Προφίλ του Ιστορικού Τραμ Tour Mega Cavern

Πιθανότατα ήσαστε στο ζωολογικό κήπο του Λούισβιλ, αλλά γνωρίζετε ότι ο μεγαλύτερος αριθμός ζωολογικού κήπου βρίσκεται πάνω από το σπήλαιο της Μεγάλης Λούισβιλ; Είναι ένα ανθρωπογενές σπήλαιο, αρχικά λατομείο ασβεστόλιθου, και έχει ανοιχτεί στους τουρίστες από το 2009. Για τους περιπετειώδεις υπάρχουν περιηγήσεις με φερμουάρ, ένα υπόγειο ποδηλατικό πάρκο με διαδρομές άνω των 320.000 τετραγωνικών ποδιών (το μόνο υπόγειο πάρκο ποδηλάτων στον κόσμο ), μια πορεία πρόκλησης των εναέριων σχοινιών, και για τους λάτρεις της ιστορίας, υπάρχουν ιστορικές εκδρομές με το τραμ.

Πώς να συμμετάσχετε σε μια περιοδεία Mega Cavern:

Η είσοδος στο Mega Cavern βρίσκεται νότια του ζωολογικού κήπου Louisville και βόρεια της οδού Watterson. Ολόκληρος ο τόπος ήταν κάποτε το Louismin Crushed Stone Mine και βρίσκεται ακριβώς στην πόλη. Οδηγίες μπορείτε να βρείτε εδώ. Υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης και μια σαφώς σημειωμένη πόρτα οδηγεί τους επισκέπτες κάτω από ένα διάδρομο γεμάτο με γεγονότα σχετικά με το σπήλαιο.

Παράδειγμα φαγοειδών:

• Το ορυχείο εξορύσσεται από τις αρχές της δεκαετίας του '30 έως τις αρχές της δεκαετίας του '70.

• Η μέση θερμοκρασία στο Mega Cavern είναι σταθερή 58 μοίρες.

• Οι περισσότεροι δρόμοι και αποθήκες στο υπόγειο διαθέτουν αισθητήρες κίνησης που ελέγχουν τα φώτα και εξοικονομούν ενέργεια.

• Το Louisville Mega Cavern είναι το μεγαλύτερο κτίριο στο Κεντάκι.

• Ένας θερμαντήρας 10 τόνων αφύγρανση 50.000 τετραγωνικά πόδια του χώρου.

Το διάδρομο οδηγεί τους επισκέπτες σε ένα κατάστημα με είδη δώρων όπου μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια τόσο για την ιστορική περιήγηση είτε για μια περιπετειώδη μέρα στις γραμμές φερμουάρ.

Αφού πετύχαμε τα εισιτήριά μας, εξετάσαμε τα σνακ, τα βράχια και τα μπλουζάκια προς πώληση. Μόλις ονομάστηκε η περιοδεία μας, φορτώσαμε σε μικρά ανοιχτά αυτοκίνητα που τραβήχτηκαν από ένα όχημα που μοιάζει με off-road Jeep. Ο ξεναγός μας ήταν χιουμοριστικός και ενημερωτικός. Ξεκίνησε την περιοδεία με τα αστεία και η ικανότητά του να αμφισβητεί τη δυνατότητα του σπηλαίου να είναι τρομακτικό βοήθησε να κρατήσει το φως της διάθεσης.

Κορυφαία 8 σπήλαια του Κεντάκυ

Σπήλαια Σχηματισμοί

Τι είναι το σπήλαιο της Μεγάλης Λούισβιλ:

Ξεκινώντας από μια περιήγηση στα αποθέματα άλατος της πόλης (για χειμερινές καιρικές συνθήκες), το τραμ κατεβαίνει στις πρώην περιοχές εξόρυξης. Χρησιμοποιώντας μανεκέν για να επεξηγήσουμε πού και πώς εξορύσσεται ο βράχος, ο οδηγός μας έδωσε πολλή ιστορία για το ορυχείο, το Λούισβιλ και τις δουλειές που διέθεσε το ορυχείο κατά τη διάρκεια των οικονομικών διακοπών του παρελθόντος.

Συνεχίζοντας, οι επισκέπτες μαθαίνουν ότι ο χώρος είναι εξοπλισμένος ως καταφύγιο ατομικής βόμβας κατά την εποχή της Κούβας Πυραυλικής Κρίσης κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Εισήχθη με μια αντίκα ταινία για να καθορίσει τη σκηνή, οι επισκέπτες ταξιδεύουν μέσα από μια περιοχή με ανδρείκελα σε κατάσταση επιβίωσης (με βιομηχανικά μεγέθους δοχεία νερού) και να μάθουν ότι η υπόγεια δεξαμενή είχε χώρο για 50.000 άτομα. Το ίδιο το σπήλαιο, καθώς και ο οποίος ήταν στη λίστα, ήταν εξαιρετικά μυστικές πληροφορίες.

Στρογγυλοποιώντας την περιήγηση, οι θεατές μαθαίνουν όλες τις τρέχουσες χρήσεις του Mega Cavern. Χρησιμοποιείται έντονα στο πρόγραμμα ανακύκλωσης της πόλης, υπάρχουν καλλιέργειες σκουληκιών που καλλιεργούν φανταστικό λίπασμα, αποθήκευση για διάφορες επιχειρήσεις στην πόλη (συμπεριλαμβανομένης της τέχνης για 21c ), και κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, το Mega Cavern φιλοξενεί το "Lights Under Louisville" φωτεινή ένδειξη που μπορεί να προβληθεί από μεμονωμένα οχήματα.

Μια περίληψη της ιστορικής περιοδείας του τραμ:

Η ιστορική περιοδεία του τραμ είναι εκπαιδευτική, ψυχαγωγική και θα αφήσετε με νέες ιδέες στην ιστορία της Λούισβιλ. Η περιοδεία μπορεί να είναι μια ωραία εισαγωγή στο σπήλαιο για εσάς και την οικογένειά σας πριν πάρετε τα μονοπάτια ποδηλάτου ή τις γραμμές φερμουάρ. Είναι εκπληκτικό το Mega Cavern που βρίσκεται κάτω από ένα αστικό κέντρο. Τούτου λεχθέντος, αφού ξοδέψατε ένα κομμάτι του χρόνου κάτω από το έδαφος (και βλέποντας τις μυστηριώδεις εμφανίσεις των μανεκέν που τέθηκαν για να απεικονίσουν ένα σενάριο καταφυγίου καταφυγίου) θα χαρούμε να βγούμε και να δούμε και πάλι τον ήλιο.

Mega Cavern
1841 Ave. Taylor.
Louisville, ΚΥ 40213
(877) 614-6342

Όπως συνηθίζεται στη βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν εισιτήρια για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων.