Εθνικό Πάρκο Mall στην Ουάσιγκτον

Δεδομένου ότι ο δημόσιος χώρος στάθμευσης είναι πολύ περιορισμένος κοντά στο National Mall της Ουάσιγκτον, είναι καλή ιδέα να σχεδιάσετε μπροστά, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την επίσκεψή σας χωρίς να ξοδέψετε πολύ χρόνο οδήγησης γύρω από το ψάξιμο για ένα διαθέσιμο σημείο. Ο παρακάτω οδηγός παρέχει συμβουλές και προτάσεις σχετικά με την εύρεση των ευκολότερων χώρων στάθμευσης στην καρδιά της πρωτεύουσας του έθνους. Η στάθμευση στο δρόμο στις πιο πολυσύχναστες περιοχές της πόλης περιορίζεται κατά τις ώρες πρωινής και βραδινής βιασύνης (7: 00-9: 30 π.μ. και 4: 00-6: 30).

Υπάρχουν πολλοί μετρημένοι χώροι στάθμευσης στο National Mall κατά μήκος των Madison και Jefferson Drives μπροστά από τα μουσεία Smithsonian, αλλά συνήθως γεμίζουν γρήγορα και ο χώρος στάθμευσης στο δρόμο περιορίζεται σε δύο ώρες.

Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης και ειδικά γύρω από την περιοχή National Mall είναι να πάρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αν επιλέξετε να παρκάρετε σε ένα γκαράζ ή δημόσιο χώρο στάθμευσης στο κέντρο της πόλης, θα πρέπει να περιμένετε να περπατήσετε σε καλή απόσταση από τα δημοφιλή αξιοθέατα της Ουάσιγκτον, DC.

Μεγάλοι χώροι στάθμευσης και πρόσβαση στο National Mall

Ανατολικό πάρκο Potomac Park / Hains : Οχάιο Drive. 320 θέσεις στάθμευσης. Αυτό το πάρκινγκ είναι ΔΩΡΕΑΝ και βολικό για τη λεκάνη της παλίρροιας και το μνημείο του Jefferson . Απέχει λιγότερο από 1,6χλμ. Από τα μουσεία Smithsonian.

Union Station : Λεωφόρος Μασαχουσέτης 50, ΝΕ. Περισσότερα από 2.000 θέσεις στάθμευσης. Τιμές: $ 8-22. Το γκαράζ είναι κοντά στο ανατολικό άκρο του National Mall κοντά στο κτήριο του Καπιτώπου των ΗΠΑ.

Για να φτάσετε στο δυτικό άκρο του εμπορικού κέντρου (και της λεκάνης απορροής), πάρτε ένα λεωφορείο για $ 5 ή οδηγήστε το μετρό προς το σταθμό Smithsonian. Αυτό είναι επίσης ένα σημείο εκκίνησης για περιηγήσεις στα αξιοθέατα, όπως το Old Town Trolley και το DC Ducks.

Κτίριο Διεθνούς Εμπορίου Ronald Reagan : 1300 Pennsylvania Ave. NW. Περισσότερα από 2.000 θέσεις στάθμευσης.

Τιμές: $ 10-23. Η πρόσβαση είναι διαθέσιμη από τη λεωφόρο Pennsylvania και μέσω δύο εισόδων στην 14η οδό. Το γκαράζ είναι κοντά στο National Mall, το Εθνικό Θέατρο και το Freedom Plaza.

Colonial Parking Garages: Η Colonial διαθέτει πολλά γκαράζ στο Washington, DC. Ορισμένες από τις πλησιέστερες τοποθεσίες στο National Mall περιλαμβάνουν:

Διαχείριση Πάρκινγκ, Inc. : PMI είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους στάθμευσης στην Ουάσιγκτον. Ορισμένες τοποθεσίες κοντά στο National Mall περιλαμβάνουν:

Πάρκινγκ για άτομα με ειδικές ανάγκες

Προσβάσιμες ζώνες φόρτωσης επιβατών στο National Mall:

Χώρος στάθμευσης Γκαράζ Κοντά στο Εθνικό Λεωφορείο με Προσβάσιμο Χώρο Στάθμευσης:

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες στην Ουάσινγκτον, DC

Μακροχρόνια στάθμευση

Χώρος στάθμευσης στην Ουάσιγκτον, DC είναι ακριβό. Εάν επισκέπτεστε για λίγες μέρες, οι επιλογές στάθμευσης είναι περιορισμένες, αλλά υπάρχουν μερικές εναλλακτικές θέσεις στάθμευσης που θα σας εξοικονομήσουν χρήματα.