Εκδηλώσεις Δεκεμβρίου - Ράλεϊ - Ντάρχαμ - Τσάπελ Χιλ

Δραστηριότητες - Δεκέμβριος - Raleigh - Durham - Chapel Hill

Φωτίστε τις διακοπές σας - 3-4 Δεκεμβρίου

Το Light Up Your Holidays είναι μια νέα παράδοση διακοπών στο κέντρο της πόλης Raleigh. Τοπικές τέχνες και πολιτιστικές ομάδες θα παρουσιάσουν σειρά υπαίθριων και εσωτερικών εκδηλώσεων που θα ευχαριστήσουν ολόκληρη την οικογένειά σας! Ο δήμαρχος του Raleigh, Charles Meeker, θα ξεκινήσει τις γιορτές στις 3 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. μπροστά από το Κέντρο Ενεργειών Τεχνών Progress, όταν θα «γυρίσει τον διακόπτη» για να φωτίσει ένα θόλο αστραφτερών αστέρων πάνω από το Lichtin Plaza.

Τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο σταματήστε από τις 6 μ.μ. έως τις 10 το βράδυ για να δείτε τα δημιουργικά ελαφριά γλυπτά που έχει αναθέσει η Artsplosure, να περπατήσετε στο παρελθόν με τα παράθυρα στο AJ Fletcher Theatre και να δείτε διακοσμητικά χριστουγεννιάτικα δέντρα, τα τρία θεαματικά εξωτερικά λόμπι του Ενεργειακού Κέντρου Προόδου για την Τέχνη. Ραλέι.

Μια γεύση του λιανικού εμπορίου - 4 Δεκεμβρίου

Δείγμα 31 από τα πιο μοναδικά καταστήματα της πόλης, ενώ απολαμβάνει ελαφριά τσιμπήματα από δημοφιλή εστιατόρια. Οι έμποροι λιανικής πώλησης θα προσφέρουν προσφορές πρώιμων πτηνών από τις 10 π.μ.-12 μ.μ. και όλοι οι συμμετέχοντες θα προσφέρουν εκπτώσεις όλη την ημέρα. Αρχίζοντας από το μεσημέρι, οι έμποροι λιανικής πώλησης θα παράσχουν γευστικές δοκιμές (διαθέσιμες ενώ οι προμήθειες θα διαρκέσουν) με τα τοπικά εστιατόρια. Ενώ ψωνίζετε, απολαύστε απογευματινές παραστάσεις από υπαίθριους διασκεδαστές. Ένας τρίτος δίαυλος R-LINE θα κυκλοφορεί καθ 'όλη τη διάρκεια του συμβάντος. 10 π.μ. - 4 μ.μ. Raleigh.

Το 18ο ταξίδι του Studio Chatham στις 4-5 και 11-12 Δεκεμβρίου

Κάθε χρόνο, ο Chatham Artists Guild παρουσιάζει το Chatham Studio Tour, όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μια ξενάγηση με τη βοήθεια των δεκάδων τοπικών καλλιτεχνών. 10-5 μ.μ. Chatham County.

Αστέρι της Βηθλεέμ Εμφάνιση στο πλανητάριο Morehead - Συνεχίζεται μέχρι την 1η Ιανουαρίου

Στο "Αστέρι της Βηθλεέμ", η επιστήμη διερευνά το μυστήριο που περιβάλλει ένα θρυλικό ουράνιο γεγονός. Ένα από τα πιο εκτεταμένα πλανητάρια στον κόσμο, το "Star" πλέκει την τέχνη, τη μουσική και την επιστήμη σε μια συναρπαστική παράδοση διακοπών. Το "Star" είναι ένα από τα τρία shows του πλανητάριου για το πρόγραμμα Morehead για τις αργίες και παρουσιάζεται στην αρχική αναλογική του μορφή. Chapel Hill

Ανοιχτό τραγούδι του Μεσσίας του Χάντελ - 4 Δεκεμβρίου

Συμμετοχή στο Ίδρυμα Wesley, το υπουργείο Ηνωμένων Μεθοδιστικών Πανεπιστημίων στο UNC-Chapel Hill, για το 45ο ετήσιο ανοιχτό τραγούδι του Μεσσία του Χάντελ. Ελεύθερη και ανοιχτή σε όλα τα μέλη της κοινότητας. 7 μ.μ. Chapel Hill.

Δώδεκα Drummers Drumming - 4 Δεκεμβρίου

Το Carolina Inn θα γιορτάσει για άλλη μια φορά την εποχή με γοητευτικές διακοσμήσεις εμπνευσμένες από το παραδοσιακό τραγούδι διακοπών "Οι Δώδεκα Ημέρες των Χριστουγέννων". Συμμετάσχετε στον εορτασμό καθώς ξεκινούν τον μήνα των εορτασμών με ένα Κοινοτικό Ανοιχτό Σπίτι που διαθέτει τοπικούς μουσικούς, πολλά εκθέματα της Carolina Inn και διασκέδαση για όλη την οικογένεια. 12-5 μ.μ. Chapel Hill.

Εκδήλωση καύσης πλοίων στο διεθνή - 5 Δεκεμβρίου

Τα διεθνή βιβλία θα φιλοξενήσουν το πειραματικό / περιβαλλοντικό ροκ συγκρότημα BOAT BURNING. Το Boat Burning ειδικεύεται στην "σκληρή ατμόσφαιρα": διαστημικά, μελωδικά, συναισθηματικά όργανα που αποτελούνται εξ ολοκλήρου αυτή τη στιγμή.

Διαθέτοντας κιθάρες, ταινίες, κρουστά, τσέλο και διάφορα όργανα που βρέθηκαν και καλλιτέχνες, κάθε συναυλία της Boat Burning είναι ένα πραγματικά μοναδικό γεγονός. 4-6 μ.μ. Chapel Hill.

