το γήπεδο και ένα ακουστικό που επιτρέπει την περιήγηση στο ξενοδοχείο με αυτοπεποίθηση περιλαμβάνεται στο τέλος εισόδου. Οι πρόσθετες επιλογές που προσφέρονται με τα εισιτήρια υψηλότερης τιμής είναι στην περίμετρο της λεωφόρου: το κοστούμι, το αυτοκίνητο και το αεροπλάνο. Θα σας θυμίσω σε κάθε στροφή ότι οι κάμερες ασφαλείας σας παρακολουθούν και ότι η εσωτερική φωτογράφηση με φλας απαγορεύεται. Ο δεύτερος όροφος του αρχοντικού είναι εκτός ορίων. Αυτά τα δωμάτια ήταν ιδιωτικά καταλύματα του Elvis.

Βασικές πληροφορίες

Οι ώρες λειτουργίας ποικίλλουν ανάλογα με την εποχή, με περισσότερες ώρες κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Σημειώστε ότι το ίδιο το αρχοντικό είναι κλειστό κάθε Τρίτη από τον Δεκέμβριο-Μάρτιο, αλλά άλλα αξιοθέατα είναι ανοιχτά εκείνη τη στιγμή. Αν οδηγείτε στο Graceland, πάρτε το I-55 για να βγείτε από το 5-B (κάποιο λάθος αυτό είναι ο αριθμός 58). Με την ευκαιρία, είναι δυνατό να ενοικιάσετε τμήματα της εγκατάστασης για ιδιωτικούς φορείς. Μερικοί άνθρωποι παντρεύονται ακόμη και εδώ!

Αλλού στο Μέμφις

Το Μέμφις είναι γνωστό για περισσότερο από το Graceland.

Βεβαιωθείτε ότι το δρομολόγιό σας επιτρέπει χρόνο για άλλες αξιόλογες επισκέψεις.

Συνιστάται ιδιαίτερα: το Εθνικό Μουσείο Πολιτικών Δικαιωμάτων, στην τοποθεσία του πρώην μοτέλ της Λορένης. Αυτό είναι όπου ο Δρ Μαρτίν Λούθερ Κινγκ, νεώτερος δολοφονήθηκε το 1968. Τα εκθέματα εδώ είναι τραχύ και εξαιρετικά σχεδιασμένα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους νέους να δουν και να κατανοήσουν τις ιστορίες που παρουσιάζονται εδώ.

Ένα λιγότερο γνωστό, αλλά συναρπαστικό αξιοθέατο είναι ένα μοντέλο πεντάλεπτης κλίμακας του χαμηλότερου ποταμού Μισισιπή που εκτίθεται στο Mud Island River Park, το οποίο μπορεί να επιτευχθεί με το τραμ από το ποτάμι. Η βαθιά λεπτομέρεια δείχνει κάθε στροφή στον ποταμό από το Κάιρο, Illinois στη Νέα Ορλεάνη. Όποιος αγαπάει το ταξίδι ή τη γεωγραφία θα απολαύσει αυτή την έλξη.

Στο κέντρο του Μέμφις βρίσκετε την οδό Beale, η οποία τιτλοφορείται ως "σπίτι των μπλε και η γενέτειρα του rock n 'roll". Υπάρχουν περισσότερες από δύο δωδεκάδες θέσεις για να απολαύσετε μπάρμπεκιου Memphis ή ζωντανή μουσική.

Συμβουλές για την εξοικονόμηση χρημάτων

Το εισιτήριο $ 43.75 στο Graceland είναι καλύτερη από το εισιτήριο των $ 38.75

Μέχρι να αντιμετωπίσετε αυτή την επιλογή, έχετε ήδη δαπανήσει χρήματα για να φτάσετε στο Graceland και για στάθμευση. Το εισιτήριο $ 75 VIP δεν είναι επιλογή του προϋπολογισμού. Τα επιπλέον λίγα δολάρια για την αναβάθμιση είναι λογικά, δεδομένου ότι τα έσοδα διατηρούν εκθέματα που μπορείτε να δείτε μόνο στο Graceland.

