Εργασία Visa στο Χονγκ Κονγκ

Πώς να αποκτήσετε μια επαγγελματική θεώρηση στο Χονγκ Κονγκ

Οι θεωρήσεις εργασίας στο Χονγκ Κονγκ καθίστανται όλο και πιο δύσκολες, καθώς οι περισσότερες δουλειές κάποτε πραγματοποιήθηκαν από δυτικούς εκπατρισμένους, οι οποίοι σήμερα καλύπτονται από τοπικούς επαγγελματίες ή μετανάστες από την ηπειρωτική χώρα. Μην αφήσετε αυτό να σας βάλει μακριά, το Χονγκ Κονγκ εξακολουθεί να είναι μια σημαντική βάση για την απασχόληση των εκπατρισμένων , απλά πρέπει να κάνετε την έρευνά σας πρώτα. Για να πάρετε τα χέρια σας σε βίζα εργασίας Χονγκ Κονγκ, πρέπει να εκπληρώσετε ορισμένα κάπως ασαφή κριτήρια (θα τα βρείτε παρακάτω).

Πρώτα χρειάζεστε μια προσφορά εργασίας

Προτού μπορέσετε να υποβάλετε αίτηση για θεώρηση εργασίας Χονγκ Κονγκ, πρέπει να λάβετε προσφορά εργασίας από εταιρεία στο Χονγκ Κονγκ. Αυτό, ιδανικά, πρέπει να γίνει πριν μετακομίσετε στο Χονγκ Κονγκ. Αυτό όμως δεν είναι πάντα πρακτικό και ενώ η Υπηρεσία Μετανάστευσης του Χονγκ Κονγκ λέει ότι δεν θα πρέπει να μετακομίσετε στο Χονγκ Κονγκ προτού λάβετε βίζα εργασίας, γνωρίζουν ότι αυτό δεν είναι πάντα δυνατό και ότι οι άνθρωποι πρέπει να βρίσκονται στο Χονγκ Κονγκ για αναζήτηση εργασίας. Εάν αποκτήσετε εργασία ενώ βρίσκεστε ήδη στο Χονγκ Κονγκ, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για θεώρηση εργασίας και η Υπηρεσία Μετανάστευσης σπάνια θα θέσει ερωτήσεις. Θα πρέπει να φύγετε και να επανεισάγετε στο Χονγκ Κονγκ για να ενεργοποιήσετε τη θεώρηση.

Μόλις λάβετε μια προσφορά εργασίας, η εταιρεία σας θα συνεργαστεί μαζί σας για την υποβολή αίτησης για θεώρηση του Χονγκ Κονγκ και ενώ οι περισσότερες αιτήσεις γίνονται δεκτές, ένας σημαντικός αριθμός απορρίπτεται.

Απαιτήσεις για τις θεωρήσεις εργασίας του Χονγκ Κονγκ

Τα κριτήρια που χρησιμοποιεί η Υπηρεσία Μετανάστευσης του Χονγκ Κονγκ είναι κάπως αδιαφανή, αλλά εδώ υπάρχουν μερικές βασικές οδηγίες.

Η Υπηρεσία Μετανάστευσης του Χονγκ Κονγκ είναι μια εξαιρετικά επαγγελματική οργάνωση και οι αιτήσεις για θεώρηση εργασίας διαρκούν συνήθως μεταξύ 7 και 8 εβδομάδων, παρόλο που μπορεί να υπάρξουν σημαντικές καθυστερήσεις σε περίπτωση που χρειάζονται περαιτέρω έρευνες.

Μπορείτε να βρείτε το πλήρες γραφειοκρατικό χαμηλό επίπεδο στον ιστότοπο της Υπηρεσίας Μετανάστευσης του Χονγκ Κονγκ.