Πώς να κάνετε έναν προϋπολογισμό ταξιδιού για την Ισπανία

Η Ισπανία είναι μια από τις φθηνότερες χώρες της Ευρώπης για τους τουρίστες.

Πόσο θα πρέπει να έχετε προϋπολογισμό για το ταξίδι σας στην Ισπανία; Με το αδύναμο ευρώ, δεν θα χρειαστεί να είστε τόσο προσεκτικοί στο παρελθόν για να αποφύγετε να δαπανήσετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Κολύμβηση σε ένα σφιχτό προϋπολογισμό στην Ισπανία

Είναι εύκολο να ταξιδέψετε φτηνά στην Ισπανία χωρίς να υποβαθμίσετε τις διακοπές σας. Διαβάστε για μερικά παραδείγματα τις τιμές, ώστε να μπορείτε να υπολογίσετε πόσα ποσά για τον προϋπολογισμό για το ταξίδι σας στην Ισπανία.

Πόσο κοστίζει γύρω από την Ισπανία;

Όσον αφορά τα έξοδα που θα έχετε ως τουρίστας στην Ισπανία, μπορείτε να διαιρέσετε ευρέως την Ισπανία σε τρία τμήματα:

Ακολουθούν ορισμένοι δείκτες για το πόσο θα πρέπει να περιμένετε να πληρώσετε για τα πράγματα όταν βρίσκεστε στην Ισπανία.

Προϋπολογισμός διαμονής

Για ένα κρεβάτι σε ένα κοιτώνα σε ξενώνα νεολαίας, περιμένετε να πληρώσετε μεταξύ 13 € και 24 € ανά διανυκτέρευση, για ένα δίκλινο δωμάτιο σε μια σύνταξη, διπλάσιο εκείνου. Για 70 € ανά διανυκτέρευση, θα έχετε ένα πολύ ωραίο δωμάτιο. Βρείτε τις καλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στο Tripadvisor.

Φαγητό & Ποτό Προϋπολογισμός

Αλλά μην πάρετε τη δική μας λέξη γι 'αυτό. Ο Numbeo, ένας χώρος σύγκρισης κόστους ζωής, δίνει τις τιμές για τις τιμές των εστιατορίων στη Βαρκελώνη (δίνει πολύ παρόμοια στοιχεία για τη Μαδρίτη).

Είσοδος στις Προϋποθέσεις Προϋπολογισμού

Τα μουσεία και οι γκαλερί τέχνης ποικίλλουν πολύ από εντελώς δωρεάν έως περίπου 10 €. Αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε πολλά μουσεία, μπορεί να σας ενδιαφέρει μια Ισπανική κάρτα έκπτωσης . Αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει την αξία των χρημάτων σας!

Προϋπολογισμός Μεταφορών