Εθνική Πινακοθήκη γλυπτικής τέχνης στην Ουάσιγκτον, DC

Ένα όμορφο πράσινο χώρο για να χαλαρώσετε κατά μήκος του National Mall στο DC

Το 1999, η Εθνική Πινακοθήκη γλυπτικής τέχνης της Εθνικής Πινακοθήκης, με έδρα το National Mall στην Ουάσινγκτον, άνοιξε το 1999. Μέσα από τον όμορφα διαμορφωμένο ανεπίσημο κήπο, 17 μεγάλα γλυπτά εκτίθενται από διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες όπως οι Louise Bourgeois, Mark di Suvero , Roy Lichtenstein, Claes Oldenburg και Coosje van Bruggen και ο Tony Smith. Ο κήπος προσφέρει ένα υπέροχο σκηνικό για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε μοντέρνα τέχνη καθώς και δέντρα, ανθισμένα δέντρα, θάμνους, καλύμματα εδάφους και πολυετή φυτά

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού τα βράδια της Παρασκευής, οι τζαζ μουσικοί ψυχαγωγούν τους επισκέπτες από την αντανακλαστική πισίνα στην Jazz στον κήπο. Το χειμώνα, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν παγοδρομία σε αυτό το υπέροχο σκηνικό. Αναψυκτικά είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο στο Pavilion Café που βρίσκεται δίπλα στον κήπο.

Κήπος Γλυπτικής

Εθνική Πινακοθήκη τέχνης , 7η Στ. Και Σύνταγμα Ave., ΒΔ. Washington, DC (202) 737-4215

Υπάρχουν έξι δημόσιες εισόδους στον Κήπο Γλυπτικής. Μπορείτε να φτάσετε στον κήπο από τη λεωφόρο Constitution στην 9η οδό NW, από την 7η οδό NW, ακριβώς απέναντι από την είσοδο του κτιρίου West Gallery ή από το National Mall μεταξύ 7ου και 9ου δρόμου NW. Δείτε ένα χάρτη του National Mall.

Γλυπτική Ώρες κήπου

Ο Κήπος Γλυπτικής είναι ανοιχτός κατά τη διάρκεια των κανονικών ωρών της Γκαλερί, από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 10:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. και την Κυριακή από τις 11:00 π.μ. έως τις 6:00 μ.μ. Η ώρα των Γλυπτών του Κήπου παρατείνεται μέχρι τις 21 μ.μ.

Η Γκαλερί είναι κλειστή στις 25 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου.

Pavilion Cafe

Το καφέ είναι ανοιχτό όλο το χρόνο και προσφέρει πανοραμική θέα στον Κήπο Γλυπτικής. Το μενού περιλαμβάνει πίτσες, σάντουιτς, σαλάτες, επιδόρπια και ποτά. Το καφέ προσφέρει πανοραμική θέα στον Κήπο Γλυπτικής και ένα ωραίο μέρος για να απολαύσετε ένα σνακ ή ελαφρύ γεύμα.

Οι ώρες είναι Δευτέρα-Πέμπτη και Σάββατο, 10:00 π.μ.-6:00 μ.μ. Παρασκευή 10:00 π.μ.-8:30 μ.μ. (Μέχρι 3 Οκτωβρίου) Κυριακή, 11:00 π.μ.-6:00 μ.μ.

Παγομηχανές

Το παγοδρόμιο είναι ανοιχτό στα μέσα Νοεμβρίου μέχρι τα μέσα του Μαρτίου επιτρέποντας τον καιρό. Δευτέρα-Πέμπτη, 10:00 π.μ.-9:00 μ.μ. Παρασκευή και Σάββατο, 10:00 π.μ.-11:00 μ.μ. Κυριακή, 11:00 π.μ.-9:00 μ.μ.

Παροχές παγοδρομίας

Δύο ώρες συνεδρίασης (αρχής γενομένης από την ώρα) $ 8 για ενήλικες, $ 7 για σκέιτερ ηλικίας 50 ετών και άνω, παιδιά ηλικίας 12 ετών και κάτω, ή φοιτητές με έγκυρο αναγνωριστικό σχολείου, $ 3 για ενοικιάσεις Skate (ταυτότητα απαιτούμενη ως προκαταβολή). Τα ντουλάπια είναι διαθέσιμα για $ 0.50 (απαιτείται προκαταβολή $ 5)

Μαθήματα πατινάζ

Τα μαθήματα παγοδρομίας είναι διαθέσιμα για όλες τις ηλικίες μέσω του προγράμματος Skate με τα αμερικανικά προγράμματα που σχεδιάστηκε από την Αμερικανική ένωση παγοδρομίου.