Δίδυμοι γεφυροί κανό και κάμπινγκ, Δυτική πεδιάδες, Μιζούρι

Campground Review Υποβλήθηκε από Kathryn

Δίδυμα γεφύρια κανό και κατασκήνωση
Τοποθεσία: Δυτική πεδιάδες, Μιζούρι
Τελευταία επίσκεψη: Μάιος, 2012
Πώς βρέθηκε: Κάμπινγκ εκεί πριν.
Πώς κατασκήνωση: Tnt

Ανασκόπηση και περιγραφή του Campground

Περιγραφή: Το χειρότερο κάμπινγκ που έχω πάει ποτέ. Έχω κάμπινγκ και επιπλέων σε διάφορα μέρη σε όλο το S. Missouri και είμαι αρκετά χαρούμενος με κάθε campground. Αυτό το κάμπινγκ έχει έναν ιδιοκτήτη που αγνοεί την ησυχία μετά τις 11 μ.μ. για τους φίλους του, ενώ τραγουδούν καραόκε (αρκετά δυνατά, θα προσθέσω) μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα, ακόμα και όταν άλλοι κατασκηνωτές διαμαρτύρονται.

Η ανταπόκρισή του σε εμάς ήταν μια φλέβα "ζεις μόνο μία φορά". Δεν μπορούσαμε να μοιραστούμε το χιούμορ του όταν είχαμε ένα 9ωρο ταξίδι επίπλων το επόμενο πρωί και τρία μικρά παιδιά μαζί μας.

Το επόμενο πρωί, η γυναίκα που εργαζόταν στο γραφείο δεν μπόρεσε να μας πει πότε έπρεπε να συναντήσουμε το λεωφορείο για το ταξίδι με πλωτήρα και σχεδόν χάσαμε το λεωφορείο (θα είχαμε δεν ανεβαίναμε πάλι εκεί για να ρωτήσουμε για την παραλαβή ξανά). Το πλωτήρα ήταν όμορφο, καθώς ο Λευκός ποταμός είναι όμορφος και φτάσαμε στη θέση pick-up 45 λεπτά νωρίτερα. Άλλοι οδηγοί λεωφορείων ραδιόταν στο ότι είχαμε φτάσει, αλλά ο ιδιοκτήτης (κρεμασμένος πάνω, είμαι σίγουρος), δεν εμφανίστηκε μέχρι την αποβάθρα μέχρι σχεδόν 30 λεπτά μετά το χρόνο που έπρεπε να είμαστε εκεί (σχεδόν δύο ώρες αναμονής , αλλά η διαδρομή προς την αποβάθρα απέχει μόνο 30 λεπτά με το αυτοκίνητο από τα campgrounds). Στη συνέχεια μας έδωσε εντολή να καθίσουμε στην αριστερή πλευρά του σχολικού λεωφορείου καθώς υπήρχε ένα ελαστικό επάνω σε έναν από τους πίσω δεξιούς τροχούς και δεν θέλαμε να βάλουμε πολύ βάρος σε αυτή την πλευρά για να αποφύγουμε να σκάσει ο άλλος τροχός.

Στη συνέχεια προχωράει σε μια επιπλέον στάση σε μια άλλη αποβάθρα για να πάρει επιπλέον πλωτήρες - γεμίζοντας στη συνέχεια το λεωφορείο που λείπει από τροχό, πρόσθεσε άλλα 30 λεπτά στο ταξίδι, σε καμπύλες στενούς δρόμους. Φοβόμασταν ότι το λεωφορείο θα κυλούσε.

Η δεύτερη νύχτα ήταν μια άλλη θορυβώδης, καθώς ο κανόνας του θορύβου δεν επιβλήθηκε και ο άνθρωπος που κάναμε δίπλα μας φώναζε μέχρι την 1η π.μ. και φώναζε.

Αυτή η εγκατάσταση δεν απασχολεί αρμόδιους υπαλλήλους και ο ιδιοκτήτης, ο Jim, δεν είναι πρόθυμος να αντιμετωπίσει προβλήματα. Όταν παραπονέψαμε στη γυναίκα στο γραφείο, είπε ότι θα έστειλε τον ιδιοκτήτη στο στρατόπεδό μας, τότε δεν ήρθε ποτέ. Τον αντιμετωπίσαμε αμέσως πριν φύγουμε και έκανε δικαιολογίες και ψέματα για να μας ενημερώσει για το χρόνο παραλαβής του λεωφορείου και το αργά το βράδυ που είχαν. Μην σπαταλάτε χρόνο ή χρήμα εδώ, υπάρχουν πολλά άλλα campgrounds για να διαλέξετε!

Πλεονεκτήματα, Μειονεκτήματα, Αξιοθέατα και Πρόσθετα σχόλια

Πλεονεκτήματα: Ο Λευκός ποταμός είναι όμορφος και ο πλωτήρας από τη Γέφυρα του Μπλερ στο Dawt Mill ήταν τέλειος.

Ακόμη και με αυτή την εμπειρία κάμπινγκ και τα δικά μας καταλύματα, θα έλεγα ότι τα σπίτια μπάνιου και οι εγκαταστάσεις είναι τόσο καλά διατηρημένα, ακόμη και η πιο ιδιαίτερη "μαμά των μαμάδων" θα επέτρεπε στα παιδιά τους την πρόσβαση.

Όχι μόνο αυτό το campground συντηρείται σχολαστικά, αλλά το προσωπικό και οι κατασκηνωτές είναι πολύ φιλικοί, ευγενικοί και διασκεδαστικοί. Συναντήσαμε μερικά από τα ωραιότερα κατασκηνωτές που μοιράστηκαν τις φωτιές τους, τις ιστορίες και τις εμπειρίες που μας έδωσαν ως νέους ιδιοκτήτες ρυμουλκούμενων, κάποιες καλές συμβουλές και καλές γέλιες.

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα αυτό το campground για οικογένειες με παιδιά όλων των ηλικιών, με γήπεδο μπάσκετ, αίθουσα παιχνιδιών και golf putt-putt, ο καθένας έχει κάτι να κάνει όταν δεν ψαρεύει, κολυμπά ή απλά απολαμβάνει τις φλόγες της φωτιάς.

Μειονεκτήματα: οι εργαζόμενοι ήταν ανίκανοι και απρόθυμοι να χειριστούν προβλήματα όταν προέκυψαν.

Βαθμολογία: 1

Missouri Camping και ταξιδιωτικές πληροφορίες

Το Μισσούρι ψηφίστηκε ως το καλύτερο κράτος κατασκήνωσης στα Βραβεία Αναγνώρισης του 2012. Μάθετε περισσότερα για το κάμπινγκ του Μιζούρι και διαβάστε σχετικά με τα Top 5 κράτη για να βυθίσετε μια σκηνή .