Μάθετε να μαγειρεύουμε μαζί στη Νέα Υόρκη

Όταν επισκέπτεστε τη Νέα Υόρκη για μήνα του μέλιτος ή για ρομαντική απόδραση, δώστε μια ώθηση στις μαγειρικές δεξιότητές σας και στους γευστικούς οφθαλμούς, λαμβάνοντας μια τάξη στη Σχολή Μαγειρικής De Gustibus.

Τα μαθήματα χειρός και επίδειξης προσφέρονται στο σχολείο, το οποίο βρίσκεται στην τράπεζα ανελκυστήρων του 8ου ορόφου στο πολυκατάστημα Herald Square του Macy. Το καλύτερο από όλα, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε μια σπάτουλα από ένα κουτάλι με κουτάκια για να απολαύσετε τις πρακτικές τάξεις ή να εκτιμήσετε το εξαιρετικό φαγητό που ακολουθεί τις διαδηλώσεις.

Κοντά συναντήσεις του είδους μαγειρικής

Ο Jacques Pepin, ο Wolfgang Puck και πολλοί από τους κορυφαίους σεφ εστιατορίων στη Νέα Υόρκη έχουν δώσει μαθήματα εδώ, σημειώνει τον ιδιοκτήτη και σκηνοθέτη Σαλβατόρε Ρίζζο. Ο Rizzo, ο οποίος ήταν προηγουμένως με το Ίδρυμα James Beard, λειτουργεί το σχολείο από το 2008.

Μας είπε ότι πολλοί πελάτες έρχονται στο σχολείο για περισσότερα από 20 χρόνια. "Το σχολείο ιδρύθηκε από την Arlene Feltman Sailhac το 1980, πολύ πριν από τις διασημότητες σεφ δείχνει έγινε δημοφιλής στην τηλεόραση. Βοήθησε πραγματικά να πρωτοπορήσει στην έννοια των διαδηλώσεων σεφ διασημοτήτων ", λέει ο Rizzo.

Η Foodies θα αναγνωρίσει τα ονόματα των αναγνωρισμένων σεφ που έχουν βρεθεί στο πανεπιστήμιο DeGustibus. Όχι όλοι τους διδάσκουν αυτήν την περίοδο.

Για να μάθετε τι υπάρχει στο μενού των τάξεων εν αναμονή της επερχόμενης επίσκεψής σας, ελέγξτε τη σελίδα συμβάντων στην ιστοσελίδα του DeGustibus. Εάν γνωρίζετε πότε θα επισκεφθείτε, ίσως θελήσετε να εγγραφείτε για τη σειρά Book a Chef.

Κάθε εποχή το σχολείο μαγειρικής προσφέρει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μαθήματα που οργανώνονται γύρω από συγκεκριμένα θέματα. Απλά αγαπούν να μαγειρεύουν; Σκεφθείτε να αγοράσετε ένα βιβλίο μαγειρικής από έναν από τους σεφ που έχει σχέση με την DeGustibus.

Το Σαββατοκύριακο στο Wheatleigh

Ο De Gustibus διοργανώνει επίσης μαθήματα σε πολλές από τις κορυφαίες κουζίνες εστιατορίων της Νέας Υόρκης και σε περιστασιακά μαγειρικά Σαββατοκύριακα, όπως ο σύζυγός μου και πρόσφατα συμμετείχα στο Wheatleigh, ένα θέρετρο στο όρος Berkshire της Μασαχουσέτης, με μια δημιουργική μαγειρική ομάδα με επικεφαλής τον σεφ Jeffrey Thompson.

Το Σαββατοκύριακο του Wheatleigh ξεκίνησε με ένα κοκτέιλ πάρτι με περασμένες ομπρέλες. Οι οικοδεσπότες σιγουρεύονταν όλοι γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον και διατηρούσαμε τη συνομιλία ζωντανή. Η τραπεζαρία ήταν επίσης κοινωνική και αρκετά χαλαρή.

Ενώ τα μαθήματα του Μανχάταν προσελκύουν singles και ομάδες φίλων καθώς και ζευγάρια όλων των ηλικιών, στο Wheatleigh οι συνάδελφοί μας ήταν σχεδόν όλα τα ώριμα παντρεμένα ζευγάρια. Γενικά, ένας ή και οι δύο ήταν ειδικευμένοι μάγειροι. Σχεδόν όλοι είχαν πάρει αρκετές κατηγορίες De Gustibus πριν. μερικοί είναι αληθινοί αφοσιωμένοι. "Τα μαθήματα είναι μια ευκαιρία να μάθουν νέες τεχνικές, να γνωρίσουν κορυφαίους σεφ και να κοινωνικοποιηθούν με σπουδαίους ανθρώπους ενώ τρώνε φαγητά παγκόσμιας κλάσης", εξήγησε ένας συμμετέχων.

Καλλιτεχνικές Παρουσιάσεις

Μια από τις πραγματικές απολαύσεις ενός Σαββατοκύριακου De Gustibus είναι η δημιουργικότητα και η τέχνη που μπαίνει σε κάθε πιάτο. Κάθε γεύμα κατά τη διάρκεια της παραμονής μας έφερε μια άλλη σειρά από ασυνήθιστες και ευχάριστες γεύσεις.

Μεταξύ των αγαπημένων μας ήταν δύο πιάτα που μάθαμε να φτιάχνουμε στη χειροποίητη τάξη: Η πάπια μύγας σερβίρεται και στις δύο χυμώδεις φέτες και ως rillettes (παρόμοια με την πατέ) με κροκέτα άγριου κροκέτα και κομπόστα ραβέντι. Για το επιδόρπιο, μάθαμε μια γαρύφαλλο φρέσκα φρέσκα φρούτα που σερβίρεται με σομπέτα μανταρινιού.

Κατά τη διάρκεια της μαθήματος, μια γυναίκα κουδουνίζει συνομιλεί με αρκετές φωτογραφίες του συζύγου της προετοιμάζοντας φαγητό για να αποδείξει στην κόρη τους ότι όντως μαγειρεύει.

"Η γυναίκα μου αγαπά να μαγειρεύει, αλλά μου αρέσουν αυτά τα μαθήματα για το υπέροχο φαγητό και την ευκαιρία να γνωρίσω προσωπικά αυτούς τους σπουδαίους σεφ", μου είπε ο σύζυγός της, αναφέροντας ότι λίγες εβδομάδες μετά τη λήψη μιας τάξης De Gustibus στο 21 Club, πήγε για μεσημεριανό γεύμα και ο σεφ βγήκε για να καθίσει και να μιλήσει μαζί τους. "Όλοι αναρωτήθηκαν ποιοι είμαστε!" Είπε.

Μαθήματα μαγειρικής σε όλο τον κόσμο

Μέρος της διασκέδασης και της ευχαρίστησης να παίρνετε μαθήματα μαγειρικής μαζί στις διακοπές σας είναι ότι μπορείτε πραγματικά να ζήσετε τη γεύση ενός προορισμού, όταν διδάσκονται από έναν ντόπιο. Πρόκειται για δύο μαθήματα μαγειρικής που συμμετείχαμε στην Ευρώπη:

Για να μάθετε εάν υπάρχει μαθήματα μαγειρικής που κατευθυνθείτε, επικοινωνήστε με το τοπικό γραφείο τουρισμού πριν από την επίσκεψή σας.