Το Doctor Who Shop και το Μουσείο

Είναι ένα ελάχιστα γνωστό γεγονός ότι υπάρχει ένα Doctor Who Shop και Μουσείο στο Ανατολικό Λονδίνο. Το Who Shop πουλά το Doctor Who, τα εμπορεύματα και το μουσείο διαθέτουν στηρίγματα και κοστούμια.

Το κατάστημα Who Shop βρίσκεται στον πρώην υποστηρικτή του ποδοσφαιρικού ομίλου West Ham και διοικείται από την ομάδα συζύγων Alexandra και Kevan οι οποίοι είναι πάντα πρόθυμοι να συνομιλήσουν με τους πελάτες και τους οπαδούς του Doctor Who για τη σειρά.

Ο γιατρός ποιος

Doctor Who είναι μια βρετανική τηλεοπτική σειρά επιστημονικών ταινιών που παράγεται από το BBC .

Η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1963 και επομένως αγαπήθηκε από πολλές γενιές στη Βρετανία και σε όλο τον κόσμο.

Το Μουσείο Γιατρών Ποιος

Μπορείτε να φτάσετε στο μουσείο μόνο μέσα από το The Who Shop αλλά καλή τύχη βλέποντας μια πόρτα εισόδου ή ένα μουσείο πινακίδα για να σας δείξει πού είναι δεδομένου ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις. Πηγαίνετε στο ταμείο και ζητήστε να αγοράσετε ένα μουσείο εισιτήριο και όλα θα αποκαλυφθούν. Θα δώσετε ένα κλειδί και θα οδηγήσετε σε ένα TARDIS και ναι, έτσι εισέρχεστε στο μουσείο!

Όπως θα ελπίζατε και αναμένετε ότι είναι μεγαλύτερο μέσα. Το μουσείο ενός δωματίου είναι το πλάτος του καταστήματος και έχει πάνω από 120 στηρίγματα και κοστούμια στην οθόνη και άλλα προστίθενται τακτικά. Οι περισσότεροι προέρχονται από την τηλεοπτική σειρά Doctor Who, αλλά υπάρχουν επίσης αντικείμενα από το Torchwood , The Sarah Jane Adventures και K9 που χρονολογούνται από το 1964. Υπάρχουν επίσης κάποια στοιχεία από άλλες τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το Buffy the Vampire Slayer και το Red Dwarf .

Οι επισκέπτες συνοδεύονται πάντα από έναν οδηγό, είτε από τους ιδιοκτήτες είτε από ένα μέλος της ομάδας εμπειρογνωμόνων τους.

Ένα από τα μεγαλύτερα αντικείμενα στην οθόνη είναι η Κονσόλα από το 1989 γιατρού Who Stage Play "The Ultimate Adventure", αλλά υπάρχουν επίσης πρωτότυπα γραπτά και άλλα γραφικά παραγωγής στην οθόνη. Ορισμένα κοστούμια και στηρίγματα βρίσκονται σε γυάλινα ερμάρια, άλλα δεν είναι. Η φωτογραφία είναι απολύτως καλή, ώστε να τραβήξετε όσες φωτογραφίες θέλετε.

Το προσωπικό είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει και είναι έτοιμο να τραβήξει φωτογραφίες.

Πολλή συλλογή προέρχεται από την παλαιότερη σειρά Doctor Who και έτσι είναι μεγάλη για όσους παρακολουθούν την παράσταση εδώ και πολύ καιρό.

Το Who Shop έχει πολλά συλλεκτικά αντικείμενα και συνάντησα πελάτες από όλο τον κόσμο. Τα αγαπημένα μου αντικείμενα στην πώληση ήταν η οδοντόβουρτσα ηχητικής κατσαβιδιού, η απομακρυσμένη τηλεφωνική συσκευή οδοντόβουρτσας τηλεόρασης και ο κύριος κ. Πατάτας Ενδέκατος γιατρός. Θα πρέπει να επιστρέψω για εκείνη την άλλη φορά, αλλά ήμουν μακριά με ένα υπέροχο φορητό υπολογιστή TARDIS το οποίο θαυμάζεται τακτικά.

Doctor Who Shop και Μουσείο Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: 39-41 Barking Road, Upton Park, Λονδίνο E6 1PY

Τηλ: 020 8471 2356

Κοντινότερος σταθμός του μετρό: Upton Park

Οδηγίες από το σταθμό του μετρό Upton Park:
Περάστε το δρόμο και στρίψτε δεξιά. Συνεχίστε κατά μήκος του Green Street πέρα ​​από το West Ham Football Stadium και στην παμπ στη γωνία στρίψτε αριστερά. Αυτό είναι το Barking Road και το κατάστημα είναι δίπλα στη στάση του λεωφορείου.

Ωρες λειτουργίας:

Κατάστημα: Δευτέρα έως Σάββατο 9:30 - 17:30

Μουσείο: Δευτέρα έως Σάββατο: 10 π.μ. έως 5 μ.μ.

Εισιτήρια Μουσείων (μόνο μετρητά):
Μέρος του τέλους εισόδου θα δοθεί σε φιλανθρωπία.

Επίσημη Ιστοσελίδα: thewhoshop.com