Ουάσιγκτον Σαπουνιού Derby Box

4 Περισσότεροι από 60 ανήλικοι οδηγοί θα αγωνιστούν κάτω από το Capitol Hill στο Washington Soap Box Derby. Οι δρομείς μεταξύ των οκτώ και των 17 ετών θα ανταγωνίζονται σε τρία αγωνιστικά τμήματα All American Soap Box Derby: Απόθεμα, Super Stock και Masters. Κάθε χρόνο, το Διοικητικό Συμβούλιο της Greater Washington Soap Box Derby πρέπει να υποβάλει επίσημο αίτημα στο Κογκρέσο να λάβει άδεια για τη διεξαγωγή της κούρσας στους γηπεδούχους του Capitol, ο οποίος περιλαμβάνει αυτό το τμήμα της Constitution Avenue ακριβώς μπροστά από το Union Station.

Οι νικητές σε κάθε τμήμα θα προχωρήσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Soap Box Derby Race που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στο Akron, Ohio.

Ημερομηνία και ώρα: 18 Ιουνίου 2016, 8:30 - 17:30

Τοποθεσία: Λεωφόρος Συντάγματος στο Καπιτώλιο, μεταξύ New Jersey και Louisiana Avenues

Όλα τα τμήματα αγώνων του αμερικανικού σαπουνιού Derby Race

Το τμήμα μετοχών είναι το τμήμα εισόδου για παιδιά ηλικίας 8 έως 14 ετών που ζυγίζουν μέχρι 110 λίβρες. Το αυτοκίνητο Stock έρχεται ως έτοιμο για συναρμολόγηση κιτ. Είναι το ευκολότερο αυτοκίνητο για να χτίσει και να συναρμολογηθεί σε ένα Σαββατοκύριακο. Η βαφή δεν επιτρέπεται στο τμήμα μετοχών, επιτρέπονται μόνο αυτοκόλλητα. Ένας αγωνιστής τμήματος "Αποθέματος" με ρόδες και βάρους που προμήθευσε ο ιδιοκτήτης κοστίζει περίπου $ 600.

Το τμήμα Super Stock είναι το δεύτερο τμήμα για παιδιά ηλικίας 10 έως 17 ετών και ζυγίζει μέχρι 150 λίβρες. Το Super Stock αυτοκίνητο έρχεται ως έτοιμο για συναρμολόγηση κιτ. Αυτό το κιτ είναι λίγο πιο δύσκολο να συναρμολογηθεί από το αυτοκίνητο Stock.

Είναι δυνατή η ζωγραφική του αυτοκινήτου για το σχεδιασμό σας. Ένας αγωνιστής τμήματος "Αποθέματος" με ρόδες και ιδιοκτήτες που τροφοδοτούνται με βάρη κοστίζουν περίπου $ 650, συν το κόστος της ζωγραφικής εάν είναι επιθυμητό.

Το τμήμα Masters είναι το υψηλότερο επίπεδο του σαπουνιού Derby Racing. Πρόκειται για παιδιά ηλικίας 10 έως 17 ετών και ζυγίζουν μέχρι 170 λίβρες.

Το κιτ Masters περιλαμβάνει κομμάτια από υαλοβάμβακα, μηχανισμό κίνησης και σανίδα δαπέδου. Τελειώνει ως ένα ευρύχωρο στυλ πίσω αυτοκίνητο. Η κατασκευή ενός τυπικού αυτοκινήτου Masters μπορεί να διαρκέσει 1 έως 2 μήνες. Πρόκειται για ένα σοβαρό σχέδιο για όσους επιθυμούν να μάθουν δεξιότητες στην αεροδυναμική, το αμάξωμα αυτοκινήτων και την απλή μηχανική.

Για να έρθετε σε επαφή με τον διευθυντή κούρσας για να γίνετε αγωνιστής ή να δώσετε στον οργανισμό (άρθρο 501 (c) (3) μη κερδοσκοπικό), στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο washingtonsbd@yahoo.com. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κούρσα, ανατρέξτε στο ντοσιέ Derby του σαπουνιού της Μεγάλης Ουάσινγκτον και στο All American Box Derby Box