Δείπνο μπίρας στο Cypress on the Hill - 8 Δεκεμβρίου

Συμμετάσχετε στο Cypress στο Hill για το πρώτο δείπνο τους (και πολύ ιδιαίτερο) για μπίρα. Το Cypress θα εξυπηρετεί 5 σειρές αστρικών παρουσιάσεων του Chef Gallis, σε συνδυασμό με 5 βραβευμένες μπύρες της Foothills Brewing Company. 40 δολάρια. Απαιτείται κράτηση. 7 μ.μ. Chapel Hill.

Μικρά Θαύματα Tour & Art Project - 8 Δεκεμβρίου

Η γκαλερί τέχνης FRANK και ο συνεργάτης του παιδικού μουσείου Kidzu για την εκδρομή του εκθεσιακού βιβλίου Small Wonders της FRANK και στη συνέχεια το ταξίδι πίσω στο Kidzu για να εξερευνήσετε την εκτύπωση και να δημιουργήσετε μικρά θαύματα! $ 12 ανά παιδί, ηλικίας 4 και άνω.Η εγγραφή απαιτείται. 4 μ.μ. Chapel Hill.

"Η ζωή σε μια σταγόνα βροχής και πέρα" - 9 Δεκεμβρίου

Το Εθνικό Μουσείο Φυσικών Επιστημών παίρνει μοναδική ματιά στη βιοποικιλότητα του τροπικού δάσους. Ταξιδέψτε σε μια από τις τελευταίες μεγάλες περιοχές άγριας φύσης στον πλανήτη μας - το μαγεμένο τροπικό δάσος της Μεγάλης Αρκούδας της Βρετανικής Κολούμπια - και ανακαλύψτε την πλούσια ιστορία της ζωής που εμφανίζεται στους πιο μικρούς οργανισμούς που ζουν ψηλά στα τζάμια των τροπικών δασών, καθώς και σε μερικούς από τους μεγαλύτερους κατοίκους των δασών που εξαρτώνται από τα ποτάμια και τις εκβολές της περιοχής. 7 μ.μ. Raleigh.

Θαύμα στην οδό Fayetteville - 11 Δεκεμβρίου

Το θαύμα στην οδό Fayetteville στο Μουσείο της Πόλης του Raleigh θα σας μεταφέρει πίσω στην ώρα σας για ένα διασκεδαστικό, ιστορικό εορτασμό των διακοπών. Ελάτε να παρακολουθήσετε την αρχική έκδοση 1947 του Miracle στην 34η οδό. Τι είναι το ταξίδι στις ταινίες χωρίς απολαύσεις; Απολαύστε το μηλίτη και τα εορταστικά μπισκότα μαζί μας. Εξερευνήστε την δημιουργική πλευρά σας καθώς δημιουργούμε διακοσμητικά Χριστουγέννων και άλλες διακοσμήσεις διακοπών. $ 5 ανά οικογένεια. 1-4 μ.μ. Raleigh.

2η ετήσια γερμανική αγορά Χριστουγέννων - 11 Δεκεμβρίου

Το Guglhupf Cafe ζωντανεύει με αυτή την εορταστική αγορά! Ζωντανή μουσική, φαγητό, ζεστό κρασί και μηλίτη, δώρα διακοπών, τέχνες και συλλεκτικά αντικείμενα από 10 εθνικά αναγνωρισμένους καλλιτέχνες από το Νότο, δωρίζουμε ένα βιβλίο στο βιβλίο Book Harvest drive. 10 π.μ. - 5 μ.μ. στο Durham.

Εξοχικό σπίτι Tour - 11-12 Δεκεμβρίου

Η κοινωνία συντήρησης του Chapel Hill θα έχει την ετήσια περιοδεία διακοπών της στην περιοχή Cameron-McCauley, μία από τις παλαιότερες περιοχές της πόλης. Έντεκα στάσεις, συμπεριλαμβανομένων 10 ιστορικών σπιτιών και το The Carolina Inn. $ 20 εκ των προτέρων και $ 25 στην πόρτα. 1-5 μ.μ. Chapel Hill.

Holiday Springs and Sprockets - Τέχνη που κινείται - Συνεχίζεται μέχρι τις 4 Ιανουαρίου

Για άλλη μια φορά, το Εθνικό Μουσείο της Ζωής και της Επιστήμης μετατρέπεται σε έναν κόσμο μηχανικών θαυμάτων και αριστοκρατικού μαγείας μέσω της τέχνης του Steve Gerberich. Με πέντε μεγάλης κλίμακας γλυπτά και εγκαταστάσεις με θέμα τις διακοπές, η τέχνη του Gerberich διερευνά τις επιστημονικές αρχές με δημιουργικούς τρόπους που προσελκύουν τόσο παιδιά όσο και ενήλικες. Δωρεάν με εισδοχή στο Μουσείο. Durham.

Διακοσμητικό σπίτι με μελιτζάνες - 18 Δεκεμβρίου

Τα παιδιά θα γνωρίσουν τη διασκέδαση του να διακοσμήσουν ένα σπίτι με μελόψωμο στο Παιδικό Μουσείο Kidzu. Κάθε συμμετέχων θα λάβει μια μη κτερισμένη μελόψωμο σπίτι με παγωμένο, ξυρισμένο νιφάδες καρύδας νιφάδες και διακοσμήσεις καραμελών. $ 15 ανά σπίτι (2 παιδιά μπορούν να μοιραστούν ένα σπίτι), μόνο 10 σπίτια ανά συνεδρία. Για παιδιά 3-10 ετών. Απαιτείται εγγραφή. 2-3 μ.μ. ή 4-5 μ.μ. Chapel Hill.