Νερό Κόσμο Κολοράντο

Με μια σειρά από νεροτσουλήθρες και άλλα αξιοθέατα τοποθετημένα σε ένα γενναιόδωρο 64 στρεμμάτων, το Water World είναι ένα από τα μεγαλύτερα και αναμφισβήτητα τα καλύτερα πάρκα νερού στις ΗΠΑ και πέρα ​​από αυτά. Χρονολογείται από το 1979 και είναι ένα από τα παλαιότερα υδάτινα πάρκα. Εκτός από τον καθαρό αριθμό και την ποικιλία των τρόπων βροχής, το πάρκο διαθέτει επίσης αρκετά περίπλοκα και εξαιρετικά μοναδικά αξιοθέατα που συνδυάζουν τα στοιχεία αφήγησης ενός θεματικού πάρκου σκοτεινής διαδρομής (σκεφτείτε τους Πειρατές της Καραϊβικής ) με μια περιπετειώδη οικογένεια νερού πάρκου ποδηλασία.

Η διαδρομή του προς το κέντρο της Γης και ο χαμένος ποταμός των Φαραώ ξεχωρίζει πραγματικά από τα άλλα πάρκα.

Το πάρκο Κολοράντο δεν σκουπίζει στις συγκινήσεις. Από την έξι-ιστορική ψηλή ταχύτητα που ολισθαίνει προς τους λόφους με ψηλά τείχη, με μια βόλτα με μισό σωλήνα, με ένα δροσισμένο υδροπλάνο, με βόλτες με λεκάνη , υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να αντληθεί η αδρεναλίνη ενώ ψύχεται. Αλλά η Water World προσφέρει μια δέσμη διαφανειών και άλλων υδάτινων διασκέδασης για μικρά παιδιά, συμπεριλαμβανομένου του Wally World, μιας ολόκληρης αφιερωμένης περιοχής για τους λαούς. Παλαιότεροι, αλλά κάπως δειλοί επισκέπτες μπορούν επίσης να βρουν πολλά να κάνουν με ένα τεμπέλης ποταμό, μια πισίνα με κύματα και άλλα αξιοθέατα χαμηλής πρόσκρουσης.

Το πάρκο προσφέρει μια εντυπωσιακή ποικιλία από επιλογές για φαγητό, συμπεριλαμβανομένης της εξάπλωσης του all-you-can-eat, του γεύματος Buffet του Pharoah. Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να φέρουν τα δικά τους φαγητά και ποτά, ενώ το Water World προσφέρει χώρους για πικνίκ, κάτι που είναι ένα σπάνιο και ευπρόσδεκτο χαρακτηριστικό γνώρισμα μεταξύ των μεγάλων υδάτινων πάρκων. (Επίσης σπάνια και σίγουρα ευπρόσδεκτα: Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν.)

Τηλέφωνο:

303-427-SURF (7873)

Τοποθεσία

Federal Heights, Κολοράντο (κοντά στο Ντένβερ)

Πολιτική εισόδου:

Εκπτώσεις για επισκέπτες κάτω των 48 ιντσών ή ηλικίες 60 ετών και άνω. Οι επισκέπτες κάτω των 40 ιντσών είναι δωρεάν. Οι περασμένες περιόδους, οι ομαδικές χρεώσεις και τα συμβαλλόμενα μέρη είναι διαθέσιμα. Τα εκπτωτικά δελτία εισόδου με προκαταβολή αγοράς διατίθενται ηλεκτρονικά.

Κατευθύνσεις:

Η πραγματική διεύθυνση είναι 1800 W. 89η Λεωφόρος, Federal Heights, Κολοράντο 80260

Από το νότο: I-25 έως το Exit 219. Στρίψτε δυτικά στην 84η Λεωφόρο, μετά στρίψτε δεξιά στην οδό Pecos στην 88η Λεωφόρο. Το πάρκο βρίσκεται στα αριστερά.

Από το Βορρά: I-25 έως την έξοδο 220. Στρίψτε δυτικά στο Thornton Parkway, στη συνέχεια στρίψτε αριστερά στην οδό Pecos στην 88η Λεωφόρο. Το πάρκο είναι στα δεξιά.

Από τις ΗΠΑ 36 ή I-76: Από την έξοδο του δρόμου Pecos. Πηγαίνετε βόρεια στην οδό Pecos στην 88η Λεωφόρο. Το πάρκο βρίσκεται στα αριστερά.

Χαρακτηριστικά Water Park:

Σχεδόν κάθε είδος διαφάνειας και βόλτας προσφέρεται, συμπεριλαμβανομένης μιας έλξης σερφ , περιπέτεια με νερό, βόλτες με κύπελλα, βόλτες με οικογενειακές σχεδίες, διαφάνειες με σωλήνες, διαφάνειες σώματος, διαφάνειες ταχύτητας, τεμπέληδες ποτάμι, πισίνα με κύματα, και παιδικές περιοχές παιχνιδιού.

Νέα για το 2012:

Mile High Flyer
Ένα ανηφορικό περίγυρο νερού ενώνει την εντυπωσιακή σύνθεση των αξιοθέατων.

Επίσημη ιστοσελίδα:

Νερό Κόσμο Κολοράντο