Παραγγείλετε τα εισιτήρια σας εκ των προτέρων

Παρόλο που υπάρχει μια μικρή χρέωση, οι ηλεκτρονικές παραγγελίες θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρόνο. Πάρτε εισιτήρια με call-call.

Προετοιμαστείτε τους επισκέπτες

Αν δεν έχετε τουλάχιστον τρεις ώρες παραμονής , δεν είναι πιθανόν να επιχειρήσετε μια επίσκεψη. Έχει γίνει σε λιγότερο από τρεις ώρες, αλλά η κίνηση μπορεί να είναι έντονη και οι γραμμές στο Graceland είναι πολλές και πολλές φορές την ημέρα. Οι γραμμές ασφάλειας στο MEM δεν είναι συνήθως μακρά, αλλά μπορούν να γίνουν απασχολημένοι όταν ταξιδεύουν ταξιδιώτες σε επιχειρήσεις ή ταξίδια διακοπών στο αεροδρόμιο.

Επισκεφθείτε με ρεαλιστικές προσδοκίες

Αυτό δεν είναι το πιο κομψό αρχοντικό που θα δείτε ποτέ, ούτε είναι το μεγαλύτερο. Στην πραγματικότητα, θα σας χτυπήσει η σχετική απλότητα της ζωής του Elvis, δεδομένου του καθεστώτος του ως παγκόσμιας διασημότητας. Μέρη του είναι κολλώδη (δείτε το "δωμάτιο ζούγκλας", ένα μέρος που είναι επιπλωμένο με εξωτικά χαλιά, έπιπλα και κιτς), αλλά μερικά αγγίζουν επίσης: το απλό ταίριασμα που έθεσε για την κόρη του Lisa Marie στην πίσω αυλή είναι ένα παράδειγμα. Όλα τα πράγματα εδώ έμειναν σε μεγάλο βαθμό όπως φαινόταν κατά το χρόνο του θανάτου του Elvis το 1977.

Συνδυάστε το Graceland με άλλα αξιοθέατα του Μέμφις

Οι μεγάλοι οπαδοί του Elvis θα έρθουν εδώ μόνο για το Graceland, αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους είναι μια περιπέτεια μισής ημέρας στην καλύτερη περίπτωση. Έτσι κοιτάξτε μερικά από τα άλλα αξιοθέατα στην περιοχή (που αναφέρονται παραπάνω είναι μερικές προτάσεις) και να κάνετε το ταξίδι σας στην πόλη αξέχαστη.

Αποφύγετε τα πλήθη

Εάν ενδιαφέρεστε για λιγότερο άγχος και μεγαλύτερη αξία, πηγαίνετε σε μια μέρα της εβδομάδας και αποφύγετε τις περιόδους όταν το σχολείο δεν είναι σε συνεδρίαση. Οι δύο πιο πολυσύχναστες εποχές είναι ο προαναφερθείς Αύγουστος "Εβδομάδα του Ελβις" και 8 Ιανουαρίου, που ήταν τα γενέθλια του Elvis.

Sun Records στο Μέμφις

Αυτός είναι ο τόπος όπου ο Elvis έκοψε το πρώτο του demo ρεκόρ. Σύμφωνα με το μύθο, ρώτησαν τον Elvis ποιος καλλιτέχνης ακουγόταν όπως και απάντησε «δεν ακούω σαν κανέναν». Πολύ σύντομα, ανακάλυψαν έναν νέο ήχο που σάρωσε το έθνος σε αυτό το απίστευτο στούντιο Sun στην οδό Union Union 706. Η είσοδος είναι $ 12 για ενήλικες και δωρεάν για ηλικίες 5-11.

Περισσότερα Elvis

Μεγάλωσε στο Μέμφις, αλλά ο Elvis γεννήθηκε στο Tupelo, το οποίο βρίσκεται στη βορειοανατολική γωνία του Μισισιπή, 100 μίλια από το Μέμφις μέσω των ΗΠΑ 78. Το Tupelo κάθεται στο πάρκο Natchez Trace Parkway, μια γραφική διαδρομή όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον Νότο και απολαύστε ένα λιγότερο γεμάτο ταξίδι από την προσφορά Interstates. Το σπίτι στο οποίο γεννήθηκε ο Elvis μπορεί να δει στο Tupelo.