Εξερευνώντας το κτήριο Ronald Reagan στην Ουάσιγκτον, DC

Όλα για το κτίριο Ronald Reagan και το διεθνές εμπορικό κέντρο

Το Ronald Reagan Building και το Διεθνές Εμπορικό Κέντρο είναι ένα κτίριο ορόσημο που βρίσκεται στην καρδιά της Ουάσιγκτον, DC κοντά σε πολλά από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα της πόλης. Χτισμένο στη δεκαετία του 1990, το κτίριο διαθέτει δραματικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου ενός κεραμιδιού γυάλινου φεγγίτη στο αίθριο διαμέτρου 170 ποδιών. Φιλοξενεί τις διεθνείς εμπορικές επιχειρήσεις, το μόνιμο θέατρο για την κωμωδία, το Capitol Steps, ένα γήπεδο τροφίμων και εγκαταστάσεις για συνέδρια και γάμους.

Η υπαίθρια πλατεία διαθέτει γλυπτά και μνημεία προς τιμήν του Προέδρου Reagan. Στην είσοδο του Woodrow Wilson Plaza βρίσκεται ένα τμήμα ύψους 9 ποδιών του τείχους του Βερολίνου, το οποίο δωρήθηκε ως αναγνώριση της ηγεσίας του Ρέιγκαν στην καταστροφή του τείχους. Οι ελεύθερες υπαίθριες συναυλίες πραγματοποιούνται έξω στο Woodrow Wilson Plaza κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Να φτάσετε στο κτήριο Ronald Reagan

Διεύθυνση: 1300 Pennsylvania Ave., NW Ουάσινγκτον, DC Ο κοντινότερος σταθμός του μετρό είναι το Ομοσπονδιακό Τρίγωνο. Δείτε ένα χάρτη . Υπάρχουν έξι μεγάλες εισόδους στο κτίριο, που βρίσκονται σε: 14th Street, 13 1/2 Street, Pennsylvania Avenue, Moynihan Plaza, Woodrow Wilson Plaza και το μετρό. Κατά την είσοδο, όλοι οι επισκέπτες πρέπει να περάσουν από μια είσοδο ασφαλείας.

Χώρος στάθμευσης: Το κτήριο Ronald Reagan στεγάζει ένα 24ωρο / 2.000 χώρο στάθμευσης, ανοιχτό για το κοινό, με 3 εισόδους / εξόδους. Το κόστος στάθμευσης για ένα σαββατοκύριακο ή τις καθημερινές μετά τις 5:00 μ.μ. είναι ένα κατ 'αποκοπή ποσό των $ 13 ανά όχημα.

Για τους επισκέπτες που θα διαμείνουν σε κοντινά ξενοδοχεία, το κόστος για την ολονύκτια στάθμευση θα είναι 26 € ανά διανυκτέρευση (Παρασκευή μετά τις 5 μ.μ. έως Κυριακή μόνο) ή 35,00 € ανά διανυκτέρευση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Capitol Βήματα
Τα βήματα του Capitol εκτελούν ζωντανή πολιτική μουσική σάτιρα στις 7:30 μ.μ. κάθε Παρασκευή και Σάββατο το βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τα βήματα Capitol

Δείπνο

Με το καθιστικό για να φιλοξενήσει το 1000, το Food Court προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών γρήγορου φαγητού, όπως το 14th Street Deli, η πρωτότυπη Τουρκία της Bassett, η Καλιφόρνια της Τορτίλας, το City Lights of China Express, το Everything Yogurt and Salad Café, οι Flamers Charbroiled Hamburgers and Chicken, Gelatissimo, Τυρί, Kabuki Sushi και Teriyaki, το Cajun Grill της Kelly, τα Cookies & παγωτό του Larry, το Nook, η Quick Pita, η μπριζόλα και η σχάρα R & B, ο καφές του Saxby, ο Sbarro, ο Smoothie King και ο υπόγειος σιδηρόδρομος. Οι πωλητές υπόκεινται σε αλλαγές. Ώρες: Δευτέρα-Παρασκευή: 7:00 π.μ. - 7:00 μ.μ. Σάββατο: 11:00 π.μ. - 6:00 μ.μ. και Κυριακή: 12:00 μ.μ. - 5:00 μ.μ. (Μάρτιος-Αύγουστος μόνο) Κλειστό: Κυριακή του Πάσχα, Ημέρα των Ευχαριστιών και Ημέρα των Χριστουγέννων.

Συνεδριακές εγκαταστάσεις
Αυτό το εντυπωσιακό κτίριο με την αριστοκρατική του διεύθυνση προσφέρει εξαιρετικό χώρο συνεδρίων και εκθέσεων και μοναδικό σκηνικό για γάμους και ειδικές εκδηλώσεις. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν δύο αίθουσες χορού, ένα αμφιθέατρο 625 θέσεων εξοπλισμένο με υπερσύγχρονη τεχνολογία και 15 αίθουσες συσκέψεων για μικρότερες συγκεντρώσεις.

Διεθνές Κέντρο Εμπορίου
Το κτίριο Ronald Reagan λειτουργεί επίσης ως έδρα για το Διεθνές Εμπορικό Κέντρο, το οποίο λειτουργεί ως το επίσημο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου για την Ουάσιγκτον, μια οργάνωση που υποστηρίζει και παρέχει καθοδήγηση σε διεθνείς επιχειρήσεις.



Woodrow Wilson Plaza
Οι ελεύθερες υπαίθριες συναυλίες πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και περιλαμβάνουν ποικίλες παραστάσεις από τον αφρικανικό χορό μέχρι τα κελτικά λαϊκά τραγούδια με τζαζ βιολί σε hip-hop. Δείτε το χρονοδιάγραμμα συναυλιών εδώ

Ιστοσελίδα: www.itcdc.com

Κοντινά αξιοθέατα