Το ανοιχτό τένις της Citi

Ένα από τα Top 20 τουρνουά στον κόσμο

Το Citi Open, πρώην το Legg Mason Tennis Classic, είναι μια εκδήλωση US Open Series με διαγωνισμούς για περισσότερα από 1,8 εκατομμύρια δολάρια στην αντιστάθμιση παικτών στο γήπεδο. Αυτή η παγκόσμια εκδήλωση τένις αναγνωρίζεται από το ATP World Tour ως ένα από τα 20 κορυφαία τουρνουά παγκοσμίως και η μέση προσέλευση είναι 72.000. Το Citi Open προσελκύει συνεχώς μερικούς από τους καλύτερους παίκτες του τένις από όλο τον κόσμο.

Επωφελείται από το Ίδρυμα Τέννις και Εκπαίδευση της Ουάσινγκτον (WTEF), μη κερδοσκοπικό οργανισμό που προσπαθεί να βελτιώσει τη ζωή των νέων στην περιοχή της Ουάσινγκτον μέσω δραστηριοτήτων τένις, εκπαίδευσης και κοινότητας.

Ημερομηνίες και τοποθεσία

Οι ημερομηνίες του Citi Open για το 2018 28 Ιουλίου-Αυγούστου. 5. Το τουρνουά θα παιχτεί στο 7,500 θέσεων William HG Fitzgerald Tennis Stadium στο Rock Creek Park Tennis Center στο Rock Creek Park, 16ος και Kennedy Street, NW, στην Ουάσινγκτον, DC

Στάθμευση

Ο χώρος στάθμευσης είναι πολύ περιορισμένος στο ίδιο το κέντρο τένις, οπότε συνιστάται οι θεατές να μεταφέρουν το μετρό στο σταθμό Van Ness-UDC. Η δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς θα λειτουργεί κάθε 10 με 12 λεπτά, αρχίζοντας μία ώρα πριν από την έναρξη των αγώνων και θα διαρκέσει μία ώρα μετά τον τελευταίο αγώνα. Μπορείτε επίσης να σταθμεύσετε στο σταθμό Van Ness-UDC του μετρό ή στο πάρκο στάθμευσης Landmark ή Πανεπιστημίου του Columbia και να πάτε με τα δωρεάν λεωφορεία.

Μπορείτε να παρκάρετε δωρεάν στα δύο γκαράζ, χάρη στο Citi Open. Απλά δείξτε το κομμάτι εισιτηρίων σας όταν φύγετε. Τα λεωφορεία κάνουν πινακίδες στη λεωφόρο Connecticut Avenue μπροστά από το σταθμό και αφήνουν τους αναβάτες στην κύρια πύλη του τουρνουά.

Αν αγοράσετε ένα τουρνουά ένα εβδομαδιαίο πακέτο εισιτηρίων, συμπεριλαμβάνεται ένα δελτίο στάθμευσης στο χώρο του ξενοδοχείου. Τα εισιτήρια για μονές συνεδρίες δεν περιλαμβάνουν περάσματα στάθμευσης στο χώρο.

Εισιτήρια

Μπορείτε να αγοράσετε μεμονωμένα εισιτήρια, εβδομαδιαία εισιτήρια σε ολόκληρο το τουρνουά ή μίνι-σχέδια, τα οποία είναι ένας λιγότερο δαπανηρός τρόπος για να δείτε μερικούς αγώνες. Υπάρχουν επίσης πόρτες καπακιού κάθε μέρα, κλινικές και ευτυχισμένες ώρες, αν θέλετε να πάτε all-in για αυτό το τουρνουά τένις. Οι κάτοχοι εισιτηρίων για τα πιο ακριβά καθίσματα έχουν πρόσβαση στο Βόρειο Καλυμμένο Θέα Θάλασσα, όπου θα βρείτε μπαρ, παραχωρήσεις και επιπλέον καθίσματα.

Πρώην πρωταθλητής Citi Open

Πρώην νικητές του Citi Open τα τελευταία χρόνια είναι ο Andy Roddick, ο Arnaud Clement, ο Juan Martin del Potro, ο David Nalbandian, ο Radek Stepanek, ο Alexandr Dolgopolov, ο Milos Raonic, ο Kei Nishikori, ο Gael Monfils, η Nadia Petrova, η Magdalena Rybarikova, , και η Yanina Wickmayer.

Σχετικά με το WTEF

Το Ίδρυμα Τένις & Εκπαίδευσης της Ουάσινγκτον είναι μια κορυφαία εκπαιδευτική οργάνωση και οργάνωση τένις για παιδιά που δεν καλύπτονται, παρέχοντας την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση, πόρους και καθοδήγηση για την οικοδόμηση πρωταθλητών ζωής. Η αποστολή του οργανισμού είναι να κρατά τα παιδιά μακριά από τους δρόμους της πόλης και να τα εμπλέκει σε παραγωγικές δραστηριότητες που ενσταλάζουν την αυτοπεποίθηση και την πειθαρχία. Παρέχουν επίσης ευκαιρίες για τα παιδιά να αποκτήσουν ακαδημαϊκές και αθλητικές υποτροφίες για το κολλέγιο.

Για όσους δεν είναι κολλεγιακοί δεσμοί, το WTEF προσφέρει βοήθεια για την ένταξη στο εργατικό δυναμικό και την πραγματοποίηση καλών επιλογών ζωής.