Το Τέρνανο του Τενεσί και το Dixie Alley

Το Tornado Alley είναι ένας όρος που έχει σχεδιαστεί για να απεικονίζει πού οι ισχυρότεροι ανεμοστρόβιλοι συμβαίνουν συχνότερα στις Ηνωμένες Πολιτείες και με τα χρόνια που βρισκόταν στα μεσοδυτικά κράτη. Το Middle Tennessee είναι μέρος του Dixie Alley, όχι του Tornado Alley.

Dixie Alley Τοποθεσία

Ο όρος "Dixie Alley" χρησιμοποιείται για τις περιοχές στις νοτιοανατολικές περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες συνήθως περιλαμβάνουν τη χαμηλότερη κοιλάδα του Μισισιπή και την κοιλάδα του Upper Tennessee.

Το Dixie Alley έχει σχεδόν τον ίδιο αριθμό ανεμοστρόβιλων που κατατάχθηκαν F-3 ή υψηλότερα ως Tornado Alley, αλλά υπάρχουν περισσότεροι θάνατοι από tornado στο Dixie Alley. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη και επίσης επειδή ο τομέας αυτός έχει μεγαλύτερο αριθμό κινητών κατοικιών.

Tornado Alley Τοποθεσία

Ενώ η τοποθεσία και η έννοια του Tennessee Tornado Alley θα έχει διαφορετικό νόημα για σχεδόν οποιονδήποτε μιλάτε, έτσι είναι η θέση του. Η τοποθεσία του Tornado Alley του Tennessee υποτίθεται ότι βασίζεται στον αριθμό των ανεμοστρόβιλων ανά κομητεία ανά τετραγωνικά μίλια και σήμερα υπάρχουν δύο περιοχές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Το πρώτο περιλαμβάνει πέντε κομητείες που περιλαμβάνουν? Davidson, Rutherford, Sumner, Trousdale και Wilson Counties. Η δεύτερη είναι στη νότια Μέση Τενεσί, στις περιοχές Giles, Lincoln και Marshall.

Από την άλλη πλευρά, οι περισσότεροι ντόπιοι και παλιότεροι χρονομετρητές ανέκαθεν ανέφεραν το Τέρνανο του Τενεσί ως τα πιο συνηθισμένα μονοπάτια που οι ανεμοστρόβιλοι έχουν πάρει όλα αυτά τα χρόνια σε όλη την περιοχή του Μέση Τενεσί, τις γνωστές εστίες της θανατηφόρας δραστηριότητας Tornado.



Αυτό θα περιλαμβάνει μια περιοχή που αρχίζει ακριβώς ανατολικά του ποταμού Tennessee και κατευθύνεται προς County Montgomery, Robertson και Sumner County, καθώς και μια περιοχή νότια του Νάσβιλ που αρχίζει κοντά Perry County και κατευθύνεται ανατολικά σε Maury, Williamson και μερικές φορές Rutherford County.

Ανεξάρτητα από τη μέθοδο που χρησιμοποιείται, και οι δύο τείνουν να περιέχουν σφάλματα επειδή, όπως βλέπετε, είναι ένας ανεμοστρόβιλος και εάν χτυπά ένα νομό συχνότερα από έναν άλλο ή αν επιλέγει ένα παρόμοιο μονοπάτι, εξακολουθεί να είναι πολύ απρόβλεπτο που οδηγεί στην καρδιά του θέματος. ο φόβος της καταστροφής.