Χάρτης γειτονιάς του κέντρου Rockefeller

Δημοφιλή αξιοθέατα και εστιατόρια κοντά στο Rock Centre

Εάν προγραμματίζετε να επισκεφθείτε τη Νέα Υόρκη μόνο μία φορά στη ζωή σας, τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε το Rockefeller Center και το Μανχάταν. Αφού επισκεφθείτε το Rock Centre, υπάρχουν πολλά κοντινά αξιοθέατα για να δείτε. Εάν αρχίσετε να είστε πεπαλαιωμένοι, υπάρχει αφθονία των εστιατορίων μέσα σε μπλοκ προς κάθε κατεύθυνση.

Κορυφή του βράχου

Πριν ξεκινήσετε να περιπλανηθείτε στο παρελθόν Rock Center, βεβαιωθείτε ότι κάνετε ένα ταξίδι στο κατάστρωμα παρατήρησης στην κορυφή του κέντρου Rockefeller.

Αυτή η ματιά του πτηνού σας δίνει προοπτική για το πού να σταματήσετε δίπλα στη δική σας περιήγηση στο κέντρο της πόλης του Μανχάταν.

Ο καθεδρικός ναός του Αγίου Πατρικίου

Χτισμένο μεταξύ 1858 και 1879, ο καθεδρικός ναός του Αγίου Πατρικίου είναι ένα δημοφιλές ορόσημο της Νέας Υόρκης και είναι ένας από τους πιο διάσημους καθεδρικούς ναούς στον κόσμο. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης ακριβώς απέναντι από το Rockefeller Center, αυτή η εκκλησία θεωρείται το κυρίαρχο σύμβολο του Ρωμαιοκαθολισμού στη Νέα Υόρκη, στέγαση του θρόνου του αρχιεπίσκοπου.

Το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Το MoMa είναι ένα μουσείο τέχνης στην 53η οδό με μερικές από τις καλύτερες σύγχρονες και σύγχρονες τέχνες στον κόσμο. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν δημοφιλή έργα όπως η "The Starry Night" του Vincent van Gogh για την πειραματική τέχνη από αναδυόμενους καλλιτέχνες στο PS1.

Bryant Park

Δίπλα στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης, η πλατεία της πόλης Bryant Park είναι ένα μέρος για δωρεάν ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, οπτικές και πολιτιστικές υπαίθριες εμπειρίες και πολύχρωμους κήπους για τους επισκέπτες.

Που να φάω

Το Rockefeller Center διαθέτει ένα κατάστημα με καταστήματα και σχεδόν 40 εστιατόρια.

Σχεδόν κάθε είδος τροφίμων - μεξικάνικο, σούσι, ιταλικό, μπριζόλα - για κάθε είδος προϋπολογισμού από το Dunkin Donuts στο δωμάτιο Rainbow. Υπάρχουν επίσης πολλά εστιατόρια μέσα σε μπλοκ του Rockefeller Center. Τα δημοφιλή αγαπημένα περιλαμβάνουν:

Ακριβώς Σαλάτα

Το Just Salad, που βρίσκεται στο 30 Rockefeller Center, είναι ένα εστιατόριο με σαλάτες που προσφέρει ζαμπόν, μπολ και άλλα φρέσκα φαγητά.

Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν τροφικές αλλεργίες, μια λαχτάρα για ένα σάντουιτς ή εκείνους που θέλουν να φάνε με προϋπολογισμό.

Ιταλικό πίτσα μπαρ του Harry

Ένα από τα βασικά τρόφιμα της Νέας Υόρκης είναι η πίτσα. Και το ιταλικό πίτσα μπαρ του Harry, που βρίσκεται στην αίθουσα 30 του Rockefeller Plaza, προσφέρει φθηνές φέτες και πίτες που είναι γενναιόδωρες σε ποιότητα και ποσότητα. Οι επισκέπτες που αναζητούν νόστιμα συστατικά από την κρούστα στη σάλτσα θα θέλουν να σταματήσουν.

