Λονδίνο στο Νότινγχαμ με τρένο, λεωφορείο και αυτοκίνητο

Πώς να φτάσετε από το Λονδίνο στο Νότιγχαμ

Εδώ είναι πώς να ταξιδεύουν από το Λονδίνο στο Νότιγχαμ για πολύ περισσότερο από μια αναζήτηση για τον Robin Hood.

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν ότι ο Robin Hood και οι Merry άνδρες του κρέμασαν στα περίχωρα του Nottingham στο Sherwood Forest. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτή την πόλη (μόνο 128 μίλια βόρεια του Λονδίνου) από τον Robin Hood, το Sherwood Forest και τον κακό Sheriff του Nottingham. Γνωρίζατε, για παράδειγμα, ότι είναι η γενέτειρα του Στρατού της Σωτηρίας;

Ή ότι ο διαβόητος σερίφης είναι συχνά γυναίκα (έξι γυναίκες στα είκοσι χρόνια από το 1997 και, από αυτό που ακούσαμε, δεν ήταν κακό).

Σήμερα αυτή η μικρή πόλη φιλοξενεί:

Αν κατευθυνθείτε προς το Εθνικό Πάρκο Peak District ή περιηγηθείτε στις πόλεις των Midlands, κάνει μια καλή βάση ή μια απολαυστική στάση ημέρας. Εδώ είναι πώς να φτάσετε εκεί -

Πώς να πάτε εκεί

Με το τρένο

Ενημέρωση πυρκαγιάς Σταθμός: Μια μεγάλη πυρκαγιά στις 12 Ιανουαρίου 2018, προκάλεσε σημαντική ζημιά στο σταθμό Nottingham. Από τα τέλη Ιανουαρίου, τρένα έτρεχαν για το χρονοδιάγραμμα, αλλά υπήρξε κάποια διακοπή στις εγκαταστάσεις σταθμών γύρω από την πλατφόρμα 7, όπου η φωτιά ήταν στο χειρότερο της.

Τα δρομολόγια East Midland τρέχουν απευθείας δρομολόγια προς το σταθμό του Nottingham από το St Pancras International στο Λονδίνο σε 15 λεπτά και 29 λεπτά μετά από την ώρα. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 1 ώρα. Εκτελούν επίσης μια ωριαία υπηρεσία, 26 λεπτά μετά από κάθε ώρα, που απαιτεί την αλλαγή των συρμών σε έναν από τους διάφορους σταθμούς.

Αυτό το ταξίδι διαρκεί περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει διαφορά στον ναύλο. Το πρότυπο, εκτός αιχμής, προκαταβολή μετ 'επιστροφής - που βασίζεται στην αγορά δύο μονών (μονόδρομων) εισιτηρίων ξεκινάει μόλις £ 31, ανάλογα με το τρένο που παίρνετε. Αλλά επιλέξτε προσεκτικά γιατί μπορεί να αυξηθεί σε πάνω από £ 100. Στην πραγματικότητα, οι ναύλοι μεταξύ Νότιγχαμ και Λονδίνου το 2018 είναι απίστευτα περίπλοκοι και ποικίλοι.

Πώς να βρείτε το φτηνότερο εισιτήριο τρένου

Η σειρά των εξερχόμενων και εισερχόμενων ταξιδιών και όλων των διαφορετικών συνδυασμών ναύλων μπορεί να σας κάνει να τρελαίνετε. Ευτυχώς, υπάρχει ένα μηχανογραφημένο εργαλείο Find Rail Finder για να σας βοηθήσει. Ο καλύτερος τρόπος για να το χρησιμοποιήσετε είναι να είστε πλήρως ευέλικτοι σχετικά με την ώρα της ημέρας που μπορείτε να ταξιδέψετε. Αφού εισάγετε ημερομηνίες και προορισμούς, έχετε τη δυνατότητα να εισάγετε την ώρα της ημέρας που θέλετε να φτάσετε ή να φύγετε. Αφήστε αυτό το κενό. Στα δεξιά του πλαισίου, υπάρχει ένα πλαίσιο επιλογής που μπορείτε να επιλέξετε, το οποίο λέει "Όλη την ημέρα". Επιλέξτε αυτό και θα κατευθυνθείτε στον απολύτως φθηνότερο ναύλο.

Με λεωφορείο

Το National Express εκτελεί τακτικά δρομολόγια λεωφορείων, περίπου ανά ώρα, μεταξύ του λεωφορείου Victoria Coach Station και του λεωφορείου Nottingham.

Το ταξίδι διαρκεί περίπου 3 ώρες και 30 λεπτά, με αγορά εκ των προτέρων, εισιτήρια μετ 'επιστροφής, το 2018, ξεκινώντας από περίπου £ 10 όταν αγοράζονται ως δύο απλά εισιτήρια.

UK Travel Tip Η National Express προσφέρει ένα περιορισμένο αριθμό διαφημιστικών εισιτηρίων "funfare" που είναι πολύ φθηνά. Αυτά μπορούν να αγοραστούν μόνο σε απευθείας σύνδεση και συνήθως δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα ένα μήνα έως λίγες εβδομάδες πριν από το ταξίδι. Εάν μπορείτε να είστε ευέλικτοι σχετικά με την ώρα και την ημέρα του ταξιδιού, μπορείτε να αποθηκεύσετε μια δέσμη. Ελέγξτε το online finder στον ιστότοπο της National Express.

Με το αυτοκίνητο

Το Nottingham είναι 128 μίλια βόρεια του Λονδίνου μέσω του M1 και του A543. Χρειάζονται περίπου 3 ώρες και 40 λεπτά για οδήγηση, αλλά μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο, επειδή το M1, συνήθως γεμάτο με αρθρωτά φορτηγά , είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αγγλίας.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι η βενζίνη, που ονομάζεται βενζίνη στο Ηνωμένο Βασίλειο, πωλείται από το λίτρο (λίγο περισσότερο από ένα τετραγωνικό) και η τιμή είναι συνήθως πάνω από 1,50 δολάρια ανά τετραγωνικό.