Καλύτερες περιοχές της πόλης για να μείνετε στο Ώστιν

Το Downtown και το SoCo είναι τα πιο δημοφιλή σημεία

Ανάλογα με τον λόγο της επίσκεψής σας, μπορεί να θέλετε να μείνετε κοντά στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή ή να κάνετε venture σε μία από τις πολλές περιοχές διασκέδασης του Austin. Αν φτάνετε με αυτοκίνητο, σύντομα θα ανακαλύψετε ότι το Austin έχει αξιοσημείωτα τρομερή κίνηση για μια πόλη μεσαίου μεγέθους. Κάντε κράτηση σε ένα ξενοδοχείο όσο το δυνατόν πλησιέστερα προς το πού θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας, και θα έχετε μια πολύ καλύτερη επίσκεψη.

Κέντρο

Για τους περισσότερους επισκέπτες, το κέντρο της πόλης είναι ο τόπος που πρέπει να γίνει.

Το Ώστιν έχει μια πολύ ευφυή και συμπαγή περιοχή στο κέντρο της πόλης, και υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε . Οι τιμές δωματίων στα μεγάλα ξενοδοχεία μπορεί να είναι λίγο απότομες, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια μεγάλων εκδηλώσεων όπως το ACL και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Austin , αλλά υπάρχουν ακόμα μερικά οικονομικά ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλης.

Νότια Κογκρέσου Avenue

Αυτή η περιοχή ψυχαγωγίας ισχίου στο νότιο-κεντρικό Ώστιν είναι γεμάτη από καταστήματα με αντίκες, εστιατόρια και το πιο cool μπαρ στο Ώστιν . Αρκετά μικρά ξενοδοχεία βρίσκονται στη γραμμή της λεωφόρου και μερικά boutique ξενοδοχεία και B & B βρίσκονται στην γειτονική συνοικία Bouldin Creek. Το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στη λωρίδα είναι το ξενοδοχείο South Congress. Το τριώροφο ξενοδοχείο διαθέτει περίπου εκατό δωμάτια και έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με το στιλ των παλαιών μοτέλ κατά μήκος του νότιου συνεδρίου. Η περιοχή είναι επίσης κοντά στην αναζωογονητική πισίνα Barton Springs .

Πανεπιστημιούπολη του Τέξας

Ενώ η πανεπιστημιούπολη είναι κέντρο της δραστηριότητας στο κεντρικό Ώστιν, υπάρχουν μόνο λίγα ξενοδοχεία κοντά στο UT .

Το άκαμπτο όνομα AT & T Εκτελεστικό Εκπαιδευτικό και Συνεδριακό Κέντρο είναι ένα εκτεταμένο συγκρότημα κτιρίων κατά μήκος του νότιου άκρου της πανεπιστημιούπολης. Είναι ίσως το καλύτερο στοίχημα αν βρίσκεστε στην πόλη για δουλειά. Η γειτονιά Δυτική Campus γειτονιά είναι πυκνά γεμάτη με ιστορικά σπίτια, συγκροτήματα διαμερισμάτων και συγκυριαρχίες.

Ίσως αξίζει να προσπαθήσετε να κλείσετε έναν ιδιωτικό χώρο μέσω υπηρεσιών όπως το Airbnb και το HomeAway. Ακριβώς βόρεια της πανεπιστημιούπολης του UT, η γειτονιά του Hyde Park διαθέτει πολλά κρεβατοκάμαρα και μερικά μικρά ξενοδοχεία. Θα βρείτε επίσης μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης στο Hyde Park .

East Austin

Αν θέλετε να είστε περιτριγυρισμένοι από γενειοφόρους hipsters και βιοτεχνική μπύρα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, σκεφτείτε να πάρετε ένα δωμάτιο στο ανατολικό Austin. Μερικά από τα καλύτερα μπαρ του Ώστιν είναι σε αυτόν τον τομέα. Ενώ υπάρχουν μερικά μεγάλα ξενοδοχεία κοντά στο Interstate 35, τα περισσότερα από τα καταλύματα ανατολικά της εθνικής οδού είναι μικρά κρεβάτια και πρωινά.

Ο Τομέας

Η περιοχή γύρω από το εμπορικό κέντρο Domain στο βόρειο Όστιν έχει σχεδόν γίνει η δική του πόλη μέσα σε μια πόλη. Θα είστε περιτριγυρισμένοι από κορυφαία καταστήματα λιανικής πώλησης και μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια στο Ώστιν. Πολλοί μεγάλοι εργοδότες είτε έχουν έδρα είτε έχουν δορυφορικά γραφεία στην περιοχή. Μερικά από τα πιο εμφανή ονόματα είναι η IBM, η National Instruments, η HomeAway, η Sunpower και το Amazon. Υπάρχουν 3 ξενοδοχεία στην πανεπιστημιούπολη Domain: Aloft Austin, Westin και Lone Star Court.

Κοντά στη μαζική διέλευση

Παρόλο που οι επιλογές μαζικής διέλευσης στο Ώστιν είναι περιορισμένες, η πόλη διαθέτει ένα μικρό ελαφρύ σιδηροδρομικό σύστημα και ένα εκτεταμένο δίκτυο διαδρομών λεωφορείων.

Σκεφτείτε να μείνετε σε ένα από τα ξενοδοχεία κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής για να εξοικονομήσετε χρήματα. Ο ναύλος τραίνο κυμαίνεται από $ 1 έως $ 4, ανάλογα με το πού επιβιβάζεστε στο τρένο. Για μια ακόμη πιο λαμπερή αλλά πιο οικονομικά προσιτή επιλογή, μπορείτε να κλείσετε δωμάτιο σε ξενοδοχείο στη γραμμή Νο 10. Το κόστος μίας διαδρομής είναι μόνο 1,25 δολάρια. Αυτή είναι μια δημοφιλής επιλογή για νέους οπαδούς μουσικής στην πόλη για Νότο από Southwest ή Austin City Limits Music Festival. Και με τις δύο αυτές επιλογές, ωστόσο, πρέπει να προσέξετε το ρολόι. Οι διαδρομές αργά τη νύχτα είναι λίγες και πολύ κοντά.

Σύγκριση τιμών ξενοδοχείων Γλώσσα: Νόμισμα: Tοποθεσία -