Πώς να ταξιδέψετε στο Κέιμπριτζ από το Λονδίνο με τρένο, λεωφορείο και αυτοκίνητο

Πόσο μακριά είναι και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να πάτε;

Το Λονδίνο μπορεί να μην απέχει πολύ από το Κέιμπριτζ αλλά ταξιδεύοντας ότι τα 63 μίλια θα μπορούσαν να διαρκέσουν περισσότερο από ό, Αν σχεδιάζετε να παρακολουθήσετε τη διάσημη υπηρεσία Χριστουγέννων Carol στο Chapel College του Κέιμπριτζ, η λήψη του τρένου είναι ο πιο λογικός τρόπος να ταξιδέψετε. Αυτοί οι πόροι θα σας βοηθήσουν να σχεδιάσετε ένα ταξίδι που είναι τόσο γρήγορο όσο και εύκολο όσο μπορείτε να το κάνετε.

Πώς να φτάσετε από το Λονδίνο στο Κέμπριτζ με τρένο

Ο μεγάλος σιδηρόδρομος του Βορρά / ThamesLink τρέχει γρήγορα τρένα από το Σταθμό του Κέιμπριτζ από το London King's Cross κάθε λίγα λεπτά καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το ταξίδι διαρκεί μεταξύ 50 λεπτών και μίας και μισής ώρας. Υπάρχουν επίσης συχνές αμαξοστοιχίες από το σταθμό London Liverpool Street που λειτουργεί από το Abellio Greater Anglia. Το ταξίδι κυμαίνεται επίσης από περίπου 50 λεπτά έως μία ώρα και 25 λεπτά. Οι αναχωρήσεις στην οδό Λίβερπουλ προσφέρουν τα φθηνότερα εισιτήρια. Το φθηνότερο εισιτήριο μετ 'επιστροφής, το οποίο αγοράστηκε εκ των προτέρων ως δύο εισιτήρια μίας διαδρομής, ήταν 12 λίρες Αγγλίας από την οδό Liverpool και 24,60 λίρες Αγγλίας ως εισιτήριο επιστροφής από το King's Cross (Μάρτιος 2017). Διαβάστε περισσότερα για το ταξίδι με το τρένο στο Ηνωμένο Βασίλειο και πώς να προγραμματίσετε το ταξίδι σας χρησιμοποιώντας το Planner Journey National Reach Inquiries . Κάντε κράτηση εισιτηρίων τρένου για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Η βρετανική ταξιδιωτική συμβουλή - Η εύρεση του σωστού συνδυασμού εισιτηρίων μίας κατεύθυνσης για την επίτευξη του φθηνότερου ναύλου - μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει σύγχυση και χρονοβόρα. Μπορείτε να περάσετε πολύ χρόνο δοκιμάζοντας διαφορετικούς συνδυασμούς. Εάν μπορείτε να είστε ευέλικτοι σχετικά με την ημερομηνία και την ώρα του ταξιδιού σας, είναι ευκολότερο να αφήσετε τις Εθνικές Δραστηριότητες Σιδηροδρόμων να το κάνουν για εσάς με τον φτηνότερο ανιχνευτή ναύλων.

Με λεωφορείο

Το National Express λειτουργεί λεωφορεία από το Λονδίνο μέχρι το Cambridge. Τα εισιτήρια (το 2016) κοστίζουν μεταξύ £ 5 και £ 9 ανά τρόπο ανάλογα με το πόσο πολύ νωρίτερα αγοράζετε τα εισιτήριά σας. Το National Express δέχεται πλέον πληρωμή από την Paypal, ώστε να είναι εύκολο να κάνετε κράτηση εισιτηρίου λεωφορείου από οπουδήποτε στον κόσμο. Το ταξίδι διαρκεί μεταξύ 1hr 45min και 2hr 20min.

Τα λεωφορεία αφήνουν κάθε ωράριο μεταξύ του σταθμού Victoria Coach στο Λονδίνο και του Cambridge City Centre.

Συμβουλές ταξιδιού του Ηνωμένου Βασιλείου - Πούλμαν νωρίς το πρωί και αρκετές διαδρομές μέσα στην ημέρα κάνουν μια παράκαμψη στο αεροδρόμιο Stansted, προσθέτοντας περίπου μία ώρα στο ταξίδι.

Με το αυτοκίνητο

Το Cambridge απέχει 63 μίλια βορειοανατολικά από το Λονδίνο μέσω του αυτοκινητοδρόμου M11. ιδανικά, θα πρέπει να διαρκεί περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά για να οδηγήσει, αλλά οι βορειοανατολικές διαδρομές από το Λονδίνο είναι από τις πιο χαοτικές και η κυκλοφορία είναι φραγμένη. Αν δεν μένετε στο βορειοανατολικό Λονδίνο, θα ήταν καλύτερα να πάτε με τρένο ή λεωφορείο.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι η βενζίνη - που ονομάζεται βενζίνη στο Ηνωμένο Βασίλειο - πωλείται από το λίτρο (λίγο περισσότερο από ένα τετραγωνικό μέτρο) και η τιμή είναι συνήθως πάνω από 1,50 δολάρια ένα τετραγωνικό. Μπορείτε να ελέγξετε τις ημερήσιες τιμές βενζίνης (βενζίνης).

Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα σχεδιασμού διαδρομών σύνδεσης αυτοκινήτου για να αντιστοιχίσετε μια διαδρομή με προτεινόμενες ενδιάμεσες στάσεις και σταθμούς βενζίνης.

Touring Tip - Εάν σκέφτεστε να περιηγηθείτε στην Ανατολική Αγγλία, στο Lincolnshire ή ακόμα πιο βόρεια με αυτοκίνητο, το Cambridge είναι ένα καλό άλμα και ένα καλό μέρος για να πάρετε ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, μακριά από την πίεση της κυκλοφορίας του Λονδίνου. Κατευθυνθείτε εκεί με το τρένο, περάστε την ημέρα σας περιηγώντας σε αυτή την όμορφη πανεπιστημιακή πόλη, παραμείνετε πάνω και ξεκινήστε την περιήγησή σας με το αυτοκίνητο φρέσκο ​​την επόμενη μέρα Δείτε κριτικές και κριτικές για ξενοδοχεία σε Cambridge στο TripAdvisor.