NYY μπριζόλα

Οι Αμερικανοί ενθουσιώδες μπριζόλα μπορεί να θελήσουν να εξετάσουν το NYY Steak, το οποίο ονομαζόταν έτσι για τους New York Yankees, ως μια εξαιρετική επιλογή εστιατορίου. Οι οικογένειες και τα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν μια σειρά από μπριζόλα, πατάτες πάπιας, χτένια, ζυμαρικά, ντεκολτέ, cheesecake και προϊόντα χωρίς γλουτένη. Αυτό μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να καθίσετε για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα στα αξιοθέατα ή για να γιορτάσετε μια ιδιαίτερη περίσταση.

Καλοκαιρινό Κήπο & Μπαρ

Κατά τη διάρκεια των θερμών καιρικών μηνών, το Summer Garden & Bar είναι ένα αμερικάνικο εστιατόριο σε λογικές τιμές, που βρίσκεται στις 20 δυτικές 50ες οδούς, στη θέση όπου το παγοδρόμιο του Rockefeller Center κανονικά κάθεται κατά τους χειμερινούς μήνες. Το εστιατόριο προσφέρει μια ποικιλία επιλογών για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο όπως γαρίδες, μπιφτέκια και σαλάτες για να απολαύσετε με όμορφη θέα.

Το χειμώνα, αυτό το δημοφιλές εστιατόριο είναι κλειστό για να κάνει δρόμο για το παγοδρόμιο.

Bryant Park

Το Bryant Park βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Rockefeller Center. Βρίσκεται μεταξύ 40ου και 42ου δρόμου μεταξύ του 5ου και του 6ου δρόμου, ανατρέξτε σε εστιατόρια καθισμάτων όπως το Bryant Park Grill και το απλό καφέ στο Southwest Porch.

Περισσότερα για το Κέντρο Rockefeller

Το Rockefeller Center είναι ένα εθνικό ιστορικό ορόσημο που βρίσκεται στο κέντρο του Μανχάταν. Το συγκρότημα περιλαμβάνει 19 πολυώροφα κτίρια που βρίσκονται μεταξύ 48ης και 51ης οδού από τον 5ο έως τον 6ο δρόμο. Ορισμένα από τα πιο κοινά κτίρια στο Rockefeller Center περιλαμβάνουν το κτίριο 30 Rock (επίσημα γνωστό ως 30 Rockefeller Plaza), το Radio City Musical Hall και το υπόγειο περίπατο των καταστημάτων και των εστιατορίων.

Το Rockefeller Center φιλοξενεί επίσης μερικά φημισμένα αγαπημένα της οικογένειας κατά τη διάρκεια των διακοπών, όπως το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Rockefeller Center , όπου έχουν την ετήσια παράδοση φωτισμού δέντρων, καθώς και το δημοφιλές παγοδρόμιο του Rockefeller Center .

Η οικοδόμηση ενός ορόσημο

Ο Raymond Hood ήταν ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε το Rockefeller Center με τον John D. Rockefeller, Jr. ως κόμβο τέχνης, στυλ και ψυχαγωγίας. Ο John D. Rockefeller, νεώτερος, ήταν ένας Αμερικανός φιλανθρωπος που προσέφερε περισσότερα από 537 εκατομμύρια δολάρια σε διάφορα έργα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τον πολιτισμό, την ιατρική και πολλά άλλα. Το όραμα του Rockefeller ήταν να οικοδομήσει μια «πόλη μέσα σε μια πόλη», η οποία ξεκίνησε το 1933. Το κέντρο δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια μερικών από τις πιο δύσκολες στιγμές κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Ύφεσης και ήταν σε θέση να προσφέρει θέσεις εργασίας σε περισσότερους από 40.000 ανθρώπους την εποχή εκείνη. Μέχρι το 1939, το συγκρότημα έφερε καθημερινά πάνω από 125.000 επισκέπτες. Σήμερα, πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι επισκέπτονται το Rockefeller Center ετησίως.