Παρέλαση φωτός Phoenix Electric: Χειμερινές Νύχτες, Φωτιστικά Φωτισμού 2017

Μια Παραδοσιακή Παράδοση στην Κοιλάδα του Ήλιου

Το APS Electric Light Parade, μια από τις πιο σημαντικές και αγαπημένες παραδόσεις διακοπών στο Φοίνιξ, επιστρέφει στους δρόμους του κεντρικού Φοίνιξ το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017. Το θέμα της παρέλασης του 2017 είναι το Winter Nights, Dazzling Lights. Το Parade Electric Light περιλαμβάνει φώτα διακοπών για όλα, από περίτεχνα πλωτά σε μπάντες που κυκλοφορούν και αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες θεατές κατά μήκος της διαδρομής. Εκτός από τους πλωτήρες, θα λάβουν μέρος και ομάδες επιδόσεων και μπάντες.

Είναι μια γιορτή που είναι ιδιαίτερα διασκεδαστική για τα παιδιά της οικογένειάς σας.

Ηλεκτρική διαδρομή παρέλασης φωτός

Η παρέλαση αρχίζει στις 7 μ.μ. και ταξιδεύει κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου από τη λεωφόρο Montebello μέχρι την Camelback Road, ανατολικά στην Camelback στην έβδομη οδό και τον έβδομο δρόμο νότια προς την Indian School Road. Διαρκεί περίπου 45 λεπτά, αλλά ο χρόνος μπορεί να διαφέρει.

Τι πρέπει να ξέρετε

Η παρέλαση συνεχίζεται με βροχή ή λάμψη. Φέρτε κουβέρτες και καρέκλες έτσι ώστε να είστε άνετοι κατά μήκος της διαδρομής. Μπορείτε να φέρετε ένα ψυγείο για ποτά, αλλά αφήστε τα δοχεία αλκοόλης και γυαλιού στο σπίτι. Οι παρατηρητές παρατήρησης αρχίζουν συχνά να φτάνουν ώρες πριν από την παρέλαση για να διατηρήσουν τα σημεία τους, οπότε φτάνετε νωρίτερα, αν θέλετε να έχετε μια υπέροχη θέα. Μπορείτε να παρκάρετε στο δρόμο εάν είστε αρκετά τυχεροί για να βρείτε ένα σημείο ή σε ένα ιδιωτικό μέρος κοντά στη διαδρομή παρέλασης. Αν θέλετε να χαλαρώσετε το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να φτάσετε στη διαδρομή παρέλασης μέσω του σιδηροδρόμου Valley Metro Rail στο σταθμό Central και Camelback.

Ελέγξτε με το Υπουργείο Μεταφορών της Αριζόνα για λεπτομερείς ταξιδιωτικούς ή οδικούς περιορισμούς για αυτό το γεγονός. Καλέστε 5-1-1, έπειτα * 7. Η κλήση είναι δωρεάν.

Παρέλαση πλεύσης κρίνοντας

Εάν βρίσκεστε πραγματικά μέσα στα πλωτά, πηγαίνετε στην πλώρη παρέλασης που κρίνεται την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, από τις 5:30 έως τις 8 το βράδυ στην περιοχή διοργάνωσης εκδηλώσεων στην εκκλησία Baptist North Phoenix.

Εκεί θα δείτε τα φλοτέρ φωτισμένα και λαμπερά για επίσημη αναθεώρηση. Μπορείτε να πάρετε πολύ πιο κοντά στους πλωτήρες εδώ από ό, τι κατά τη διάρκεια της παρέλασης και να δείτε τις λεπτομέρειες. Και ως μπόνους, τα παιδιά μπορούν να παίξουν παιχνίδια διακοπών, να ζωγραφίσουν τα πρόσωπά τους και να συμμετάσχουν σε τέχνες και βιοτεχνίες στο χωριό του Σάντα. Μπορούν επίσης να λάβουν μια φωτογραφία με το Santa. Ο καθένας μπορεί να μπει δωρεάν στο χωριό του Σάντα.