Συμβουλές για επισκέπτες του Skagit Valley Tulip Festival

Το Skagit Valley Tulip Festival είναι κάτι που ανυπομονούμε εδώ και μήνες. Η άνοιξη έχει φτάσει, τα πεδία είναι ζωντανά με χρώμα, και ο ήλιος (ελπίζουμε) λάμπει. Αυτό το ταξίδι θα μπορούσε να είναι ένα από τα σημαντικότερα σημεία της άνοιξης σας, ή ακόμα και του χρόνου σας. Τι μπορείτε να κάνετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία του Skagit Valley Tulip Festival; Ακολουθούν μερικές συμβουλές:

Προετοιμαστείτε για λάσπη και ρύπους
Πρόκειται να τρεμναστείτε μέσα και γύρω από τα αγροτικά χωράφια και τους χωματόδρομους που έχουν πολλή κίνηση.

Πιθανότατα θα θελήσετε να κατεβείτε στα γόνατά σας, ή ακόμα και στο πίσω άκρο σας, για να πάρετε αυτή την ειδική φωτογραφία τουλίπα. Αν βρέχει ή έχει βρέξει πρόσφατα, υπάρχουν πιθανότητες να υπάρχει λάσπη ή νερό. Αν δεν έχει βρέξει για λίγο, οι ίδιοι χωματόδρομοι και μονοπάτια πρόκειται να είναι στεγνά και σκονισμένα. Να είστε έτοιμοι φορώντας μπότες ή αδιάβροχα παπούτσια και ρούχα που δεν σας πειράζει να πάρει λίγο βρώμικο.

Μην ξεχάσετε την κάμερα ... Πλήρως φορτισμένη και με επιπλέον κάρτες μνήμης
Το Skagit Valley Tulip Festival είναι ένα όνειρο των φωτογράφων. Ακόμη και αν αγγίζετε μόνο μία φωτογραφική μηχανή μία φορά σε ένα μπλε φεγγάρι, σίγουρα θα θελήσετε να καταλάβετε το χρώμα και την ομορφιά που βιώνετε.

Να είσαι ευέλικτος
Ένα ταξίδι στα χωράφια της κοιλάδας Skagit περιλαμβάνει ένα ορισμένο βαθμό αβεβαιότητας. Ο καιρός, η κυκλοφορία και τα πλήθη είναι όλες οι μεταβλητές που θα είναι εκτός ελέγχου. Αφήστε νωρίς και να είστε έτοιμοι να μείνετε όλη την ημέρα, ώστε να μπορείτε να κάμψετε το δρομολόγιό σας.

Ο ήλιος μπορεί να περιμένει μέχρι αργά το απόγευμα για να βγει. Ένας αργά μετακινούμενος ελκυστήρας μπορεί να δημιουργήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας. Έχετε υπομονή και είστε ευέλικτοι. να χαλαρώσετε και να πάρετε την ομορφιά των αγροκτημάτων και των βουνών και του νερού γύρω σας.

Περιλάβετε άλλα αξιοθέατα στο ταξίδι σας
Το Φεστιβάλ Τουλίπες μπορεί να σας φέρει στην κοιλάδα Skagit, αλλά ενώ είστε εκεί, επωφεληθείτε από την ευκαιρία να απολαύσετε τα πολλά αξιοθέατα της περιοχής.

Υπάρχουν επίσης πολλά πράγματα διασκέδασης που μπορείτε να κάνετε στο δρόμο προς και από το Skagit Valley Tulip Festival, είτε έρχεστε από το βορρά είτε από το νότο.